"nem hiszem hogy kár lenne érte"
+1
:(
sokkal színvonalasabb a póker magazin szvsz.
"nem hiszem hogy kár lenne érte"
+1
:(
sokkal színvonalasabb a póker magazin szvsz.
ok. az előző havit jó párszor átkellet lapozni,hogy találj valamit :D
de a színvonalasabb alatt nem azt értem,hogy Európa legjobb pókereres magazinja, hanem azt ,hogy Jobb mint a Kártya magazin.
A beszámolók,HH elemzések, SZERKESZTÉS. És úgy cakumpak,nekem jobban tetszik. Az első 8 kártya magazinban a beszámolókon kívül nem volt sok izgalmas:) azóta meg nem veszem :D
És hát magáról a megjelenésről ne is beszéljünk. Folyamat késett,random jelent meg. +1000+10000 hiba volt benne. Néha már a címlapon.
no offense, és nem vagyok PókerMagazinFanClub elnők , meg AntiKártyaMAgazinos hulligánnak sem készülök. Ez csupán a véleményem,ahogy már az előző hsz-ben is írtam. :)
Póker Mag > Kátya Mag > Blikk >Bluff mag
én kb. tavasztól veszek kártya magazint, szóval az első számok nemtom milyenek voltak. póker magazinból eddig olyan 3-4et vettem. utóbbinál folyamatosan olyan érzésem van, hogy csak és kizárólag a biznisz mozgatja az egészet. egyszeráen totál erőltetetten sikerül megtölteni azt a nemtom hány oldalt amit kiadnak. az első 2 számnál ez nagyon durván látszott, de még mindig.
Legyen akkor egy pozitív kritika is: én mindkét magazint egyformán szeretem, várom, mikor jelenik meg az új, és azonnal el is olvasom benne az összes cikket. :)
A kártya magazin régi számait (első kettő nem volt meg) a szerkesztőségben vettem meg.
A blöff magazinról azonban nincsen ilyen pozitív véleményem sajnos.
Ma legalább három helyen próbáltam venni (ebben volt egy relay is) de sehol nem kaptak még belőle.
Off: a kártya magazin csütörtökön jelenik meg.
Ma legalább három helyen próbáltam venni (ebben volt egy relay is) de sehol nem kaptak még belőle.
Én is próbálkoztam három helyen (Kaposváron), de sehol semmi... Az egyik helyen megjegyezte a néni, hogy már páran voltak előttem akiknek kellett volna a lap. Ja és a legjobb: "Ebben az újságban miről van szó?"
plázában levő újságosnál szokott lenni, ha van. ha ott nincs, máshol se találsz. eddigi tapasztalataim alapján persze :)
Mától kapható!
Vicky béjbi!!!