Póker Fórum Archívum > Media > Coaching siteok

gemini619
Válasz babyonboard kommentjére
2011. jan. 13. 7:09

Szeretném megnézni Verner legújabb Cardrunners videóját:

Mt. Micro 2011, Part 1 - Verneer - Poker Video

Sajnos most nem tudok előfizetni ezért ha valaki hajlandó lenne feltölteni valahová én felajánlanék cserébe DCs videókat.

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Ha valakit érdekel kérem PM-ben keressen meg.
Köszönöm!

danfiu
Válasz gemini619 kommentjére
2011. febr. 2. 12:25

DC accot cserelnek cardrunners-re, irj pm-et!

Csoszogi33
Válasz Skiboy kommentjére
2011. márc. 13. 22:37

Sziasztok!

Próbáltam megfelelő topikot találni a kérdésemnek, ez úgy ahogy megfelel.
Gondolom azt sokan tudjátok, hogy Luigi és Belabacsi is a PokerStrategy-nek ír blogot és készít videókat. Sajnos azonban (érthető módon) ezt csak azok tudják megtekinteni, akiknek van egy bizonyos összegű SP-je (strategy point). Nos akik nem ott kezdték a pókeres pályát, illetve nincsenek regisztrálva, azoknak viszonylag elérhetetlen távolságban van. Ezért ezúton szeretném kérni, hogy aki meg tudja nézni, az valamilyen formában próbálja meg elérhetővé tenni a számunkra is.

Csoszogi33
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2011. márc. 14. 12:25

Sziasztok!

Gondolom azt sokan tudjátok, hogy Luigi és Belabacsi is a PokerStrategy-nek ír blogot és készít videókat. Sajnos azonban (érthető módon) ezt csak azok tudják megtekinteni, akiknek van egy bizonyos összegű SP-je (strategy point). Nos akik nem ott kezdték a pókeres pályát, illetve nincsenek regisztrálva, azoknak viszonylag elérhetetlen távolságban van. Ezért ezúton szeretném kérni, hogy aki meg tudja nézni, az valamilyen formában próbálja meg elérhetővé tenni a számunkra is.

bakyka
2011. márc. 14. 12:35

Sziasztok!

szerinted mennyi annak az esélye, hogy egy konkurens magyar oldal tulajdonát képező videók elérhetővé válhatnak itt? (a kérdés költői volt.)
ajánlom figyelmedbe az itteni videókat, azokból is bőven tudsz tanulni.

Csoszogi33
Válasz bakyka kommentjére
2011. márc. 14. 12:58

Az itteni videókkal már végeztem. Továbbá itt inkább cash videók a hangsúlyosak, az meg nem az én világom. Belabacsi meg Luigi videoi szerintem nagyon sokat segitenek az MTT jatekosoknak. És nem arra gondoltam, hogy itt tegyék közzé, csak hát ha tud vki vmilyen megoldást.

Evolution
2011. márc. 14. 15:12

DC-ről kit tudtok ajánlani MTT-sek közül? Valakinek tapasztalat?

409916#3265#
2011. márc. 15. 16:59

Szeretném megnézni Verner legújabb Cardrunners videóját:

Mt. Micro 2011, Part 1 - Verneer - Poker Video

Sajnos most nem tudok előfizetni ezért ha valaki hajlandó lenne feltölteni valahová én felajánlanék cserébe DCs videókat.

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Ha valakit érdekel kérem PM-ben keressen meg.
Köszönöm!

Lehetne beszélni privát a videókról? Összedobhatnánk egy hozzáférésre.. stb stb...

Írj ha érdekel: hisedil@hotmail.com

crazy3317
2011. márc. 23. 14:24

Phil Ivey • Teaching the World to Win at Poker!

wtf? úgy hallottam nem fake. hallok valaki valamit róla?

babyonboard
Válasz crazy3317 kommentjére
2011. ápr. 4. 16:22

áprilisi cardrunners accot cserélnék dc, leggo v bfp-re. pm plz.

Élő ügyfélszolgálat