Póker Fórum Archívum > Media > Twitter üzenetek kommentjei

Royalize
Válasz trumann kommentjére
2011. jún. 18. 8:11

royalize1 2011/06/15 - 20:25:51

A srácok arról beszélnek, hogy milyen ritkán lehet egy élet során SM gyzelmet, vagy legalább top3-at csinálni. Kuncogok magamban.

Kedvenc prom megint formában! . Mikor várható HSMTT-re való betörésed? (100R+, 1K-s versenyek) vagy már eddig is tologattad? nem érzed e méltánytalannak h egy ekkora pókertekintély mint te , se a strategyn se a poker.hun se itt az akadémián nem team pro?
egy wsop FT-vel elérhetőnek látod-e a PS vagy az FTP team proságot?

Talán egy-két új verseny kerül be a napi grind programba, ha hazamentem. Nem fogok feljebb menni 100r-ra meg a Super Tuesday-ra csak mer lett hozzá BR. Nemhinném hogy ezeken a versenyeken nagy plusev lennék. Méltánytalannak? hogy nem vagyok team pro? Nem. Talán lehetnék vmelyik oldalnak a team pro-ja ha akarnék, de jelenleg a "Tomicars" teamben vagyok, és ha ott sül még vmi ehhez hasonló score (pl most Vegasban), akkor utána is inkább saját br-ből játszanék tovább. Sose szerettem teamben dolgozni vagy 50%-ért játszani, ha pókerről van szó, csak az élet így hozta. Wsop FT nem egyenlő PS vagy FTP (!?!) próság, ahhoz jóval többet kéne letenni az asztalra. Egy-két score-ja bármelyik jöttment fish-nek lehet.

Royalize
Válasz redoubtable kommentjére
2011. jún. 18. 8:12

Épp ezeket tolja Vegasban. :D Nem fog sokáig tartani az a 140K. :)

HA így folytatom valóban nem:-)

trumann
Válasz Royalize kommentjére
2011. jún. 18. 13:22

Talán egy-két új verseny kerül be a napi grind programba, ha hazamentem. Nem fogok feljebb menni 100r-ra meg a Super Tuesday-ra csak mer lett hozzá BR. Nemhinném hogy ezeken a versenyeken nagy plusev lennék. Méltánytalannak? hogy nem vagyok team pro? Nem. Talán lehetnék vmelyik oldalnak a team pro-ja ha akarnék, de jelenleg a "Tomicars" teamben vagyok, és ha ott sül még vmi ehhez hasonló score (pl most Vegasban), akkor utána is inkább saját br-ből játszanék tovább. Sose szerettem teamben dolgozni vagy 50%-ért játszani, ha pókerről van szó, csak az élet így hozta. Wsop FT nem egyenlő PS vagy FTP (!?!) próság, ahhoz jóval többet kéne letenni az asztalra. Egy-két score-ja bármelyik jöttment fish-nek lehet.

Kössz a választ tesó

Holdenper
Válasz reirreT kommentjére
2011. jún. 18. 13:35

59 bb az szerintem, nem majdnem 600 :)
Másrészt írta, hogy MP-ben ülünk.

loool, elnéztem egy nullával:D így akkor más a leányzó fekvése:D Valszeg QQ+ AK az alap, de lehet JJ+ AQ, ha többször csinálja 99+ AJ+ig tágulhat a range. Azért alaposan megnézném a srácot magamnak, hátha elcsípek egy tellt, és az alapján tágítanám-szűkíteném.

Holdenper
Válasz Holdenper kommentjére
2011. jún. 19. 23:52

Luigi:
"Our new,short-armed dealer,Irene grabs chips and cards w a special,wooden hook.she's a bit threatening..."
"she probly knows what i did last summer... :)))"

LooooooooooooooooooooooooooooooooooooL:D ezen nem kicsit röhögtem:)):)):))

crazy3317
Válasz Holdenper kommentjére
2011. jún. 22. 13:25

birs320 2011/06/22 - 10:48:38

"Guess who got a lifetime ban at Venetian tonight..."

na ki? és miért?

RegGeri
Válasz crazy3317 kommentjére
2011. jún. 22. 13:30

Bennem is ez a kerdes otlott fel..

reirreT
Válasz crazy3317 kommentjére
2011. jún. 22. 13:48

Engem az jobban érdekelne hogy milyen lapokkal callolnád az openshoveot és miért, de ez is érdekes... :)

gorcsy
Válasz reirreT kommentjére
2011. jún. 22. 22:53

"atish81 2011/06/22 - 20:46:02

asszem mindjárt blöffbe fordítom magam"

akkor duma hogy lopom is aláírásnak:D
neked azért jobbakat!

wamcsi
Válasz gorcsy kommentjére
2011. jún. 22. 22:56

"atish81 2011/06/22 - 20:46:02

asszem mindjárt blöffbe fordítom magam"

akkor duma hogy lopom is aláírásnak:D
neked azért jobbakat!

hatalmas :D akkor én nem teszem ki aláírásnak... :)

Élő ügyfélszolgálat