Littlemage
Válasz Powerotti kommentjére
2009. szept. 30. 3:17
az oldalon fenn van, én 2 hete tölötttem le. Vagy? neked kellene maszekban?
Tecca
Válasz Littlemage kommentjére
2009. szept. 30. 19:52
Powerotti
Válasz Littlemage kommentjére
2009. szept. 30. 22:05
az oldalon fenn van, én 2 hete tölötttem le. Vagy? neked kellene maszekban?
Nekem kellene, de már kapom, köszi.
bihaimo
Válasz Powerotti kommentjére
2009. szept. 30. 23:42
Le lehet valahogy menteni a videókat?
bravesoul
Válasz bihaimo kommentjére
2009. szept. 30. 23:49
Le lehet valahogy menteni a videókat?
ha van depositold accod,akkor igen.
bihaimo
Válasz bravesoul kommentjére
2009. okt. 1. 0:06
Köszi az még nincs. .....
bence1488
Válasz bihaimo kommentjére
2009. okt. 1. 10:53
Köszi az még nincs. .....
Onnan te nem nagyon fogsz letölteni semmit :D Én 12fajta programmal/pluginnal + Firebuggal próbáltam valamit kiszedni, gyakorlatilag lehetetlen...(mármint a "flashvideókra" értem)
hetya
Válasz bence1488 kommentjére
2009. okt. 1. 10:59
Onnan te nem nagyon fogsz letölteni semmit :D Én 12fajta programmal/pluginnal + Firebuggal próbáltam valamit kiszedni, gyakorlatilag lehetetlen...(mármint a "flashvideókra" értem)
Cirka 20 euro az előfizetés 1 hónapra, ha pokerezel még ultra micro limiten is nagyon hamar ki lehet termelni ezt az összeget!
Régebben ráadásul ha regeltél és regisztráltad pl. a VISA-dat amivel szándékoztál befizetni, aszem egy hétig ingyen használhattad az oldalt, majd egy hét múlva megtörtént a levonás, hacsak nem álltál ez az előfizetéstől.
Nem tudom, hogy létezik-e még mindig ez az option!
bence1488
Válasz hetya kommentjére
2009. okt. 1. 11:05
Cirka 20 euro az előfizetés 1 hónapra, ha pokerezel még ultra micro limiten is nagyon hamar ki lehet termelni ezt az összeget!
Régebben ráadásul ha regeltél és regisztráltad pl. a VISA-dat amivel szándékoztál befizetni, aszem egy hétig ingyen használhattad az oldalt, majd egy hét múlva megtörtént a levonás, hacsak nem álltál ez az előfizetéstől.
Nem tudom, hogy létezik-e még mindig ez az option!
Lol tényleg. Nem is vették le. Egy hétig töltögethetek és akár le is mondhatom. Ez így baráti
tozo
Válasz bence1488 kommentjére
2009. okt. 5. 8:52
hello!
Én is igénybe vettem ezt az 1 hetes ingyen accountot, de elfelejtettem időben visszavonni és most próbálkoznak naponta levonni . De nem igazán szeretném ha amint érkezne egy kis pénz a kártyámra, már le is vonnának belőle... :) Viszont DC-n mostmár nincs visszavonás opció :(
Járt már esetleg más is így? Van megoldás?