Póker Fórum Archívum > Media > High Stakes Poker

pindrokk
Válasz viktro kommentjére
2009. márc. 16. 11:00

:) némi iróniaszagot érzek a levegőben...

Rosszul érzed

BenkiQB
Válasz pindrokk kommentjére
2009. ápr. 8. 4:35

Véleményetek szerint az egész HSP real moneyban játszódik?
Tehát ez a saját pénzük, frankón 200k+-s beülőkkel számolva meglehet mindenkinek a rollja erre a limitre? Elég Eastgatere gondolni, aki a WSOP győzelmével cca. 4.5 millió dollárt zsebelt be. Nem hiszem hogy igen kényelmes lenne neki ez a limit, még akkor is ha egy-egy játék alkalomról van szó.

A másik tényező amin gondolkodtam, hogy vajon miért nincsenek pontos beszámolók arról, hogy kik voltak eddig az évadok legnagyobb nyerői, vesztői stb. adatok.

Talán felmerült már a fórumon a kérdés.
Nem lehet hogy ez az egész egy félig meddig megrendezett színjáték?
Mi a véleményetek erről?

Ami a HSP 5-ben zajlik nekem már kicsit kabaré. Open limp-callok, mindeknki lesqueezeli az asztalt. Barry akkora blöfföt ereszt el törnön amekkora összeget a tavalyi Razz karkötőért kapott... 500/1000/2000/4000 straddlek, UTG raise 15k, 4 call stb...

Nekem már tökre play money feelingje lesz lassan.

Romsy
Válasz BenkiQB kommentjére
2009. ápr. 8. 6:28

mondd hogy viccelsz, vagy hogy a hugod írta :(

Blatand
2009. ápr. 8. 7:04

Véleményetek szerint az egész HSP real moneyban játszódik?
Tehát ez a saját pénzük, frankón 200k+-s beülőkkel számolva meglehet mindenkinek a rollja erre a limitre? Elég Eastgatere gondolni, aki a WSOP győzelmével cca. 4.5 millió dollárt zsebelt be. Nem hiszem hogy igen kényelmes lenne neki ez a limit, még akkor is ha egy-egy játék alkalomról van szó.

A másik tényező amin gondolkodtam, hogy vajon miért nincsenek pontos beszámolók arról, hogy kik voltak eddig az évadok legnagyobb nyerői, vesztői stb. adatok.

Talán felmerült már a fórumon a kérdés.
Nem lehet hogy ez az egész egy félig meddig megrendezett színjáték?
Mi a véleményetek erről?

Ami a HSP 5-ben zajlik nekem már kicsit kabaré. Open limp-callok, mindeknki lesqueezeli az asztalt. Barry akkora blöfföt ereszt el törnön amekkora összeget a tavalyi Razz karkötőért kapott... 500/1000/2000/4000 straddlek, UTG raise 15k, 4 call stb...

Nekem már tökre play money feelingje lesz lassan.

nem hiszem hogy playmoney lenne:), de az biztos hogy fontos a látványosság elvégre amerikáról van szó

chubbyhun
Válasz Blatand kommentjére
2009. ápr. 8. 8:24

nem hiszem hogy playmoney lenne:), de az biztos hogy fontos a látványosság elvégre amerikáról van szó

SOkat gondolkoztam már azon, meg beszélgettünk haverokkal, hogy egy ilyen showműsorban ingyen lépnek fel-e a művészek, és véleményem szerint nem.
De azt sem hiszem, hogy playmoneyt játszanak.
Maga a műsor előállítási költsége kicsi (nincs több heyszín, nincs külön gyártott díszlet stb), reklámbevétel nagy.
Véleményem szerint ez valami olyasmi lehet, mintha nyertek volna valamilyen packeget.
Szerintem a műsor ad valamennyi pénzt nekik, a szponzorok is adnak, de ezek az összegek is szerintem nem érik el a fél beülőt sem, sőt jóval alatta vannak.
Valamint szerintem nem azonos az összeg sem.

