"Birs320: Young guy gets coolered and a few hands later openshoves UTG for 1475 at 25/25. What's your calling range MP?"
Gondolom ez nagyon függ attól, hogy milyen az asztal, ha könnyű, akkor biztosan nem raknám fel a versenyemet egy határeset lapra.
"Birs320: Young guy gets coolered and a few hands later openshoves UTG for 1475 at 25/25. What's your calling range MP?"
Gondolom ez nagyon függ attól, hogy milyen az asztal, ha könnyű, akkor biztosan nem raknám fel a versenyemet egy határeset lapra.
royalize1 2011/06/15 - 20:25:51
A srácok arról beszélnek, hogy milyen ritkán lehet egy élet során SM gyzelmet, vagy legalább top3-at csinálni. Kuncogok magamban.
Kedvenc prom megint formában! . Mikor várható HSMTT-re való betörésed? (100R+, 1K-s versenyek) vagy már eddig is tologattad? nem érzed e méltánytalannak h egy ekkora pókertekintély mint te , se a strategyn se a poker.hun se itt az akadémián nem team pro?
egy wsop FT-vel elérhetőnek látod-e a PS vagy az FTP team proságot?
Könnyű asztal, akkor?
Nem tudom, pedig agyaltam rajta. Igazság szerint csak azért tettem be ide mert érdekes kérdés és vártam hogy hátha valaki válaszol rá. Én a -90% körüli ROImmal arra jutottam, hogy
1) attól még hogy coolere volt nem biztos, hogy tilten van, lehet gyenge asztalon erre próbál rájátszani az instashove-val, egy MP-ből érkező 3betre érkező 4bet shove UTG+1 -ből erősebb lapot mutat mint ez.
2) a verseny korai szakaszában nem szeretnék kiesni egy gyenge asztalról, ahol van akkora edgem hogy kevesebb kockázattal is tudnék stackelni embereket.
Emiatt (biztos hogy fish megoldás) azt mondom, hogy QQ+ AK lenne csak amivel adnám (igazából QQ-val sem nagyon, de ha a szivemre teszem a kezem akkor bevallom, hogy azt már nem tudnám dobni, míg egy JJ-t azért csak-csak).
Nem tudom, nem játszok MTT-t, de mindenképpen érdekelne néhány nálam pár szinttel magasabban gondolkodó játékos véleménye.
59 bb az szerintem, nem majdnem 600 :)
Másrészt írta, hogy MP-ben ülünk.
[QUOTE=redoubtable;332252]Épp ezeket tolja Vegasban. :D Nem fog sokáig tartani az a 140K. :)[/QUOe
ezt miből gondolod tesó?
egyébként mit idézetek rosszul luigitól???????
egyébként mit idézetek rosszul luigitól???????
Közben már beszéltem vele. Nem mi idéztünk rosszul, hanem más magyar póker oldalak.