"Müsorajánló"
Szombaton (Márc. 21.) 23:00-kor kezdődik a Pokermilliomos a Viasat3-mon.
A játékosok:Rudolf Péter, Béres Alexandra, Sváby András, Szabó Győző és egy profi, Kaló Dénes
Gondolom sokan várják már az új "sztárpóker-show"-t és remélem továbbra is sok hozzászolást olvashatok majd a topikban.
Jó szorakozást!
Üdv. WhiteWolfy
valaki véletlenül nem veszi fel és rakja fel valahova az internetre? :)
majd amikor az EPT Monte Carlo HU át megnyeri Dénes és elmondja, hogy a move-t amit alkalmazott azt Béres Alexandrától leste el:)
majd amikor az EPT Monte Carlo HU át megnyeri Dénes és elmondja, hogy a move-t amit alkalmazott azt Béres Alexandrától leste el:)
Vajon ki nyeri meg a Pokermilliomost?:D
nézitek?
Én nézem, Majka is félrebeszél néha
Én nézem, Majka is félrebeszél néhaja, előfordul; a Bomba!nő funkciójára lennék kíváncsi :D
szerintem jo volt.
Én Bojanikával néztem végig a műsort és hát mit mondjak eléggé csalódott vagyok. Az előzetesek és a bennfentes infók alapján sokkal jobb produkciót vártam. :mad: Persze jobb mint a Pokerstars.hu, de azért annál nem nehéz jobb lenni.
A vágások és a hang katasztrófa. Nem is értem az egész koncepciót. Abszolut nem jön át a hangulat.
Nem értem, az amcsiknak elsőre sikerült jó műsort csinálni, nekünk már csak le kéne copyzni, de nem. Csináljuk úgy hogy minnél kevesebb munka legyen vele. Tartsuk a költségeket alacsonyan és csináljunk egy szuper jó helyett egy elfogadhatót. Miért nem lehet törekedni a tökéletesre?!
Egy pár észrevétel:
- Minek a francnak tudjuk előre mindenki lapját, semmi izgalom nincs benne. Miért nem sorrendbe megyünk végig az akción. Egy hozzá nem értő teljesen elveszik a sok lap között, azt sem tudja hova nézzen. Ott van példának a HSP miért nem lehet venni azt alapul.
- Az OJ mit keres ott, ha az ottani közönségnek bőven elég lenne egy nagy kijelző amin láthatják az akciót. Csak zavaró tényező, szerintem a játékosok számára is...
- Kommentárt nem kritizálom, hisz én is átéltem milyen nehéz és bizony előfordulhat egy egy baki, bár azt a splitet csúnyán benézte a Majka. Amit nem értek, hogy ez ugyebár felvétel. Miért nem vágják ki? Túl sok munka lenne?
- A játék meg szimplán LOL. Nehéz lehet ekkora fishek ellen játszani.... :-)
A körités tök jó lenne, az elképzelés jó volt, de nem hozták ki a műsorból amit ki lehettett volna. Remélem a következő adások jobban lesznek vágva. Az első mindenesetre kicsit kapkodottnak tünt...