Póker Fórum Archívum > Media > 10k$ 1 hónap alatt NL25-ön

R1per2
Válasz Agostini kommentjére
2008. máj. 31. 16:23

Ez csak szemléltetés, nem ezeken az asztalokon játszom, csak megmutattam, hogy fér ki takarás nélkül.
Én NL25€ asztalokon játszom. A BR meg NL100€-ra is megvan.

Egyébként nincs összefüggés, sőt! Bosson sokan vannak NL10 meg NL25 játékosok, 15 asztalon.

Ez a fogadás is bizonyítja, ha csak a pénz számít, lehet jobban megéri gyakorlatilag a kockázatmentes kis kilengéssel járó mikortét végeredményben (6 hónap távlatban például, havi fix 1000-2000€), mint aki a BR növekedésével fog folyamatosan szinteket lépni, majd egyszer nagyot bukni és stagnálni.
Persze nagyon hosszútávon ez utóbbi lesz kifizetődőbb, mert így van esélyünk megtanulni jól játszani és medium meg high stakes proként keressni a milliókat, csak ezt nagyon kockázatos elérni. Aki pedig hamar profi játékosnak adj a fejét, könnyen megmarad a kicsi, de biztosnál.

Agostini
Válasz R1per2 kommentjére
2008. máj. 31. 16:45

Ez csak szemléltetés, nem ezeken az asztalokon játszom, csak megmutattam, hogy fér ki takarás nélkül.
Én NL25€ asztalokon játszom. A BR meg NL100€-ra is megvan.

Egyébként nincs összefüggés, sőt! Bosson sokan vannak NL10 meg NL25 játékosok, 15 asztalon.

Ez a fogadás is bizonyítja, ha csak a pénz számít, lehet jobban megéri gyakorlatilag a kockázatmentes kis kilengéssel járó mikortét végeredményben (6 hónap távlatban például, havi fix 1000-2000€), mint aki a BR növekedésével fog folyamatosan szinteket lépni, majd egyszer nagyot bukni és stagnálni.
Persze nagyon hosszútávon ez utóbbi lesz kifizetődőbb, mert így van esélyünk megtanulni jól játszani és medium meg high stakes proként keressni a milliókat, csak ezt nagyon kockázatos elérni. Aki pedig hamar profi játékosnak adj a fejét, könnyen megmarad a kicsi, de biztosnál.

bakker..nem mondasz hülyeséget...

titcar
Válasz szaki kommentjére
2008. jún. 1. 20:52

csávó végkimerülésben meghalt vagy mi történt? nem frissül se a blog az eredménnyel, se az élő webcam nem elérhető.

zoltanh
Válasz titcar kommentjére
2008. jún. 1. 21:02

csávó végkimerülésben meghalt vagy mi történt? nem frissül se a blog az eredménnyel, se az élő webcam nem elérhető.

Én délután 2 percet néztem a webkamot. És akkor aktívan játszott! Lehet, hogy csak ébed utáni pihenőt tart :)

Littlemage
Válasz eduard kommentjére
2008. jún. 3. 2:41

2.7k-nál tart a 3.3 helyett.
Én szorítok neki :)

kanrich_
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 3. 13:17

2.7k-nál tart a 3.3 helyett.
Én szorítok neki :)

Ezek alapján még simán meglehet! Kiváncsi lennék, h. hányan fogadtak rá, és ellene...

Kenny
Válasz titcar kommentjére
2008. jún. 4. 7:55

durván 600K hand alatt (ha tudja tartani a napi 20K handet) kell nyernie 10K$-t ami 40Kbb azaz 150 handenként kell egy vakot nyernie azaz 0.66bb/100 ez a része valszeg simán teljesíthető, csak az kérdéses, hogy bírja-e a napi sokórás sokasztalos grindelést?

Valóban 40k nagyvakot kell nyernie, de 600k hand alatt a ptbb/100-nak 3,33-nak kell lennie, hogy sikerüljön a project. Az azért már nehezebb így 24 asztalon. De azért hajrá :)

Littlemage
Válasz eduard kommentjére
2008. jún. 4. 14:32

utolsó mondat a blogból ;)

"Because win or lose,

I am a grinder today,

and a legend forever."

Takii
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 4. 17:22

utolsó mondat a blogból ;)

"Because win or lose,

I am a grinder today,

and a legend forever."

Érdekes volt ez a blogbejegyzése, és ez az utolsó mondat is..

plusevHUN
Válasz Takii kommentjére
2008. jún. 4. 22:45

Micsoda mélyen megható emberi bejegyzés.

Élő ügyfélszolgálat