A TV2 menő műsorból a múltkoriban láttam a végét.
Nagyon szomorú lettem, és eldöntöttem, hogy többet nem nézem ezt a műsort.
A pokerstars hogyan adhatta a nevét ehhez az excrementumhoz!? Nincs ezeknek valami szakmai tanácsadójuk?
Gyalázat a műsor, a póker megcsúfolása. Igazán körbenézhettek volna, a külföldi konkurenciánál, hogyan kell egy ilyet megcsinálni.
...egy évre megvonom a kisfröccsöt tőlük!
Egyszerűen ez csak egy fishtoborzó műsor,nem a mi fajtánknak szól,de akiket megcéloztak vele azokat szívesen látjuk az asztaloknál.
Én se értem ezeket a "pokerstars hogyan adhatta a nevét" kommenteket.
Akkor kapcsolja ki/tiltsa le pl. a PS az 1$-os sng-it, mert ott a nevéhez nem méltó fish játék megy? Lássuk már be, h kiknek és miért készült ez a műsor.
Zehy +1
nézhető póker meg van sok helyen, itt az új HSP, vagy ha élő trükkökre vagy kíváncsi, akkor Teleky tér 88... :D
Erre a haltoborzásra nem is gondoltam. Igen, így teljesen más megvilágításba kerül az egész.
Az, hogy a nevét adja a műsorhoz a pokerstars, az teljesen az ő dolga, csak valami szakmai tanácsadó segíthetett volna a médiának.
Az igaz, hogy oda kapcsolok ahova akarok. Én csak azt fejtettem ki, hogy számomra nézhetetlen.
A viasat-os az jobb, amennyiben tehetem megnézem a többit is.
Sajnálom, hogy Szécsy Norbert a HU nem kapott játszható lapokat.
...hogy a Rudolf üvegtigris Péter fizessen Neki egy kisfröccsöt!
Nincs fenn a HSP 5.dik része.
ez hogy lehet?:(
Most kezdünk a jégkorong világbajnokságon a tótok ellen, mindenki szurkoljon a srácoknak!!!
Bocsi az offért :)
ha mar feljott, a videa-n elerheto a holnap adasba kerulo milliomos geriekkel :)
Most megy a sport 1-en a tavalyi EPT döntő ahol Kalo 2. lett.
Gyuri bácsi beszéli a hülyeségeket, de most valahogy elviselem.
Tipp
Sziasztok!
Egy kicsit talán késve de egy jó müsorra hívnám fel figyelmeteket!
Ma indult a Sport Klubon az Aussie M. 2007 közvetitése. Eddig a verseny elötti cash game-et közvetitették most viszont már a versenyt amiben Gus Hansen nyert. Ez szeritem a Gus Hansen - Nyílt lapokkal után igen érdekes lehet a könyv rajongojinak számára. Most a 3 részt vetitik ugyhogy még szinte nem maradtatok le semmiről!
Üdv. És jó szórakozást!: WhiteWolfy