poker VT-re nem lehet MB-el előfzetni?
Egyébként valaki tag itt?Tapasztalatok?
Esetleg olyan nincs aki mostanába szeretne előfizetni?:)
én majd lehet, ha lesznek breethnek videói.
Én múlt héten fizettem elő,nagyon meg vagyok elégedve az oldallal,bátran ajánlom!!!!!
Hello!
Én Július eleje óta vagyok tag. A regisztrálás, hogy is mondjam nem egy leányálom. Én Netelleres kártyával próbáltam reggelni, de nem nagyon sikerült.
Regisztrálás közben hibaüzenetet adott és fel kellett venni a kapcsolatot a supportjukkal.
Maga a tranzakció látszott a netelleren, de csak pending státuszban a pénzt nem vonták le.
Többször írtam a supportnak, nem nagyon válasuzolnak ill. ha igen, akkor próbálnak lerázni.
Sokadik próbálkozásra végre sikerült elérnem, hogy felhívjanak.
Itt személyesen beszéltem egy amerikai csókával, aki kézzel megcsinálta az accountomat.
De a mai napig nem vonták le a pénzt, tehát kvázi ingyen vagyok tag.
Többször is írtam nekik, hogy mi a szitu, de csak annyit mondanak utánna néznek. Azóta is nézik.. :)
EGyébként valószínű az a baj, hogy az oldal nem tud mit kezdeni a magyar cím adatokkal és ezért dob hibát.
Ha esetleg vkinek sikerült már ,akármilyen bankártyával gond nélkül reggelni, írja már meg mivel sikerült!
Hát ennyi röviden...
Maga az oldal nagyon profi, sok jó videó van, igaz nekem ez az első oldalam így nem nagyon van összehasonlítási alapom.
A smallball stratégia, viszont nem sokat ad, mert az egy deep stack stratégia, így én aki főleg online játszom, nem nagyon tudom érvényesíteni.
Online nagyon kevés az ilyen 200 BB deep torna.
Viszont a többi pro video nagyon hasznos, akát mtt, sng vagy cashgameről van szó.
Én csak ajánlani tudom az oldalt, leszámítva a nehézkes registrálást..
A legjobb lenne, ha lenne mb vagy neteller befizetés, de egyenlőre nincs..
Én már írtam nekik a supportra, hogy legyen, lehet ha ti is írnátok, megfontolnak..
Röviden (hosszan) ennyi.. :)
Ha van még kérdés szívesen válaszolok!
Bankkártyával fizettem,nálam egyböl levették sajnos,nem pending!!!:)
És milyen típus?
Dollár, forint, típus, stb?
Köszi!
És milyen típus?
Dollár, forint, típus, stb?
Köszi!
Én is most készülök befizetni valamelyik ilyen site-ra! Pokerxfactor és Poker VT közt gondolkodom. Főként mtt-k érdekelnének ezért xfactor, de lehet jól jönne némi CG oktatás is... :)
Szerintetek ha az MTT a fő szempont megéri inkább Pokerxfactorra? Főként ~10$-os mtt-ket játszom.
Köszi!
melyik site?
En is most kezdtem el foglalkozni a gondolattal, h befizetek egy coaching site-ra.
Most (egy viszonylag hosszabb kihagyas utan) elsosorban a CG-t szeretnem komolyan venni, de elobb-utobb az MTT-ket is vissza akarom hozni.
NL25-on kezdtem most ujra es attol fuggoen, h mennyit tudok jatszani, par honapon belul, max ev vegere NL50-en szeretnek stabilan megragadni.
PXF-rol azt olvastam, hogy inkabb MTT-re van specializalodva, igy olyan oldalt keresnek, ahol a (low limit) NL/PL CG is legalabb akkora hangsulyt kap. Az sem lenne hatrany, ha Moneybookers-szel meg tudnam oldani a fizetest, persze nem az elso szamu preferencia (PokerVT-nel nem lattam MB lehetoseget, tenyleg nincs, vagy csak en nem vettem eszre?).
Nem szeretnek abba a hibaba esni, mint egyszer kb 2 eve, amikor kiveseztem par NL400 videot, valamennyire meg is fogtam a lenyeget, csak eppen NL25-on es NL 50-en az ellenfelek nem voltak partnerek az egy lepessel elore torteno gondolkodashoz, szal a nagy eszmefuttatast koveto move-oknak nagy pofaraeses lett a vege. Kellett par BI buko, mire rajottem, h az nem mukodik ilyen teten. :) Most tenyleg olyan oktatoanyagokat keresek, amik low limiten hasznalhato segitseget adnak.
Ezek alapjan szerintetek melyik site lenne a legmegfelelobb szamomra?
Az itt, a "Poker videok" szekcioban megtalalhato videok kozul melyeknek vennem hasznat leginkabb a hozzajuk tartozo kommentekkel egyutt?
Elore is koszi a segitseget.
DC-re fizess elő.