Póker Fórum Archívum > Media > Coaching siteok

kanrich_
Válasz lederman kommentjére
2007. aug. 30. 14:45

Pl Stinger sztem minden videón két kézzel szórja a pénzt. Nem tudom elképzelni, h játszhat ő NL10000-en.

Itt beadja a balekot, az NL10k-s ellenfelei megnézik, ott meg jól leszedi őket :)

kisrapi
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. aug. 30. 15:15

Itt beadja a balekot, az NL10k-s ellenfelei megnézik, ott meg jól leszedi őket :)

Egy másik site-on egy másik topicban épp egy hasonló balekról volt szó a minap: 7 Of 9
ismeri innen valaki?

want2push
Válasz lederman kommentjére
2007. aug. 30. 17:09

A Jman videót feltétlen nézzétek meg (FTP, 10/20NL).

PsychoMAN
Válasz want2push kommentjére
2007. okt. 1. 17:19

hogy működik nektek ez az új cardrunners site ?
nekem egyszerűen sehogy, 3 hétig nem léptem be hozzájuk,most belépek van ez a dashboard, rákattintok egy halott linket hoz be
majd rámegyek a videókra,böngészni még tudom őket meg kategóriára bontani, de ahogy rákattintok egyre egyből a halott link jön megint

licence-em viszont van mert pár régebbi vid a ami volt a gépemen, ott kérte a név+jelszót és el is fogadta

want2push
Válasz Skiboy kommentjére
2007. okt. 1. 17:44

hogy működik nektek ez az új cardrunners site ?
nekem egyszerűen sehogy...

Hasonló a helyzet. Habár elő vagyok fizetve, amikor le akarok tölteni egy videót, akkor azt írja ki, hogy vegyem meg, mintha nem is élne az előfizetésem. Talán nem is él már, nem tom, régebb is előfordult már, hogy automatikusan nem hosszabították azt meg. Akkor írtam nekik egy emailt és egyből korrigálták a dolgot. Lassan megint aktuális, hogy írjak nekik. :(

Godmode
2007. okt. 1. 19:08

Nekem sem tetszik az uj, atlathatatlan, bonyolult, ossze-vissza kevertek a videokat, de ezektol fuggetlenul belepesi problemak nem voltak... Remeljuk gyorsan helyere rakjak a dolgokat... ;)
Melyik a Jman video?

want2push
Válasz Godmode kommentjére
2007. okt. 1. 19:34

Melyik a Jman video?

Jman 1 ($10-20 NL 2tbl on FTP) 7/27/07

medgypeti
Válasz Godmode kommentjére
2007. nov. 2. 0:57

Mit tudtok a stoxpokerről?Találtam egy bónuszlehetőséget, ahol a fd bonus mellé jár egy egyéves stoxpoker előfizu 270$ értékben.Elő van valamelyikőtök fizetve ide?

want2push
Válasz medgypeti kommentjére
2007. nov. 2. 1:09

Főleg a fix limit hold'em-ben az erősek. No limit-ben nem nagyon. Egyébként járj utána mielőtt belevágsz, mert nem mindegy, milyen formában fizetik az egy éves előfizetésedet. Van amelyiknél, ahol elvárás, hogy Neteller számlád legyen, és csak abban az esetben tudják intézni számodra a havi előfizetési díjak fizetését a Stox Poker-re. Magyar viszont nem nyithat Neteller számlát, ha jól tudom.

medgypeti
2007. nov. 13. 11:12

Találtam cardrunners torrentet(siterip), amiben 50-60 video van.CG, illetve tourneyk is.Nem rakom ide be, de ha érdekel valaki akkor elküldöm priviben.

Élő ügyfélszolgálat