Póker Fórum Archívum > Media > Twitter üzenetek kommentjei

reirreT
Válasz medgypeti kommentjére
2011. jún. 16. 22:12

"Birs320: Young guy gets coolered and a few hands later openshoves UTG for 1475 at 25/25. What's your calling range MP?"

Gondolom ez nagyon függ attól, hogy milyen az asztal, ha könnyű, akkor biztosan nem raknám fel a versenyemet egy határeset lapra.

birs320
Válasz reirreT kommentjére
2011. jún. 17. 10:09

"Birs320: Young guy gets coolered and a few hands later openshoves UTG for 1475 at 25/25. What's your calling range MP?"

Gondolom ez nagyon függ attól, hogy milyen az asztal, ha könnyű, akkor biztosan nem raknám fel a versenyemet egy határeset lapra.

Könnyű asztal, akkor?

redoubtable
Válasz trumann kommentjére
2011. jún. 17. 21:23

royalize1 2011/06/15 - 20:25:51

A srácok arról beszélnek, hogy milyen ritkán lehet egy élet során SM gyzelmet, vagy legalább top3-at csinálni. Kuncogok magamban.

Kedvenc prom megint formában! . Mikor várható HSMTT-re való betörésed? (100R+, 1K-s versenyek) vagy már eddig is tologattad? nem érzed e méltánytalannak h egy ekkora pókertekintély mint te , se a strategyn se a poker.hun se itt az akadémián nem team pro?
egy wsop FT-vel elérhetőnek látod-e a PS vagy az FTP team proságot?

Épp ezeket tolja Vegasban. :D Nem fog sokáig tartani az a 140K. :)

reirreT
Válasz birs320 kommentjére
2011. jún. 17. 22:06

Könnyű asztal, akkor?

Nem tudom, pedig agyaltam rajta. Igazság szerint csak azért tettem be ide mert érdekes kérdés és vártam hogy hátha valaki válaszol rá. Én a -90% körüli ROImmal arra jutottam, hogy
1) attól még hogy coolere volt nem biztos, hogy tilten van, lehet gyenge asztalon erre próbál rájátszani az instashove-val, egy MP-ből érkező 3betre érkező 4bet shove UTG+1 -ből erősebb lapot mutat mint ez.
2) a verseny korai szakaszában nem szeretnék kiesni egy gyenge asztalról, ahol van akkora edgem hogy kevesebb kockázattal is tudnék stackelni embereket.

Emiatt (biztos hogy fish megoldás) azt mondom, hogy QQ+ AK lenne csak amivel adnám (igazából QQ-val sem nagyon, de ha a szivemre teszem a kezem akkor bevallom, hogy azt már nem tudnám dobni, míg egy JJ-t azért csak-csak).

Nem tudom, nem játszok MTT-t, de mindenképpen érdekelne néhány nálam pár szinttel magasabban gondolkodó játékos véleménye.

Holdenper
Válasz reirreT kommentjére
2011. jún. 18. 0:14

Nem tudom, pedig agyaltam rajta. Igazság szerint csak azért tettem be ide mert érdekes kérdés és vártam hogy hátha valaki válaszol rá. Én a -90% körüli ROImmal arra jutottam, hogy
1) attól még hogy coolere volt nem biztos, hogy tilten van, lehet gyenge asztalon erre próbál rájátszani az instashove-val, egy MP-ből érkező 3betre érkező 4bet shove UTG+1 -ből erősebb lapot mutat mint ez.
2) a verseny korai szakaszában nem szeretnék kiesni egy gyenge asztalról, ahol van akkora edgem hogy kevesebb kockázattal is tudnék stackelni embereket.

Emiatt (biztos hogy fish megoldás) azt mondom, hogy QQ+ AK lenne csak amivel adnám (igazából QQ-val sem nagyon, de ha a szivemre teszem a kezem akkor bevallom, hogy azt már nem tudnám dobni, míg egy JJ-t azért csak-csak).

Nem tudom, nem játszok MTT-t, de mindenképpen érdekelne néhány nálam pár szinttel magasabban gondolkodó játékos véleménye.

Majdnem 600bb deepen? Érdekes helyzet. Cg-ben szerintem AA-val csak az első openshove-nál...esetleg KK, de szerintem túl gyakran lesz ez move of honor KK+al, hogy +EV legyen QQ+, AK vagy még szélesebb range-el adni. Tornán nem tudom...valszeg rossz válasz, de ha gyenge az asztal, akkor bízom benne, hogy ledózerolom őket, és lehet szintén csak KK+al adnám...esetleg QQ. AK-val szerintem nem. Túl gyakran lesz nála flip, és ritkábban domináljuk, tehát lesz ellene, olyan 55-60%, ez pedig bár +cEV, de nem éri meg. QQ kb ugyanez...szóval én KK+ adnám az első openshove-ját, mert ott lesz olyan 75-78%-unk a range ellen, ez pedig már $EV-ben is lehet plusszos. Ha többször megcsinálja, akkor QQ+, AK-ig lazulna ilyen deepen a calling rangem, ennél tovább tuti nem.

Amúgy azt nem írtad, hogy utolsó beszélőként vagyunk jelen, vagy vannak-e még mögöttünk? Annyira sokat nem számít, de ha van mögöttünk 2-3+ ember, akkor szintén csak KK+ adnám többszöri pushra is. De biztos hatalmas nit vagyok:D

Azért kíváncsi lennék rá kb mi a jó calling range:)

Amúgy lol @ Birs Wars a twitterfalon:D

reirreT
Válasz Holdenper kommentjére
2011. jún. 18. 0:45

59 bb az szerintem, nem majdnem 600 :)
Másrészt írta, hogy MP-ben ülünk.

trumann
Válasz redoubtable kommentjére
2011. jún. 18. 0:58

[QUOTE=redoubtable;332252]Épp ezeket tolja Vegasban. :D Nem fog sokáig tartani az a 140K. :)[/QUOe

ezt miből gondolod tesó?

trumann
2011. jún. 18. 0:59

egyébként mit idézetek rosszul luigitól???????

Zoleee
2011. jún. 18. 7:04

egyébként mit idézetek rosszul luigitól???????

Közben már beszéltem vele. Nem mi idéztünk rosszul, hanem más magyar póker oldalak.

trumann
Válasz Zoleee kommentjére
2011. jún. 18. 7:14

Közben már beszéltem vele. Nem mi idéztünk rosszul, hanem más magyar póker oldalak.

okés azt nem tudod brettt meg frici hogy állnak?

Élő ügyfélszolgálat