Póker Fórum Archívum > Media > Coaching siteok

izé
Válasz Skiboy kommentjére
2010. júl. 15. 17:03

Valaki tudna ajánlani angol nyelvű cash videókat? (pénzt nem akarok beleölni mert nem vagyok perfect angolból)

Feriboyslimshady
Válasz geristar kommentjére
2010. júl. 15. 17:14

Ki szeretném próbálni a DC 7 napos ingyenes regisztrációt. Tehát ha eddig mindent jól értelmeztem, simán regelem magam és egyből megkapom a 7 nap ingyenességet, mert csak 7 nap múlva szedik le az első havidíjat és addigra vissza lehet vonni az előfizetést.
A 7 napon belül letöltött videókat meg tudom nézni máskor is? Ez így elég durva lenne, mert akkor éjjel-nappal menne a letöltés...

Ez így van, pár videó még van a gépemen meg is tudom még most is nézni őket.

izé
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2010. júl. 15. 17:33

Mekkorák ezek a videók?(mb)

yoofej
Válasz izé kommentjére
2010. júl. 15. 17:37

Mekkorák ezek a videók?(mb)

40-160MB

izé
Válasz yoofej kommentjére
2010. júl. 15. 18:32

Küldene nekem vki citromailre? Gondolom akkorát lehet csatolni. A címem tamasitibor95@citromail.hu Előre is kösz!

lampi
Válasz izé kommentjére
2010. aug. 10. 9:46

Sziasztok!

Aki ismertebb a DC authorok között azt megkérném, hogy ha van ideje adjon nekem javaslatokat, hogy melyik sorozatokat érdemes megnézni az alábbi témában:

CG:
6max NLH
FR NLH
Omaha CG

leginkább micro (és small).

MTT-ből csak NLH érdekelne.

Elég sok széria van fent és jó lenne azoktól tanulni akiket Ti is jobbnak véltek, esetleg bevált már itt valakinek.

Előre is köszönöm a segítséget.

PS: Danfiu-nak ajánlott videok már megvannak.

danfiu
Válasz lampi kommentjére
2010. aug. 30. 22:27

DC accot szeretnek cserelni Bluefire-re!

JustHoldPlz
Válasz lampi kommentjére
2010. aug. 30. 22:34

Sziasztok!

Aki ismertebb a DC authorok között azt megkérném, hogy ha van ideje adjon nekem javaslatokat, hogy melyik sorozatokat érdemes megnézni az alábbi témában:

CG:
6max NLH
FR NLH
Omaha CG

leginkább micro (és small).

MTT-ből csak NLH érdekelne.

Elég sok széria van fent és jó lenne azoktól tanulni akiket Ti is jobbnak véltek, esetleg bevált már itt valakinek.

Előre is köszönöm a segítséget.

PS: Danfiu-nak ajánlott videok már megvannak.

6max micro nlhe -re ajanlom bonzai tree videket, + real life micro nl grinder videket. Mostansag neztem meg Running the streets videket is [ erdekes ].

hf

Krono
Válasz JustHoldPlz kommentjére
2010. nov. 1. 17:23

Melyik site-ra érdemes előfizetni, ha mtt videókat akarok nézni? És az adott siteon kinek a videóit ajánljátok?

JustHoldPlz
Válasz Krono kommentjére
2010. nov. 10. 11:28

leggon mit erdemes megnezni nlhe cg (micro) playanak?

Élő ügyfélszolgálat