Póker Fórum Archívum > Media > Twitter üzenetek kommentjei

van Gerwen
Válasz crazy3317 kommentjére
2017. aug. 4. 16:40

Nemi igaz, a legelején tuti valami más néven tolta, csak aztán átneveztette magát, de már nem emlékszem, hogy mire vagy valakivel nagyon keverem.

WINAMAXDONK
Válasz Admin kommentjére
2017. aug. 4. 18:00

Jol emlékszel más neve volt még Takii,Zehy ,Bojanika idejébenés meg akkoribban amikor a legendás Masterzolee is aktiv volt.Tir-X még a zacsiban sem lehetett

Piroslapos
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2017. aug. 4. 22:00

Hihetetlen de addig sértegetitek a donk inas Tir-X et hogy van bannolnják a topik pörgető embereket vagy kibasszák az inast :)):)):))
Én megígérem hogy nem regerek újra kb 75 reg elég volt:))

WINAMAXDONK
Válasz Admin kommentjére
2017. aug. 4. 22:09

Téged miért is bannolnának? Nálad naagyobb seggnyaló nincs itt tudsz helyezkedni mindig oda dörgölőzöl ahova kell .Aztám meg előadod h micsoda megmondóember inas vagy.Szégyelld magad!

ceewyl
2017. aug. 4. 22:43

Jol emlékszel más neve volt még Takii,Zehy ,Bojanika idejébenés meg akkoribban amikor a legendás Masterzolee is aktiv volt.Tir-X még a zacsiban sem lehetett

Most már kíváncsi vagyok, hogy kivel keveritek... :D

WINAMAXDONK
Válasz Admin kommentjére
2017. aug. 4. 22:49

Volt 1 régebbi neve tleg mostmár megkeresem!

Piroslapos
2017. aug. 4. 23:00

Téged miért is bannolnának? Nálad naagyobb seggnyaló nincs itt tudsz helyezkedni mindig oda dörgölőzöl ahova kell .Aztám meg előadod h micsoda megmondóember inas vagy.Szégyelld magad!

elgurult a gyógyszer inas? ne zavarj mert husszú idő után eftén vagyok 6/2 szituban

WINAMAXDONK
Válasz Admin kommentjére
2017. aug. 4. 23:04

Most végig néztem az összes blogot bravesoul miatt 1-2 legendát kiemelnék.Romsy pl már 2009ben abbahagyta a blogoolást ? Félelmetes hogy telik az idő. Mi van vele?

Hideyoshi az unorthodox HUSNG reg akinél nagyobb nyerő donk talán csak Csecsa volt a Bosson?

Egy szolid High_TT blog 2010ből személyes kedvencem a mai napig

Wildcat szinvonaltalan blog 2010ből,Dfecco szellemi fogyatékos blogja 2010ből

A kis csiga is blogolgatott Póker blogok / csiga666 | Online poker, Rakeback, Póker bónusz nem is dicsekedett a 27 éves kiscsigáról az öreg.

Feca pro felejthetetlen figura a társkeresők királya volt.

Ennyi a felénél Bravesoul előző nevét nem találom ,ami még várható Masterzolee hogyan domináltam a HSMTTket 2010-12 között és Ceewyl centes kalandjaim a DON világában

WINAMAXDONK
2017. aug. 4. 23:05

Akkor miért nem böfögöd a folyamatban lévő topikba? Az ember 1szer szurkolna neked

WINAMAXDONK
2017. aug. 4. 23:05

De amugyis döglök mindjárt mert hnap hajnalban reggel8 kelek.

Élő ügyfélszolgálat