mese
Válasz jabyga kommentjére
2012. jan. 11. 12:21
A legtöbb esetben igaz, viszont a legnagyobb kivétel ez alól-> the big bang theory :)
nekem nagyon nem tetszik magyar szinkronnal. a legtöbb poént átköltik, a hangszínek köszönőviszonyban sincsenek egymással. de persze ízlések és pofonok.
mese
Válasz daPEPEhu kommentjére
2012. jan. 11. 12:22
én szerintem a HIMYM-ben is jó a szinkron
na ez az egyik, amit nem tudok magyar szinkronnal megnézni:D
RegGeri
2012. jan. 11. 12:33
daPEPEhu
Válasz mese kommentjére
2012. jan. 11. 14:01
na ez az egyik, amit nem tudok magyar szinkronnal megnézni:D
nem tudom én már láttam angolul, magyarul, németül..németen kívül bejött a többi, de az egyértelmű, hogy Nr.1 az eredeti nyelv..
gyrv84
2012. jan. 11. 15:25
A legtöbb esetben igaz, viszont a legnagyobb kivétel ez alól-> the big bang theory :)
Neeeee, teljesen elvesztette a karakterét Sheldon a szinkronnal. Tuti hogy először nézted szinkronosan aztán feliratozva! Mert fordítva hozzá sem kezd az ember a szinkronosnak!
jabyga
Válasz gyrv84 kommentjére
2012. jan. 11. 17:34
Neeeee, teljesen elvesztette a karakterét Sheldon a szinkronnal. Tuti hogy először nézted szinkronosan aztán feliratozva! Mert fordítva hozzá sem kezd az ember a szinkronosnak!
Valóban így kezdtem. De a dexterrel is szinkronnal kezdtem, mégis abból sokkal de sokkal jobb az eredeti. A TBBT nekem akkor is tetszik! Ízlések és pofonok! :)
Holdenper
Válasz Shaikon kommentjére
2012. jan. 11. 22:30
MTV videótár - Hacktion 13.rész
2.20tól megnézni .
Tudtam én ,hogy nem az rng csal. loool
:)) Epic
Amúgy egyértelmű, hogy szinte minden jobb eredeti nyelven. Mivel a készítők alapvető szándéka/elgondolása úgy jön át jobban.
A magyarok meg nem tudnak normális sorozatot gyártani. Ugyanúgy, ahogy filmet sem (eltekintve 1-2 kivételtől).
jabyga
Válasz Holdenper kommentjére
2012. jan. 12. 2:05
A magyarok meg nem tudnak normális sorozatot gyártani. Ugyanúgy, ahogy filmet sem (eltekintve 1-2 kivételtől).
+1 Itt is egy kivételt tudnék említeni a magam részéről, az Argot. Na az kurvajó. :D MEg még esetleg a Kontroll. De sokkal több nincs.
kidelpiero
2012. jan. 12. 2:10
+1 Itt is egy kivételt tudnék említeni a magam részéről, az Argot. Na az kurvajó. :D MEg még esetleg a Kontroll. De sokkal több nincs.
Indul a bakterház, Legényanya ;)
stickstackstoke
Válasz Shaikon kommentjére
2012. jan. 12. 2:42
MTV videótár - Hacktion 13.rész
2.20tól megnézni .
Tudtam én ,hogy nem az rng csal. loool
mondjuk ha lenne egy olyan pendrájvom, én valszeg nem olyan pulcsit vennék fel..