Ahol nincs világítás, ott nem kezdhetnek kettőnél később kupameccset október végén, mivel egy esetleges hosszabbítás és pláne a büntetők már belelógnának a sötétedésbe. Márpedig Szolnokon legjobb tudomásom szerint még most sincsenek világítótestek a stadionban. Nem egy helyen láttam már reklamálni ezért embereket ma és tegnap, teljesen feleslegesen.
Amúgy ha hatkor kezdődik, már útban lennél Szolnokra, vagy mi a probléma a kora délutáni kezdéssel? ;) :P
Ahol nincs világítás, ott nem kezdhetnek kettőnél később kupameccset október végén, mivel egy esetleges hosszabbítás és pláne a büntetők már belelógnának a sötétedésbe. Márpedig Szolnokon legjobb tudomásom szerint még most sincsenek világítótestek a stadionban. Nem egy helyen láttam már reklamálni ezért embereket ma és tegnap, teljesen feleslegesen.
Amúgy ha hatkor kezdődik, már útban lennél Szolnokra, vagy mi a probléma a kora délutáni kezdéssel? ;) :P
Szolnok nemrég még NB1-es volt.Akkor sem volt világítás?
Szolnok nemrég még NB1-es volt.Akkor sem volt világítás?
:)
Eléggé nagy szégyen szerintem, hogy nb2ben nem kötelező a világítás.
Én nem mentem volna amúgy sem a meccsre, ezt a csapatot még a bajnokságban sem fogom megnézni, legalábbis ősszel, tavasszal hátha változik a helyzet a csapat háza táján.
Viszont szerintem min. ezer ember nem tudott így elmenni. (Fradi+Szolnok szurkolók összesen, de lehet, hogy keveset mondtam :) )
Igazából még ez sem lenne baj, ha az mlsz csak ezzel kapcsolatban baszná el a dolgokat.
danfiu 2011/10/28 - 03:03:24
1400bb-s potot nem jo erzes bukni...weaktight | Hand | Js9h8s6c - $0.25/$0.50 Pot Limit Omaha Hi
aztakurva! Ez igazán SICK! Részvétem.
KronoP 2011/10/28 - 08:46:11
időpontot kell kérni a személyi ig. intézéséhez...napi 2-3 ember van beírva, és jövőhét péntekre tettek be...napi 2-3 ember...ez mi?
hát ez LOL..én nem rég voltam és húztam sorszámot majd bementem kifizettem..ez kb fél óra volt..majd elég hamar küldték is..#peoplegettincrazy
időpontot kell kérni a személyi ig. intézéséhez...napi 2-3 ember van beírva, és jövőhét péntekre tettek be...napi 2-3 ember...ez mi?
Tényleg lol.
Én (ha nem felejtem el) akkor neten szoktam bejelentkezni, és olyankor eddig senki sem volt előttem.
KronoP 2011/10/28 - 08:46:11
hát ez LOL..én nem rég voltam és húztam sorszámot majd bementem kifizettem..ez kb fél óra volt..majd elég hamar küldték is..#peoplegettincrazy
hát ha nem zavart hogy hónapok óta nincs érvényes igazolványod akkor ezt a kb 1 hetet biztos ki fogod bírni :)