Valaki tudna ajánlani angol nyelvű cash videókat? (pénzt nem akarok beleölni mert nem vagyok perfect angolból)
Ki szeretném próbálni a DC 7 napos ingyenes regisztrációt. Tehát ha eddig mindent jól értelmeztem, simán regelem magam és egyből megkapom a 7 nap ingyenességet, mert csak 7 nap múlva szedik le az első havidíjat és addigra vissza lehet vonni az előfizetést.
A 7 napon belül letöltött videókat meg tudom nézni máskor is? Ez így elég durva lenne, mert akkor éjjel-nappal menne a letöltés...
Mekkorák ezek a videók?(mb)
Mekkorák ezek a videók?(mb)
Küldene nekem vki citromailre? Gondolom akkorát lehet csatolni. A címem tamasitibor95@citromail.hu Előre is kösz!
Sziasztok!
Aki ismertebb a DC authorok között azt megkérném, hogy ha van ideje adjon nekem javaslatokat, hogy melyik sorozatokat érdemes megnézni az alábbi témában:
CG:
6max NLH
FR NLH
Omaha CG
leginkább micro (és small).
MTT-ből csak NLH érdekelne.
Elég sok széria van fent és jó lenne azoktól tanulni akiket Ti is jobbnak véltek, esetleg bevált már itt valakinek.
Előre is köszönöm a segítséget.
PS: Danfiu-nak ajánlott videok már megvannak.
DC accot szeretnek cserelni Bluefire-re!
Sziasztok!
Aki ismertebb a DC authorok között azt megkérném, hogy ha van ideje adjon nekem javaslatokat, hogy melyik sorozatokat érdemes megnézni az alábbi témában:
CG:
6max NLH
FR NLH
Omaha CG
leginkább micro (és small).
MTT-ből csak NLH érdekelne.
Elég sok széria van fent és jó lenne azoktól tanulni akiket Ti is jobbnak véltek, esetleg bevált már itt valakinek.
Előre is köszönöm a segítséget.
PS: Danfiu-nak ajánlott videok már megvannak.
Melyik site-ra érdemes előfizetni, ha mtt videókat akarok nézni? És az adott siteon kinek a videóit ajánljátok?
leggon mit erdemes megnezni nlhe cg (micro) playanak?