hogy te milyen szerencsés ember vagy :)
Szerencsés? Egy fiatal sportember leukémiás, eszméletlen szerencse, hogy kint lehettem az érdekében megrendezett tornán, valóban...
Mondjuk azért azt még a legelvetemültebb fradisták is elismerik, hogy Mátyusnál meg Ottónál kevés sunyibb, prosztóbb játékos húzott magára zöld-fehér mezt, eleve nem értem minek kellett egy ilyen bagázst meghívni.
Ezt a "köszönjétek meg a Fradinak..." dumát Kazinbarcikán vagy Tiszaújvárosban ellőheted de itt nem. A diósgyőriek Bence miatt mentek ki az a pár fradista pedig jobban tette volna ha otthon marad Vinczéékkel együtt mert sikerült elbaszni az egész tornát... Ha esetleg nem tűnt volna fel akkor ez az egész azért szerveződött, hogy támogassanak egy 19 éves sportolót aki az életéért küzd. Kint volt Bence családja, ők hogyan érezhetik most magukat? Mit fognak mondani Bencének a kórházban? Azt, hogy a fradisták erőfitogtatásnak fogták fel az egészet? EEE? Ugyan már... Nem csoda, hogy oda jutottatok ahol vagytok....
Ez a táboros találkozósdi meg nem tudom hogy jön ide, ott voltál Vecsésen? Vagy a Szögletnél? Vagy csak a fradimobról vagy ilyen jól értesült?
fejes1988, Te biztosan kurvanagy celeb lehetsz itt, ha megengedheted magadnak h állandóan ennyire magas lóról magyarázzál mindenkinek.
Amúgy ki vagy Te hogy ekkora király vagy?
fejes1988, Te biztosan kurvanagy celeb lehetsz itt, ha megengedheted magadnak h állandóan ennyire magas lóról magyarázzál mindenkinek.
Ja és még valami: akiknek "párszor keményebben odalépett" a ti hős Ottótok, azok 60 éves emberek voltak -Kulcsárt meg Egressyt leszámítva -...
nem magyarázok én senkinek
Ja és még valami: akiknek "párszor keményebben odalépett" a ti hős Ottótok, azok 60 éves emberek voltak -Kulcsárt meg Egressyt leszámítva -...
-Hazudozás... :D Ugyan már. Nem a mi Táborunknak a jellemzője a tények elferdítése, de ezen nem fogok vitázni, ha olyan körökben mozogsz, akkor biztos tudod mire értem.... a 2 tábor találkozásaival kapcsolatban... Ezeket ti is tudjátok, mi is, kár időt pazarolni rá.