Na ezen ma én is bekészültem :D
Kezdenek egy kicsit az idegeimre menni. :-) Remélem az államnak lesz annyi esze, hogy az online gaming cégek ajánlatát fogadja el, ami hosszútávon sokkal nagyobb és biztosabb bevételt jelent számukra...
MTV videótár - Kékfény, 2010. december 6. 36. perctől
egy kis demagógia... se akkor nem tudnak segíteni, ha csal a gép, se ha nem fizetnek ki :( (40. perc körül)
lájkolom, hogy itt is a gyümölcsösgéppel van 1 szinten :(
Undorító. Intellektuális játékok: römi, tarokk, bridzs. Póker szerencsejáték. Miért is? Egy dolog különbözteti meg őket: a pénz. Römizett már valamelyik okos kitaláló? Még hogy nem szerencsejáték...
"A nyeremény valamifajta ésszerű számításnak a következménye." Ez miért nem lehet a póker? Ja, ezek szerint én eszetlenül nyomkodom a gombokat és csak szerencsém van!
Alkoholista lehetsz, mert az OK, láncdohányos is lehetsz, hiszen pár tízezer forintot buksz csak el vele havonta, de ne játssz interneten, mert az öl, butít és nyomorba dönt! Kíváncsi lennék, ha sikerülne megadóztatni ezt is akkor is ilyen közellenség lenne-e a dolog. Azt hiszem a választ mindannyian tudjuk.
végighallgatni is rossz volt... ennyire gátlástalan, buta lejáratókampányt.
"tudatosan törekszik a felelős játékszervezésre..., ...nem szabad függőséghez vezető játékokat kínálni" khm, na persze, így is volt mindig!
Ekston! Ez szép összefoglalása annak amit itt mindenki szeretne!
A B, verzió kicsit elrugaszkodott:)
Arra a néhány tucat emberre akit érintene az adózás fölösleges bármilyen tervezeten akár elgondolkozni is:)
Ha a terem tejel az államnak akkor a játékosokat békén kell hagyni!
Ha szerencsejátékként van elkönyvelve akkor legyen is az ergo ebből rendszeres bevétele senkinek sem lehet, így adózási kötelezettsége egyedül a játékszervezőnek van!
csak hogy ne mindig a pókertermek megadóztatásáról legyen szó
olvastátok hogy a tony g a kutyájának akrja a karkötőt
milyen ember az ilyen
Ez ugyan nem kötődik szorosan a pókerhez, de azért érdekes:
"Jövőre a nemzeti jövedelem (GDP) 48,7 százalékát osztja újra az állam, ez az arány pedig még mindig jóval, 8-10 százalékponttal magasabb, mint régiós versenytársainké. A magyar állam továbbra is nagyobb és költekezőbb, mint a hasonló adottságú és fejlettségű országok államszervezete. "
Nem akarom belinkelni az egész cikket, mert nagyon közgazdász témájú, de ez megütötte a szemem.
nem értem ez miben tér el az előző online pókerre vonatkozó jogszabálytól?
Aggasztóan nyomulnak a médiában...
Mondjuk ezt eddig sem értettem:
"(4) Nem számít jövedelemnek a szerencsejáték szervezéséről szóló törvény 16. §-a alapján engedélyhez nem kötött sorsolásos játékból, a sorsjátékból, a pénznyerő automatából, a játékkaszinóból, a bukmékeri rendszerű fogadásból, a lóversenyfogadásból, bingójátékból, továbbá a kártyateremben szervezett kártyajátékból származó nyeremény."
Most akkor nem jövedelem ha élő pókerrel nyerek?