Póker Fórum Archívum > Media > Te jó ég, pókernemzet vagyunk!

zsjozsef
Válasz titcar kommentjére
2009. jan. 5. 0:02

ide eccer el kell mennem :D magával a mesterrel játszani omg :D (cg-zni nem szokott mi? :( )

HÁHÁHÁ! Ez mégjobban LOL! De jót röhögök! :D

kanrich_
Válasz titcar kommentjére
2009. jan. 5. 3:27

ide eccer el kell mennem :D magával a mesterrel játszani omg :D (cg-zni nem szokott mi? :( )

De, én már láttam cg-zni is, de a múltkor olyat láttam, itt ami nagyon felháborító volt, és ezért én nem is ajánlom ezt a helyet senkinek.

Aki ide szokott járni, tudja hogy van egy hölgy (egy kis kutyával és felettébb érdekes öltözködési szokásokkal és stílussal), aki miután az ász párjával végigevickélt a riverig, a riverre lejövő színnél azt kérdezte:

-Megvan a színed mi? Neked nem adom meg, majd a két ászt a vonalon belülre dobta úgy, hogy lássuk mi volt nála.
Erre az ellenfél:
-oké rendben, nyertem mert betolok mindent és már nyúlt a kasszért, amikor a hölgy azt mondta, hogy nehogymár, hát megadja a hívást, ennyi pénzért nem dob már.

Ellenfél teljesen kikészült és magyarázta, hogy egyrészt úgy dobta be vonalon belülre az ászokat, hogy mindenki lássa, másrészt meg még ott volt mögötte a pénz, sőt még azt is mondta, hogy nem adom meg. (gyenge lapja volt, mint később kiderült)

Az osztó - aki egyébként módfelett szakértő és minden más esetben előszerettel hülyének nézi a vendégeket - itt nem tudott ítéletet hozni (nagy kassza + hölgy törzsvendég + ??), és "háát ő nem igazán hallotta, mit mondott a hölgy".

Jött a floorman, és a hölgynek ítélték meg a kasszát.

Köpni nyelni nem tudtam, és még velem együtt a fél asztal meredt meg és magyaráztuk, hogy dehát a hölgy nemcsak ászokkal felfelé dobta be a lapokat, hanem még azt is mondta, hogy nem adja meg. Nem volt elég.

chubbyhun
Válasz kanrich_ kommentjére
2009. jan. 5. 8:28

Aki ide szokott járni, tudja hogy van egy hölgy (egy kis kutyával és felettébb érdekes öltözködési szokásokkal és stílussal)

Mekkora keble van a hölgynek?

Blatand
Válasz chubbyhun kommentjére
2009. jan. 5. 8:48

Ilyen az egész ország!!

lásd béla bá esetét...

fejes1988
2009. jan. 5. 10:18

De, én már láttam cg-zni is, de a múltkor olyat láttam, itt ami nagyon felháborító volt, és ezért én nem is ajánlom ezt a helyet senkinek.

Aki ide szokott járni, tudja hogy van egy hölgy (egy kis kutyával és felettébb érdekes öltözködési szokásokkal és stílussal), aki miután az ász párjával végigevickélt a riverig, a riverre lejövő színnél azt kérdezte:

-Megvan a színed mi? Neked nem adom meg, majd a két ászt a vonalon belülre dobta úgy, hogy lássuk mi volt nála.
Erre az ellenfél:
-oké rendben, nyertem mert betolok mindent és már nyúlt a kasszért, amikor a hölgy azt mondta, hogy nehogymár, hát megadja a hívást, ennyi pénzért nem dob már.

Ellenfél teljesen kikészült és magyarázta, hogy egyrészt úgy dobta be vonalon belülre az ászokat, hogy mindenki lássa, másrészt meg még ott volt mögötte a pénz, sőt még azt is mondta, hogy nem adom meg. (gyenge lapja volt, mint később kiderült)

Az osztó - aki egyébként módfelett szakértő és minden más esetben előszerettel hülyének nézi a vendégeket - itt nem tudott ítéletet hozni (nagy kassza + hölgy törzsvendég + ??), és "háát ő nem igazán hallotta, mit mondott a hölgy".

Köpni nyelni nem tudtam, és még velem együtt a fél asztal meredt meg és magyaráztuk, hogy dehát a hölgy nemcsak ászokkal felfelé dobta be a lapokat, hanem még azt is mondta, hogy nem adja meg. Nem volt elég.

hát ez undorító..ilyenek sajnos élőben egyre gyakoribbak..
mert az a ...va ott törzsvendég, és vmelyik nagykutya feleségének a barátnője..ááá LOL

buktar
2009. jan. 5. 10:51

Erre az ellenfél:

Milyen alapon kapta meg a "hölgy" a kasszát??? Ezt nem is értem!

ivan41
Válasz buktar kommentjére
2009. jan. 5. 12:38

Milyen alapon kapta meg a "hölgy" a kasszát??? Ezt nem is értem!

Baráti alapon!

Csak a vendéglátás két ősi törvényét nem ismerik.
1. Nem az a lényeg, hogy egyszer bejöjjön a vendég, hanem másodszor is itt vacsorázzon.
2. Amennyiben a vendég jól érezte magát, tehát finom volt a vacsora, a sör hideg volt, a kiszolgálás gyors, a pincér mosolygós, a számla összegében nem szerepelt a dátum, akkor, ha szóbakerül a téma, az illető megemlíti kettő, azaz 2 embernek, hogy ebbe az étterembe érdemes betérni.
Amennyiben a tapasztaltak az előbb leírt ellenkezője, meleg sör stb, akkor az illető kérdezés nélkül elmeséli tíz azaz 10 embernek, hogy itt vigyázz, illetve ne is menjél.

...hogy az Eli Elezra fizessen Nektek egy kisfröccsöt!

chubbyhun
2009. jan. 7. 1:27

Mekkora keble van a hölgynek?

Kanrich, komolyan kérdeztem, szerintem tudom kiről van szó, akire gondolok, nála jellemző ez az adottság.

kanrich_
2009. jan. 7. 1:37

Kanrich, komolyan kérdeztem, szerintem tudom kiről van szó, akire gondolok, nála jellemző ez az adottság.

Mellesleg nagy volt, de egyébként nekem abszolút nem jött be...

Élő ügyfélszolgálat