üdv.
Csináltam 7napos free trialt, el is kezdtem szedni videókat amiket már írtatok, csak az tűnt fel, hogy elég régiek. Arra lennék kíváncsi,hog mik azok, amik kihagyhatatlanok és mindenképpen meg kéne néznem őket akár a régiek akár az újak közül. van ötlet? :)
Nem ártana tudni, hogy milyen videot keresel.:)
Nem ártana tudni, hogy milyen videot keresel.:)
Én főleg a "basic" videókat néztem meg annó, de ezek mind elég régiek.
Real life micro nl grinder - vannak benne érdekes dolgok (a 2. résztől kezdve), sztem érdemes megnézni
+Evolution of a poker player - elméleti videók, 1x nézhető
Hand readers - ebben van pár elég jó rész
Road to robusto - kicsit lazább preflop játék, mondjuk túl sok mindenre nem emlékszem már belőle.
Baby steps, From the ground up - ezek nagyon kezdőknek való videók
Az "advanced" videókból csak az Unconventional wisdom című sorozatot néztem meg, az elég jó volt de eljárt felette már az idő.
üdv.
mik azok, amik kihagyhatatlanok :)
hi
BelaKecske találtál jó videókat amiket tudnál ajánlani nekem? Esetleg valaki más? Elsősorban 3betet boncolgató videó érdekelne.
BelaKecske találtál jó videókat amiket tudnál ajánlani nekem? Esetleg valaki más? Elsősorban 3betet boncolgató videó érdekelne.
Köszi a választ. Megnézem ezeket a vidiket én is.
Hali, DCn keresnék jó plo 6max videókat micro es small stakesre. Melyik sorozatot, vagy oktatót lenne érdemes megnézni?
Esetleg az ott lévő egyéb anyagból mit érdemes elolvasni?
Sziasztok!
Kicsit off, de masik coaching site-os topicot nem talaltam: grinderschool.com-ot hasznalta mar valaki? Micro(