http://roulettenburg.com/poker/videos.html - ha jól tudom a link szakitól származik :)
Engem short handed (5max) videók érdekelnének.
Legopokeren találtam 2 videót ongame hálózatból, de azért nem fogok előfizeti rá. Boss mediából nincsen egy pro sem aki szokott videót felvenni?
Lehet találni valahol csak 5maxra videókat? (ongame, boss)
nem kell ahhoz külön videó szerintem, de deucescrackeden a king for a day sorozatban vannak ongames sessionök (de ezek ilyen felveszi valaki majd beküldi, ők meg kommentelik sorozat). bossosról én sem tudok, a prok 90%-a ftpn játszik (legalábbis a videókban), ne kérdezd miért.
de tényleg nincsen szükség rájuk, ugyanaz mint 6max, csak +10-15%-ot hozzáadsz a VPIP/PFR-hoz.
deuces crackedről ki miket ajánl?
Valszeg befizetnék valamelyik coaching site-ra. :) Ki miket tudna jánlani NL SH-ra (ha emelett van vmi más hasznos persze az se árt, de a shnl az elsődleges). Szempont, hogy legyen sok (és hasznos, tanulságos stb. :)) nl50-100-200 videó. Én egyedül a stoxpokert ismerem, de úgy tudom annál vannak jobb training siteok is. Cardrunners, deuces cracked esetleg vmi más? Mindenki tanácsát szívesen várom!
Valszeg befizetnék valamelyik coaching site-ra. :) Ki miket tudna jánlani NL SH-ra (ha emelett van vmi más hasznos persze az se árt, de a shnl az elsődleges). Szempont, hogy legyen sok (és hasznos, tanulságos stb. :)) nl50-100-200 videó. Én egyedül a stoxpokert ismerem, de úgy tudom annál vannak jobb training siteok is. Cardrunners, deuces cracked esetleg vmi más? Mindenki tanácsát szívesen várom!