Az öreg Doyle amúgy $ 3k / $ 6k téten nyomja, az is játék pénz? Aki nyer az később visszaadja a vesztesnek? Vagy esetleg szerinted nincsenek olyan emberek akiknek pár ezer dollár semmit nem ér?
bobby's roomban fix limitet tolnak és kibaszott nagy edgeük van az ott játszó gazdag fishek ellen a rövidtávon több tudást igénylő 7 lapos játékokban és omaha8-ban.
szerintem simán nyomathatnak ilyen előre megtervezett handeket is nem mondom hogy így van de nem lepődnék meg ha kiderülne, az a lényeg, hogy a népnek tetszen semmi más, az is lehet, hogy amit kapnak ezért a "fellépésért" pénzt nagyrészt abból játszanak
...az is lehet, hogy amit kapnak ezért a "fellépésért" pénzt nagyrészt abból játszanak
Gondolom azért a tv-seknek és a szponzoroknak sem mindegy hogy milyen játék folyik az asztaloknál,akció kell hogy a nézők ne kapcsoljanak el róla.
Anno a Jóbartátok szereplőgárdája 1m$-t kapott egy részért. A HSP közel sem olyan nézett, de legyen 30-50k. Akkor is kijön a bi jelentős része. Ettől még nem play money. Ha adna nekem játszani 1k-t az FTP, attól még nem játszanék vak pusholgatást NL600-on. Vágott műsor. Szóval fölösleges rendezni, úgy is lesznek érdekes handek. Látszik is kinek mennyit jelent a pénz. Meg úgy sem tudnák megjátszani tökéletesen a dolgot. Elvileg pókerjátékosok, nem színészek. Szerintem színvonalas játék megy, fölösleges többet beleképzelni.
5. szezon 8. rész a pokertuben!
Az új részek(7 -8), az új gárdával elég lightosak, már-már PAD-osan unalmas. De a következő adásban végre jön Durr, úgyhogy garantáltak lesznek a nagy potok! :)
Az új részek(7 -8), az új gárdával elég lightosak, már-már PAD-osan unalmas. De a következő adásban végre jön Durr, úgyhogy garantáltak lesznek a nagy potok! :)
Hát ja. Inkább valami talkshowra emlékeztet, ami közben pókereznek kicsit. Howard Lederer(Káoszprofesszor) lesz vicces a következő részben. Érdemes bevárni durrr-t.