Sziasztok!
Szeretnék regisztrálni a DC-re.Lenne viszont pár kérdésem:
1. Megadom a számlaszámom, egyből levonja a havi összeget vagy először lepörög a 7 napos try?
2. Ha letelik a kifizetett hónap , akkor vonja automatikusan a következőre is?
1: lepörög
2: vonja rögtön
És be tudom állítani hogy ne vonja rögtön, hanem amikor én szeretném?
Akkor azt is el lehet velük játszani h csak 7 napos triált próbáljuk ki ingyen, aztán meg lemondjuk és nem fizetünk semmit?
Akkor azt is el lehet velük játszani h csak 7 napos triált próbáljuk ki ingyen, aztán meg lemondjuk és nem fizetünk semmit?
Pontosan, addig meg annyit töltesz amennyit bírsz. Az megint más kérdés hogy tisztességből azért 1 hónapot illik kifizetni.
Sziasztok!
A következő videókat beszereztem már DC-ről:
Előfizettem DC-re, majd ezt a topic-ot és a DC videóajánlóját végigolvasva letöltöttem ezeket a sorozatokat:
- Baby Steps
- From the Ground Up
- Turning the Corner
- Real Life Micro NL-Grinder
- Hand Readers
- Memoirs of a Limidonk
- King For a Day Part Deux
- Unconventional Wisdom
- Mathematics of NL Hold'em
- Tool Time
- Road to Robusto NL
Egyelőre NL10 SH-t játszom. A felsoroltakon kívül tudtok-e még olyan sorozatot ajánlani, ami a mikrolimites játékhoz is jó?
Mondjuk ez összesen 90 videó, ami az átlag 1 órával számolva 90 óra, úgyhogy egy ideig elleszek velük (legalább 2 hónapig szerintem), de hátha van még, ami jó.
A másik kérdés, hogy milyen sorrendben érdemes kezdeni őket? Egyelőre a Baby Steps-et tudtam le teljes egészében. Főleg azokkal kezdeném, amelyek a legösszeszedettebben bemutatják, hogy SH mikrolimiten, hogy lehet a legnagyobb winrate-et elérni.
Esetleg valaki tudna segíteni a fent említett kérdésben?
Thx
Esetleg valaki tudna segíteni a fent említett kérdésben?
Thx
Professor Plotkin
The coaching tree