mattack
Válasz antalm kommentjére
2015. jún. 2. 9:35
Sziasztok!
Azon gondolkoztam , hogy kommentálnám a nagyobb események döntő asztalát.
Lenne rá igény?
Utána feltölteném youtubera és belinkelném ide.
Nem tudom a technikai hátterét, hogy megvalósítható lenne-e (gondolom, igen), de akár Twitchen, vagy valamilyen streames oldalon akár élőben is közvetíthetnéd őket. A WSOP-n most csomó döntőt adnak, de augusztustól EPT Main Eventek / High Rollerek is lesznek.
Én tuti nézném, akár még kommentelnék és hörögnék is, az most úgyis trendi :).
De ha esetleg "suckkommentátori" help kellene, még abban is lehet, tudnék valamit segíteni. Pár pohár whiskey után amúgy is átérzem a póker minden csínját-bínját. :)
Olyankor még a híres PokerStarsos kollégáknál (pl.: James Hartigan és Joe Stapleton) is okosabbakat és nagyobb f4szságokat tudok mondani. :D
lipecztomi
Válasz csiga19794 kommentjére
2015. jún. 2. 9:45
Azért jó lenne,ha értenétek is hozzá!!
Hidd el, Gerwen ért hozzá. Már egy jó pár éve ismerem a donkot. Miatta kezdtem el élő termekbe tolni a játékot :D
van Gerwen
Válasz lipecztomi kommentjére
2015. jún. 2. 10:04
Hidd el, Gerwen ért hozzá. Már egy jó pár éve ismerem a donkot. Miatta kezdtem el élő termekbe tolni a játékot :D
Igaz, azóta én már nem nagyon tolom, de szerencsére te tovább viszed a szigorúan csakis ittasan élő játék hagyományát. :cool:
csiga19794
2015. jún. 2. 14:46
A kérdés az,hogy vagy te annyira jó,hogy ezt megítéld??????:-P
lipecztomi
2015. jún. 2. 22:25
A kérdés az,hogy vagy te annyira jó,hogy ezt megítéld??????:-P
Látod a többség őket akarja.