Szeretném megnézni Verner legújabb Cardrunners videóját:
Mt. Micro 2011, Part 1 - Verneer - Poker Video
Sajnos most nem tudok előfizetni ezért ha valaki hajlandó lenne feltölteni valahová én felajánlanék cserébe DCs videókat.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Ha valakit érdekel kérem PM-ben keressen meg.
Köszönöm!
DC accot cserelnek cardrunners-re, irj pm-et!
Sziasztok!
Próbáltam megfelelő topikot találni a kérdésemnek, ez úgy ahogy megfelel.
Gondolom azt sokan tudjátok, hogy Luigi és Belabacsi is a PokerStrategy-nek ír blogot és készít videókat. Sajnos azonban (érthető módon) ezt csak azok tudják megtekinteni, akiknek van egy bizonyos összegű SP-je (strategy point). Nos akik nem ott kezdték a pókeres pályát, illetve nincsenek regisztrálva, azoknak viszonylag elérhetetlen távolságban van. Ezért ezúton szeretném kérni, hogy aki meg tudja nézni, az valamilyen formában próbálja meg elérhetővé tenni a számunkra is.
Sziasztok!
Gondolom azt sokan tudjátok, hogy Luigi és Belabacsi is a PokerStrategy-nek ír blogot és készít videókat. Sajnos azonban (érthető módon) ezt csak azok tudják megtekinteni, akiknek van egy bizonyos összegű SP-je (strategy point). Nos akik nem ott kezdték a pókeres pályát, illetve nincsenek regisztrálva, azoknak viszonylag elérhetetlen távolságban van. Ezért ezúton szeretném kérni, hogy aki meg tudja nézni, az valamilyen formában próbálja meg elérhetővé tenni a számunkra is.
Sziasztok!
Az itteni videókkal már végeztem. Továbbá itt inkább cash videók a hangsúlyosak, az meg nem az én világom. Belabacsi meg Luigi videoi szerintem nagyon sokat segitenek az MTT jatekosoknak. És nem arra gondoltam, hogy itt tegyék közzé, csak hát ha tud vki vmilyen megoldást.
DC-ről kit tudtok ajánlani MTT-sek közül? Valakinek tapasztalat?
Szeretném megnézni Verner legújabb Cardrunners videóját:
Mt. Micro 2011, Part 1 - Verneer - Poker Video
Sajnos most nem tudok előfizetni ezért ha valaki hajlandó lenne feltölteni valahová én felajánlanék cserébe DCs videókat.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Ha valakit érdekel kérem PM-ben keressen meg.
Köszönöm!
Phil Ivey • Teaching the World to Win at Poker!
wtf? úgy hallottam nem fake. hallok valaki valamit róla?
áprilisi cardrunners accot cserélnék dc, leggo v bfp-re. pm plz.