A nevek kiejtését ki lehet kerülni úgy mint, a kékpulcsis, a nagyfejű, a bambaképű, stb. Én biztos innék, hogy kellően laza legyen a dolog.
A nevek kiejtését ki lehet kerülni úgy mint, a kékpulcsis, a nagyfejű, a bambaképű, stb. Én biztos innék, hogy kellően laza legyen a dolog.
Ebből milyen sértődések lennének :
PL:
Kalapos vén **** (Doyle Brunson)
Sárga stici (Johny Chan)
Vágohidra való zsirdisznó (Jimmy Fricke)
Szöke milf (Jennifer Herman)
A fenti játékosokról nem ez a véleményem csak a postom mondanivalóját erösitettem meg pár példával.
Le kellene töltenem egy versenyt és akkor egy pár perces videot csinálni :D Most ez az ötletem van :D
Én akár leszek az antikommentátor melléd! Próbálj ki több jelentkezőt, kivel jó nyomatni!
Ki az akit érdekelne mint társkommentátori dolog ?:D
https://www.youtube.com/watch?v=I2u-y_3zNLw&feature=youtu.be Tessék nagyon hirtelen jött :D Beléptem twitchre megláttam , gyorsan camtasia bekapcs és felvétel :D
Jó lehet ez. Kéne még valaki valóban és az alaphang is hiányzik nekem. A kordáék annó honnan szedték?
Hát ők megvették kommentátor hang nélkül tuti :D De online közvetítésnél ugyanúgy nem lenne alapzaj :D
Elsőre nem rosz csak több info kéne bele és kevesebb ismétlés + meg kell tudni hogy kell elyteni a nevüket vagy legalább úgy tenni mint ha tudnád.