BenkiQB
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. ápr. 8. 16:01

nyilván én sem rendes play moneyra gondoltam, de nem hinném, hogy az elöttük fekvő összeg ténylegesen 200-500k, esetlegesen 900k$.

olyan pókergéniusszal megáldott játékosok mint pl. Negreanu nem tartom tőle hitelesnek ezeket a megjátszásokat. biztos vagyok benne hogy ha az eddigi (10m$) torna összenyereményének 5%-át tenné kockára akkor nem így játszana. persze az összvagyonát egyiküknek sem tudjuk megbecsülni.

ja és pl. Negreanu miért nem ír sosem a blogjában a fájó veszteségekről??? amikor 400/800 8gamen bukik starson 80k-t azt megemlíti, itt annyit squeezel preflop...

azt hiszem olvastam valahol, hogy 1k$ órabért kapnak a játékért
-----
Romsy: egy bejegyzésemre majd talán nem fogsz negatív visszajelzést adni. ez már kezd egy kicsit vicces lenni részedről

fejes1988
2009. ápr. 8. 16:12

nyilván én sem rendes play moneyra gondoltam, de nem hinném, hogy az elöttük fekvő összeg ténylegesen 200-500k, esetlegesen 900k$.

olyan pókergéniusszal megáldott játékosok mint pl. Negreanu nem tartom tőle hitelesnek ezeket a megjátszásokat. biztos vagyok benne hogy ha az eddigi (10m$) torna összenyereményének 5%-át tenné kockára akkor nem így játszana. persze az összvagyonát egyiküknek sem tudjuk megbecsülni.

ja és pl. Negreanu miért nem ír sosem a blogjában a fájó veszteségekről??? amikor 400/800 8gamen bukik starson 80k-t azt megemlíti, itt annyit squeezel preflop...

azt hiszem olvastam valahol, hogy 1k$ órabért kapnak a játékért
-----
Romsy: egy bejegyzésemre majd talán nem fogsz negatív visszajelzést adni. ez már kezd egy kicsit vicces lenni részedről

ne haragudj, de ez a felvetésed is van akkora vicc, mint Romsy postja...most igazat adok neki!
ne csak azt nézd már, hogy mennyi a torna bevételük...olyan befektetéseik lehetnek, hogy ezek a 4k$-os stradle-ek kb vicc kategória...
Doyle B. megnyerte a PAD-ot, 120k...és kb annyit lehetett róla levenni, hogy ok, 120k, de én a győzelemnek örülök jobban..Bobby'sRoom 2k/4k-3k/6k cash game-et játszik...Akkor ez a HSP mi? semmi....

andree
2009. ápr. 8. 16:14

Én úgy láttam DN totál tilten volt mikor kiült. Biztos, hogy normál pénz. Doyle-on is azt éreztem, hogy nem igazán akar már sok pénzt belerakni ebbe a mókába. Elüldögél és megmarad az image. Foglalkoznak vele. Nem véletlen, hogy sokan kikoptak azok közül, akik még 80-120k-val szívesen elmókáztak az első pár évad során.

BenkiQB
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. ápr. 8. 16:15

Bobby'sRoom 2k/4k-3k/6k cash game-et játszik...Akkor ez a HSP mi? semmi....

ami party elemzéseket lehet olvasni az ottani játékról különböző blogokban kicsit több szintű gondolkodásra utal mint amivel ebben a show műsorban vakítják a jó amerikai népet

Romsy
2009. ápr. 8. 17:25

Nem tudom melyik negatív visszajelzésekre gondolsz, a hh-idnál sem gúnyoltam ki a játékod, csak leírtam szerintem miért nem jó egyik sem. Csak egy szavadba kerül, hogy a jövőben ezt ne tegyem meg, én is sok időt takarítok meg vele.

Élő ügyfélszolgálat