"Nyíltan rasszista a milliárdos pókersztár"
Sport Géza - Póker - NyÃ*ltan rasszista a milliárdos pókersztár
Az Index cimlapján jelent meg ez a cikk, és legalul az szerepel, hogy a Pókerakadémia segitségével készült ez a cikk. Légyszi mondjátok, hogy ez csak sablon szöveg, és nincs semmi közötök a cikkhez, mert szörnyű. A belinkelt videóban teljesen mást mond az édesanyjáról, és az emlitett Gambling911-en pedig "Daniel Negreanu Probably Not Racist" cimmel is jelent meg cikk, tehát minden sántit benne. 100% Bulvár.
+1
index amugy is szeret szanalmas cikkeket irni, de ez mar a legalja.
Csak a szokásos index színvonal.
White Pride World Wide!!!!!!
"Szerencsére a pókervilágon kívül nincs befolyása"
akkor lehet homofób is, kit érdekel?
inkább mint egy liberális majom
Ha ilyet mondott volna Negro, én igazat is adnék neki.
Miért nincs europid amerikai? Nem pont az tesz rasszistává valakit, akik embercsoportokat neveznek el, mint pl. "afroamerikai"?
Mire jó ez a sok megkülönböztető elnevezés?
Ha nem léteznének ezek a fogalmak, hogy néger, cigány, stb. vagy egyszerűen ne létezzen semmilyen jogi szinten a kisebbség vagy más kultúra/ország embercsoportjaira semmilyen fogalom, jog, törvény (vele együtt az előnyök, hátrányok), nem létezne rasszizmus.
Emberek léteznek, országon belül állampolgárok, ahol a gyilkos ugyanúgy gyilkos, a tolvaj ugyanúgy tolvaj, és a segélyezett ugyanúgy segélyezett függetlenül attól, hogy mennyire sütötte meg a nap.
Itt van pl. most ez a sorozatgyilkosság cigányok ellen amit orrba szájba írnak az újságok. Nem hiszem el, hogy az emberek többségét ez érdekelné. Mégis miért írnak róla, miért megy el a temetésre a miniszterelnök, miért ír ki rekord összegű fejpénzt a rendőrség? Kit érdekel, hogy milyen nemzetiségűeket, vagy micsodákat gyilkolnak meg?
EZ erősíti a rasszizmust!
Pedig csak Embereket ölnek meg, semmi különös nincs benne, ráadásul több esetben bebizonyosodott, hogy az elkövetőknek közük sincs egymáshoz, sőt egymás "fajtáját" gyilkolásszák le a szomszédból.
Azt elérik még ezzel, hogy lejáratják az országot, és a polgárok is szégyenkezve érzik magukat, félve mennek ki az utcára. Közben meg a valós problémákról el lehet terelni a figyelmet.
Egy dolgot vettem még észre: akik nagyon kompetensnek érzik magukat és rendkívüli érzékenységről tesznek bizonyságot szegény kisebbségiek felé, olyan helyen nőttek fel és élnek, ahol maximum a tv-ben vagy a zenekarban találkozhattak eddig velük a városházában.
Aki még nem tette meg, ajánlom figyelmébe a south park 408. Chef tévedése című részét.
R1per2! teljesen igazad van. az én véleményem is ugyanez. (illetve még vmit hozzáfűznék de nem teszem.)
Indexnek ennyi mar eleg is lenne, hogy lehozza:
"Pokerakademia.com rasszista kozosseg!"
negroval es riperrel szinten egyertertek.
Szerintem el eléggé egy kifogatott cikk, tipikus indexes...
Ez a rasszista kérdés meg.... hát nem tudom. Nem vagyok rasszista, de nem ítélem el azokat akik azok. Az ember - általában - a tapasztalatai alapján ítél.
Ha valaki ül a kertjében, és látja hogy mászik be egy kissrác a keritésen mire gondol? Biztos, hogy focizott berugta a labdát, és vissza akarja vinni.
Ha egy kisebbségi etnikumból mászik be egy kissrác a keritésen mire gondol az ember? Biztos almát akar lopni.
Ez nem rasszizmus, nem általánosítás, egyszerüen a tapasztalatai alapján ítél, gondolkozik az ember. Negreanu-ban is ezer százalékig biztos vagyok h nem rasszista, hogy is lenne mikor - már csak a pókeres közvetítésekben is, és a blogjában is látszik - rengeteg színesbőrű barátja van.