Valaki tudna segíteni? SOS.
20 perc múlva kezdődik egy freeroll a Póker Magazin rendezésében (élő döntőre, 3600$).
Nekem ma jött meg az e havi lap, és most írtam be a regisztrációs kódot a honlapon. Gondolom lemaradtam a délutáni jelszó kiküldős hírlevélről, így nem tudom a jelszót a versenyre. Valaki tudna segíteni, van-e esélyem valahogy kideríteni, vagy ezt buktam?
Sorry. Megvan. Csak újra be kellett jelentkeznem.
Sorry. Megvan. Csak újra be kellett jelentkeznem.
Én most indulok először ilyenen, 10 perc múlva kezdődik, és 121-en vagyunk jelenleg. Ha jól értelmeztem a versenykiírást, 10 online sat van, és mindegyikről létszámfüggetlenül az első 10 bejut az élő döntőbe.
Póker Magazin
Sziasztok!
Bár én csak a Blöfföt és a Póker Magazint vettem eddig,így ezekről tuduk nyilatkozni,de szerintem is az utóbbi a jobb!DE!Nem tudom,ti hogy látjátok,szerintem egyszerűen lassan már nem férnek be a cikkek a sok reklámtól.Ja,és már porszívóreklám is van:-)Egyébként az újjág nagyon egyben van.Lenne néhány észrevételem.Az januári számnál nagyon elhamarkodott volt mára kiírni az első versenyt.Több időt kellene hagyni,hogy megvehessük.Amennyiben élhetek építő kritikával javasolnék egy úgymond olvasói levelek rovatot is.Talán még annyi észrevételem van,hogy érdemes lenne foglalkozniuk az úgymond "kis emberekkel", akik nem a nagy tornákon vagy a millió dolcsis CG-en indulnak, hanem kis tétes vagy freeroll versenyeken:-)