Póker Fórum Archívum > Media > Twitter üzenetek kommentjei

Krono
Válasz Vika kommentjére
2012. nov. 23. 2:43

Befejeztem én is, ez nem az a fórum, ahol erről a témáról napokon keresztül kellene vitatkoznunk.

Na jó, egy utolsó szösszenet, és tényleg offolom magam. :)

Borsodról a véleményem nem tudnám pár karakterbe belesűríteni, szóval inkább bele sem kezdek. Nem gyűlölöm a megyét, egyszerűen nem tudom elfogadni azt, ami itt történik az élet minden területén.

A dvtk tábort sem gyűlölöm, sőt örülök, hogy vannak ilyen táborok az országban, és nem mtk hangulatban kell végigülni egy meccset. Egyes szurkolói megnyilvánulásoktól tudok a falra mászni(de ez oda-vissza alapon működik, ti sem vagytok kibékülve pár dolgunkkal)

A tweetjeimet lehet, hogy kicsit másképp kellett volna fogalmaznom, de a történések hevében írtam, így szerintem érthető a reakcióm. Az más kérdés, hogy valószínűleg nem pont twitterre kellett volna lőnöm.

Meccsen 1-2 éve nem igazán voltam, pár alkalomtól eltekintve, amiért köszönetet mondok a vezetésnek. A döntéseik nem csak a csapatot sodorták szar helyzetbe, hanem a szurkolókat is, én pedig ehhez nem kívántam asszisztálni. Most úgy látszik fordul a kocka, és nem csak tv elől kell néznem a meccseket. Na nem mintha magyarázkodni szeretnék... :)

Egyébként köszi, hogy így válaszoltál, nem igazán megszokott ez a hidegvérűség ebben a közegben, főleg nem interneten keresztül, könnyen rosszul tud fogalmazni az ember. Jó volt picit vitázni kultúrált keretek között, viszont ez tényleg nem az a hely, ahol ezekről kell beszélni. :D

sakkos000
Válasz Admin kommentjére
2012. nov. 26. 11:18

Vicces ezt olvasni a twitterfalon :D

#VisszaRicsitaTwitterfalra #FreeRicsi #

svajcifiu
Válasz sakkos000 kommentjére
2012. dec. 4. 17:02

Beckham087 2012/12/04 - 13:30:54
7 óra múlva kezdődik a day 1/B, addig még lesz egy kis városnézés. Mondjuk kicist vicces hogy első nap 6 szint megy csak le :)

Hajrá, sok pízt nyerj aztán nekünk:)

Béluska
Válasz Admin kommentjére
2012. dec. 11. 7:01
redoubtable
Válasz Admin kommentjére
2012. dec. 20. 13:50

JociBalboaa 2012/12/20 - 13:10
Ideiglenes személyivel át lehet menni Romániába?

Ha olyan mint a lakcímkártya akkor sengeni övezetbe repülővel mehetsz az 100%, így szerintem mehetsz Romániába is. De ha mégse engednek át szóljál, van ismerős aki áttesz a zöldön. :D

HHerman
Válasz Admin kommentjére
2012. dec. 20. 14:06

JociBalboaa 2012/12/20 - 13:10
Ideiglenes személyivel át lehet menni Romániába?

http://www.euvonal.hu/index.php?op=kerdesvalasz_reszletes&kerdes_valasz_id=960

Szvsz itt választ kapsz a kérdésedre.

Ha esetleg a válasz nem sürgős, holnap amúgy is utazok, szóval kb13:00ig konkét választ tudok mondani. Ha gondolod küldd el a telefonszámod és rád csörgök.

JociBalboa
Válasz Admin kommentjére
2012. dec. 20. 14:56

köszi ;-)

kishúgom megy koncertezni, de tipik én semmit nem intéz el időre :P

- felhívta a határőrséget azt mondták neki hogy átengedik. -

Koszka9999
Válasz JociBalboa kommentjére
2013. jan. 11. 20:04

Walkman_ 2013/01/11 - 17:21

"Na végre scripttel deaktiválom a Cashiert, ha akarok se tudok rákattintani, így előbb-utóbb le fogok szokni az állandó balance nézegetésről!"

Valaki elmagyarázná egy hogyan lehetséges? (FTP és PS esetében)

danfiu
Válasz Admin kommentjére
2013. jan. 11. 20:14

tilt breaker

Koszka9999
Válasz danfiu kommentjére
2013. jan. 11. 20:36

tilt breaker

ty dan!

Élő ügyfélszolgálat