Póker Fórum Archívum > Media > Twitter üzenetek kommentjei

BT86
Válasz titcar kommentjére
2011. nov. 6. 15:50

hát most kimostam, meglássuk :D

Azt hittem a mosást nem bírná ki az anyaga, az meg akkor nem jutott eszembe, hogy valami mosószeres vízben áztassam. Ha megtalálom én is megpróbálom, csak tudnám hogy kidobtam, vagy elraktam valahová... :D

bnas
Válasz BT86 kommentjére
2011. nov. 6. 21:52

KronoP 2011/11/06 - 20:06:28

ami érdekes volt, hogy a topregeket kielemeztük,alapvető hibákat csinálnak,ami totál -ev,ezeket jó lesz kihasználni.

ezt kifejtenéd egy picit részletesebben?
kíváncsi vagyok, hogy a shen féle regek milyen alapvető hibákat csinálnak :)

Krono
Válasz bnas kommentjére
2011. nov. 6. 22:01

KronoP 2011/11/06 - 20:06:28

ami érdekes volt, hogy a topregeket kielemeztük,alapvető hibákat csinálnak,ami totál -ev,ezeket jó lesz kihasználni.

ezt kifejtenéd egy picit részletesebben?
kíváncsi vagyok, hogy a shen féle regek milyen alapvető hibákat csinálnak :)

pl. utg nashen kívüli pushok, de olyan szinten, hogy az valami röhej (pl. 4bb utg+1 57o, 35 főig ez std lilbigkahunánál,shennél, és még jó pár regnél)

vagy utg raise QTo-val úgy, hogy mögötte van 5-6db 10bb alatti stack

vagy Q986x boardon 3utcás call 3bet potban TT-vel oop

stb.

orias_donk
Válasz Krono kommentjére
2011. nov. 6. 22:19

pl. utg nashen kívüli pushok, de olyan szinten, hogy az valami röhej (pl. 4bb utg+1 57o, 35 főig ez std lilbigkahunánál,shennél, és még jó pár regnél)

vagy utg raise QTo-val úgy, hogy mögötte van 5-6db 10bb alatti stack

vagy Q986x boardon 3utcás call 3bet potban TT-vel oop

stb.

gondolom akkor te ilyen hibákat nem követsz el. mindenféle sértő szándék nélkül csak érdeklődés szintjén kédezném: szerinted te kevesebb hibával játszol mint ök? amugy érdekes okfejtés.

Krono
Válasz orias_donk kommentjére
2011. nov. 6. 22:21

gondolom akkor te ilyen hibákat nem követsz el. mindenféle sértő szándék nélkül csak érdeklődés szintjén kédezném: szerinted te kevesebb hibával játszol mint ök? amugy érdekes okfejtés.

nem játszok kevesebb hibával

matematikailag meg van adva, hogy melyik push +EV és melyik nem, ezek nem tartoznak a +EV döntések közé(nem csak szerintem, hanem 3 elismert pro szerint sem, akik szintén azt mondták rá, hogy ezek a pushok borzasztóak)

orias_donk
Válasz Krono kommentjére
2011. nov. 6. 22:22

nem játszok kevesebb hibával
matematikailag meg van adva, hogy melyik push +EV és melyik nem, ezek nem tartoznak a +EV döntések közé

értelek. akkor méginkább elgondolkodtató hogy ők miért topregek és miért nyernek ennyire sokat ha ekkora hibákat vétenek.

Krono
Válasz orias_donk kommentjére
2011. nov. 6. 22:23

értelek. akkor méginkább elgondolkodtató hogy ők miért topregek és miért nyernek ennyire sokat ha ekkora hibákat vétenek.

ez jó kérdés

batkamano
Válasz Krono kommentjére
2011. nov. 7. 18:22

"romsyninja 2011/11/07 - 17:02:50
felső szomszéd trombitázni tanul, perfekt."

Te meg elevenítsd fel a dobtanulmányaid... Vagy ha az még nincs, megteszi pár fazék és fakanál az alapokhoz... ;)

Holdenper
Válasz batkamano kommentjére
2011. nov. 9. 17:53

"bigacsiga84 2011/11/09 - 09:41:30

@Zsipali orulok:) tervben van par vidi. 100VPIP 6m asztalon es PLO (LOLMAHA) is"

LoL, egy olyan challanges videó is izgi lenne, mint ami a whitelime vs pr1nnyraid DC-s sorozatban van (50 felett kell tartani a VPIP-et x handen keresztül, és aki több profitot termel, az nyer).
Te omaházol amúgy?o.O :D

Romsy
Válasz batkamano kommentjére
2011. nov. 9. 18:26

"romsyninja 2011/11/07 - 17:02:50
felső szomszéd trombitázni tanul, perfekt."

Te meg elevenítsd fel a dobtanulmányaid... Vagy ha az még nincs, megteszi pár fazék és fakanál az alapokhoz... ;)

[video=youtube;WPncumXZExo]WPncumXZExo[/video]

Élő ügyfélszolgálat