Póker Fórum Archívum > Media > Twitter üzenetek kommentjei

asdator
Válasz Admin kommentjére
2017. jún. 2. 11:42

Sziasztok,

Nem lehetne valami szűrőt beállítani a twitter falra hogy plenopads ne spammelje szét az egészet? Így a fontosabb üzenetek mint pl Royalize tweetjei elég nehezen követhetőek.

Köszi!

csiga19794
Válasz Admin kommentjére
2017. jún. 2. 12:02

+1
Bár nem hiszem,hogy egy party póker pro-t letiltanak itt:-)

van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2017. jún. 2. 15:40

Valóban eléggé idegesítő az inas, de nem kell letiltani, csak áthelyezni a nemzetközi tweetekbe, ott a kutyát nem zavarná, amúgy sincs már semmi köze Magyarországhoz.

banoster
Válasz Admin kommentjére
2017. jún. 2. 16:45

Jogos, tényleg mindig pads tweetjei látszanak. Elég rég update-eltük a twittert, valamit kiokoskodunk ez ügyben. Ha nagyon nem változik semmi jövő héten sem, szóljatok rám, mert akkor kiment a fejemből. :)

van Gerwen
Válasz banoster kommentjére
2017. jún. 17. 15:40

Jogos, tényleg mindig pads tweetjei látszanak. Elég rég update-eltük a twittert, valamit kiokoskodunk ez ügyben. Ha nagyon nem változik semmi jövő héten sem, szóljatok rám, mert akkor kiment a fejemből. :)

Mostanában igen sokat ihatsz, mert tényleg kiment a fejedből, sajnos továbbra is szétcseszi a twitter-falat a spames inas.

TheHUNuT9s
Válasz Admin kommentjére
2017. júl. 6. 18:59

még mindig nem került át a nemzetközi szekcióba.

banoster
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. júl. 7. 10:43

Mostanában igen sokat ihatsz, mert tényleg kiment a fejedből, sajnos továbbra is szétcseszi a twitter-falat a spames inas.

Módosítottam rajta, több új játékost is felvettem, például Polkot, hogy ne csak pads legyen. Teljesen azért nem tüntetném el őt. Még kéne pár a aktív twitteres, akit felvennénk, és akkor változatosabb, dinamikusabb lenne a fal. Van ötlet?

WINAMAXDONK
Válasz Admin kommentjére
2017. júl. 7. 12:30

Tir-X

van Gerwen
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. aug. 4. 11:31

Egy csomószor van olyan, hogy valaki linkel valamit, pl. legutóbb bravesoul (neki mi is volt régen, kb. 2008 körül a neve itt?), vagy előtte a ppb, amit megnyitnék, de csak egy fosbukos link jön, ami semmit nem hoz be, csak a főoldalt, ha meg vagyok lépve. Ezek valami titkos dolgok lennének, melyeket nem mindenki láthat? Esetleg a Pókerjátékosok zárt csoportjára gyanakszom még, de azt én nem láthatom, mert még a kamu trollneveimet is réges-rég megbannolták onnan.

crazy3317
Válasz van Gerwen kommentjére
2017. aug. 4. 14:17

pl. legutóbb bravesoul (neki mi is volt régen, kb. 2008 körül a neve itt?)

bravesoul

Élő ügyfélszolgálat