En letoltottem mp4 formatumban, de mar az iTunes elutasitotta...
Amiket eddig lattam videokat tobbnyire 2,4,... asztalon nyomjak a sracok. Ezert is nagy a felbontasa a videoknak, hogy a hudban a statok jol latszodjanak. Atkonvertalni szerintem tehat nem erdemes, max ha a hangsavot leszeded rola.
Az 1 asztalos videokat lehet letölteni ipod-ra, mivel azok nézhetőek meg normális méretben. Ha akarod a többit is átkonvertálhatod, van segédlet is hozzá a DC-n, viszont azon semmit nem fogsz látni.
Ez is fél siker:) És akkor minden videónál ami 1 asztalos raknak ki külön Ipodra tölthető verziót?
En letoltottem mp4 formatumban, de mar az iTunes elutasitotta...
Stoxpokerről és Cardrunnersről milyen videókat érdemes megnézni?
(FR-re illetve SH-re is érdekelne)
tournament oktató site
hello, tournament oktató siteot keresnék, kaptam már több tippet is, de még nem tudom melyik mellett tegyem le a voksom, az alábbiakra gondoltam:
pokerpwnage, pokerxfactor, cardrunners, deucescracked
hello, tournament oktató siteot keresnék, kaptam már több tippet is, de még nem tudom melyik mellett tegyem le a voksom, az alábbiakra gondoltam:
pokerpwnage, pokerxfactor, cardrunners, deucescracked
pokersavvy-t se felejtsük el, bond18-nál kevés jobb oktató van. :)
ráadásul olcsóbb is.
de a pokerxfactor tényleg legyőzhetetlen MTT-ben.
Az lenne a kérdésem, hogy a pokersavvy-rol is lel lehet tölteni 7napig ingyent ugy, mint a DC-ről?
Az lenne a kérdésem, hogy a pokersavvy-rol is lel lehet tölteni 7napig ingyent ugy, mint a DC-ről?
Bluefirepoker
drgiggy videói: nagyon hasznos és felettébb szórakoztató, mindenkinek ajánlom