Lendvay házaspár???
Sose hallottam feloluk...
"Most pedig azért nézik, mert emészthető formában a kártyajátékot csak én közvetítem egyedül a világon."
Szerintem nagyon irritáló a közvetítése :)
Megpróbáltam némítva nézni a műsort...akkor meg az zavart, hogy síri csönd volt. (viszont nem állt fel a szőr a hátamon azon, hogy "biztosan tudja" milyen lap lesz a river).
Korda Györgynek szerintem nagyon sokat köszönhet a magyar pókeres társadalom. A műsor pedig kétségtelenül nem azoknak szól, akik ezt az oldalt olvassák, komolyan foglalkoznak a játékkal, tanulni, fejlődni szeretnének, hanem azoknak, akik csak hébe-hóba ülnek le, szórakozni akarnak egyet és ezt Kordával meg is tehetik.
Soha egyetlen Korda közvetítést sem néztem még végig, max 2 percet, ha éppen kapcsolgattam a tv-t, ennek ellenére unikumnak tartom azt, amit csinál.
Korda Györgynek szerintem nagyon sokat köszönhet a magyar pókeres társadalom. A műsor pedig kétségtelenül nem azoknak szól, akik ezt az oldalt olvassák, komolyan foglalkoznak a játékkal, tanulni, fejlődni szeretnének, hanem azoknak, akik csak hébe-hóba ülnek le, szórakozni akarnak egyet és ezt Kordával meg is tehetik.
Soha egyetlen Korda közvetítést sem néztem még végig, max 2 percet, ha éppen kapcsolgattam a tv-t, ennek ellenére unikumnak tartom azt, amit csinál.
Szerintem Kordával semmi baj nincsen, kifejezetten jól nyomja az öreg. Az eurosporton is szoktak néha közvetíteni, na az halál unalmas, nézhetetlen, nem beszélve a sport klubos históriáról, amitől a falra lehet mászni (szujó és társai).
Kanrichnak adok igazat, Gyuri bá egy nemzeti kincs, lehet, hogy nem egy nagy spíler, de neki (is) köszönhetően lett ilyen népszerű hazánkban a játék, és egyedül ő tudja élvezhetővé tenni a közvetítést.
Bár mióta "komolyabban" foglalkozom pókerrel én is csak ritkán nézem a közvetítéseket, szerintem az a kulcs, hogy nem kell komolyan venni, azt, amit Gyuri bá' mond! Akkor hatalmasakat lehet nevetni és kifejezetten szórakoztató a műsor!
Bár mióta "komolyabban" foglalkozom pókerrel én is csak ritkán nézem a közvetítéseket, szerintem az a kulcs, hogy nem kell komolyan venni, azt, amit Gyuri bá' mond! Akkor hatalmasakat lehet nevetni és kifejezetten szórakoztató a műsor!
hát ez nem igaz......százhuszonhatszor kell megismételni egy részt a sport1nek míg végre láthatjuk a következőt?!
ide is beírom :)))
Van egy WPT kakörünk, gratula Markovits Ádámnak!!!
gyuri bá rulez!
nélküle nem lenne az igazi!