Póker Fórum Archívum > Media > DeucesCracked

yoofej
Válasz gereben kommentjére
2009. dec. 6. 1:17

A dc és stox poker kötött valami laza megállapodás félét még fél-egy évvel ezelőtt, többek kzött néha átveszik egymás videóit (bár ezt csak jared tendleres videóknál vettem észre), másrészt a stox inkább az alacsony a dc pedig a magasabb limitekre koncentrál. Tehát ha nl25/50-es videókhoz szeretnél nagyobb mennyiségben hozzájutni, akkor megfontolandó a stox előfizetés.

Elkepzelheto, h a jovoben ranezek a stox-ra is, de ugy latom, a DC-n van annyi tananyag, h elleszek vele egy darabig. Remelem hasznosak lesznek.

Kenny
2009. dec. 6. 9:45

A dc és stox poker kötött valami laza megállapodás félét még fél-egy évvel ezelőtt, többek kzött néha átveszik egymás videóit (bár ezt csak jared tendleres videóknál vettem észre), másrészt a stox inkább az alacsony a dc pedig a magasabb limitekre koncentrál. Tehát ha nl25/50-es videókhoz szeretnél nagyobb mennyiségben hozzájutni, akkor megfontolandó a stox előfizetés.

Szerintem ez a megállapodás a Stox és a Cardrunners között volt.

gereben
Válasz Kenny kommentjére
2009. dec. 6. 12:08

Szerintem ez a megállapodás a Stox és a Cardrunners között volt.

igen, úgy tűnik tegnap kicsit fáradtabb voltam, mint amilyennek éreztem magam :P

Boby Long
2009. dec. 27. 17:55

Bereggeltem az oldalra, eltelt 1 hét most meg a lóvét akarják levonni, már próbálták kétszer, de azt írták hogy 3. nak már megszűntetik a számlámat.
Utánna esetleg elő tudnék rá fizetni????

castor11
Válasz Boby Long kommentjére
2009. dec. 28. 20:32

Neteller-ről elő tudok fizetni az oldalra?

ceewyl
Válasz castor11 kommentjére
2009. dec. 28. 20:35

Neteller-ről elő tudok fizetni az oldalra?

Igen.
Csinálsz egy virtuális Mastercardot, és arról befizetsz.

Tieru
Válasz ceewyl kommentjére
2010. jan. 8. 18:46

Mb-ről el lehet intézni a befizetést?

rozmi
Válasz Tieru kommentjére
2010. jan. 8. 18:53

Igen, írj a supportnak, es ők majd segítenek :)

Polacheck
Válasz rozmi kommentjére
2010. jan. 16. 18:21

Euro tripset megnézte már valaki? Hasznos lehet sok itteni embernek, talán az első everestes oktatósorozat lesz.

medgypeti
Válasz Polacheck kommentjére
2010. jan. 16. 18:51

Euro tripset megnézte már valaki? Hasznos lehet sok itteni embernek, talán az első everestes oktatósorozat lesz.

Még nem, de meglesem.Köszi a tippet!

Élő ügyfélszolgálat