Ennek külön fórum is volt már...
Online szerencsejáték piac: változatosság és változékonyság a szabályokban
Kíváncsi vagyok, mikor mondja már ki végre az Európai Bíróság kerek-perec, hogy a szolgáltatások szabad áramlása egyike a 4 EU-s alapjognak, amit nem lehet korlátozni semmiféle indokkal senkinek.
Online szerencsejáték piac: változatosság és változékonyság a szabályokban
Kíváncsi vagyok, mikor mondja már ki végre az Európai Bíróság kerek-perec, hogy a szolgáltatások szabad áramlása egyike a 4 EU-s alapjognak, amit nem lehet korlátozni semmiféle indokkal senkinek.
Kb. 5-10 év múlva. Ahogy a cikk írja, most készül a Zöld Könyv (Green Paper), ez a procedúrában még csak a probléma összefoglalását tartalmazza. Amennyiben itt valami jogszabály módosítást is szeretnének, pl EU-n belül Single Passport a jogszabály hatálya alá tartozó cégeknek, az még sok-sok év, különösen ha az eljárás nem a Lámfalussy eljárás szerint megy.
Szerintem egyébként ugyanaz a harc zajlik itt az EU-ban, mint az USA-ban, csak itt más eszközöket használnak, avagy máshogy indultak el.
Látom "kicsit" értesz a témához. :)
Amúgy az 5-10 év nem is olyan sok, csak meg ne szűnjön addig az online póker. Mit fogok, akkor esténként csinálni.
mit csináltál 5-10 évvel ezelőtt esténként? :)
Jó cikket közölt a Népszabadság.
Jó cikket közölt a Népszabadság.
Népszabadság - Pókerharcok
Konkrétan itt a cikk elérhetősége.
...ha nem látod az árlapot, akkor kérdezd meg a kocsmárost, hogy van e kisfröccs! :)