Póker Fórum Archívum > Media > "Nyíltan rasszista a milliárdos pókersztár"

sakkos00
Válasz ceewyl kommentjére
2009. aug. 20. 0:35

Mondjuk mert minden admin offline??!!

én azt honnan tudjam?és tegnap kerűlt ki a cikk az indexre nem ma.

ceewyl
Válasz sakkos00 kommentjére
2009. aug. 20. 0:41

én azt honnan tudjam?és tegnap kerűlt ki a cikk az indexre nem ma.

Megnyomod a fórum gombot, legördítedesz legalulra, és látod, hogy ki online épp.

A másik felvetésre nem tudom a választ. :)

minoson
2009. aug. 20. 1:23

Mondjuk mert minden admin offline??!!

az lehet, csakhogy volt bent, szépen kitakarított, csak reagálni felejtett el.

plusevHUN
Válasz minoson kommentjére
2009. aug. 20. 2:49

kaal aalin triibet

nando42
2009. aug. 20. 3:22

Megnyomod a fórum gombot, legördítedesz legalulra, és látod, hogy ki online épp.

A másik felvetésre nem tudom a választ. :)

b megoldás: az avatar alatt balra a kis gömb is mutatják, zöld, ha online az illető. :)

Norbesz82
Válasz nando42 kommentjére
2009. aug. 20. 7:56

Mint sokan mások én is napi rendszerességgel olvasom az Akadémia oldalát,de a szóban forgó cikkre nem emlékszem,ami természetesen nem azt jelenti,hogy nincs is!
Az Index oldalát nem jellemezném,azt tudjuk,hogy a blikk online megfelelője.

Már többször,több témánál felmerült,melyre ígéretet is kaptunk,hogy a bulváros jellegű cikkek kimaradnak az Akadémia mindennapjaiból.Úgy gondolom ez egy intő jel számunkra,mert aki csak az Index cikkét olvassa az nem biztos,hogy utánanéz,hogy mivel is foglalkozik az Akadémia pontosan,ha viszont ezt a cikk olvasása után teszi meg,akkor ezt már szkeptikusan fogja látni.
Addig is kérnék mindenkit,hogy tartózkodjunk a "pálcatöréstől",ha az adminok tudnak reagálnak a dologra.

További szép napot!

Kobak
Válasz Norbesz82 kommentjére
2009. aug. 20. 8:45

Szerintem az Index a ludas. A Pokerakademiának viszont illene valamit reagálnia.
Egyébként nem nagy ügy az egész. Ezzel jár a sztárság, sőt, részben az ilyen búlvárhírekből is táplálkozik. Ráadásul Negreanunak nem lesz nehéz ezt a fals hírt megcáfolnia. Akik jobban nyomon követik a pókeres közéletet, tudni fogják, hogy mi az ábra.
Ez az egész inkább a pókertársadalomra vet rossz fényt. Szét kéne perelni az indexesek agyát!

sakkos00
Válasz Kobak kommentjére
2009. aug. 21. 5:58

úgy néz ki a rejtély megoldatlan marad:(

bravesoul
Válasz sakkos00 kommentjére
2009. aug. 21. 6:14

úgy néz ki a rejtély megoldatlan marad:(

Igazából ezt nem is értem. Ha az akadémián nem jelent meg ez a cikk (ami asszem valószínű,mert meglehetősen non-stop olvasó vagyok,és ilyet nem olvastam) akkor, miről van szó? Ha az akadémia "adta hírül" akkor meg wtf?

ez easy pár soros tényhalmazt azért tényleg kaphatna a nagyérdemű, főleg úgy,hogy többen közölték h "no more akadémia,ha igaz" és ezt a hallgatás valószínűleg nem koverolja.

Trog-Air
Válasz bravesoul kommentjére
2009. aug. 21. 6:31

Igazából ezt nem is értem. Ha az akadémián nem jelent meg ez a cikk (ami asszem valószínű,mert meglehetősen non-stop olvasó vagyok,és ilyet nem olvastam) akkor, miről van szó? Ha az akadémia "adta hírül" akkor meg wtf?

ez easy pár soros tényhalmazt azért tényleg kaphatna a nagyérdemű, főleg úgy,hogy többen közölték h "no more akadémia,ha igaz" és ezt a hallgatás valószínűleg nem koverolja.

Akkor miért nem szól senki egy szót sem az adminok közül felháborodva, hogy még a feltételezés is sértő, miközben a topikból bőszen törlik az offos hozzászólásokat? Szerintem teljesen alap lenne, hogy válaszoljanak, megvédjék magukat amennyiben nem "bűnösök" a témában, de ez így elég gyanús.

ps: az első részére reagáltam a kommentednek, a második részt meg én is leírtam:)

Élő ügyfélszolgálat