Elég büdös tud lenni :D A szövet beizzad a csuklóm alatt egy idő után :S
tomicars1 2011/11/04 - 07:37:29
Akit érdekel írja meg nekem a mail címet és küldök részletes infokat.Ingyenes liciteket is küldök 300$ értékben:tomicars.zeekler.com/splash/
Érdekel, hová írjak?
hát ha nem zavart hogy hónapok óta nincs érvényes igazolványod akkor ezt a kb 1 hetet biztos ki fogod bírni :)
A személyi már nem kötelező.
Az egy dolog, hogy nem kötelező.
Próbálj meg élni igazolványok nélkül.
Kábé a négy fal között vagy lakatlan szigeten nincs rá szükséged.
Bár a lakatlan szigetre sem igen juthatsz el fényképes igazolvány nélkül, meg a lakásban is szükség van néha rá ha a postás olyan küldeményt hoz amit csak igazolvány felmutatásával vehetsz át.
FYI:
mivel nem kívánok TB-t fizetni, mivel nem veszem igénybe már évek óta a rendszert, ezért a személyim le kellett adnom és csak útlevelem lehet. Tehát tényleg nem kötelező, sőőőt
Az egy dolog, hogy nem kötelező.
Próbálj meg élni igazolványok nélkül.
Kábé a négy fal között vagy lakatlan szigeten nincs rá szükséged.
Bár a lakatlan szigetre sem igen juthatsz el fényképes igazolvány nélkül, meg a lakásban is szükség van néha rá ha a postás olyan küldeményt hoz amit csak igazolvány felmutatásával vehetsz át.
"pokerrockett 2011/11/06 - 02:58:46
@omahario12 nem a legjobban, de még állunk...2 órától finálé, reméljük a legjobbakat!"
Gogo! GL:)
nagyon elbeszélünk egymás mellett
Krono példája volt az alaptéma, mivel neki semmilyen érvényes fényképes igazolványa nem volt hónapokig
Nekem is volt olyan egérpadom, én is szerettem, de én sem találtam rá megoldást, úgyhogy elköszöntünk egymástól :(
Engem is érdekelne egy megoldás, mert tényleg kényelmes, ha megszokja az ember.