hát most kimostam, meglássuk :D
KronoP 2011/11/06 - 20:06:28
ami érdekes volt, hogy a topregeket kielemeztük,alapvető hibákat csinálnak,ami totál -ev,ezeket jó lesz kihasználni.
ezt kifejtenéd egy picit részletesebben?
kíváncsi vagyok, hogy a shen féle regek milyen alapvető hibákat csinálnak :)
KronoP 2011/11/06 - 20:06:28
ami érdekes volt, hogy a topregeket kielemeztük,alapvető hibákat csinálnak,ami totál -ev,ezeket jó lesz kihasználni.
ezt kifejtenéd egy picit részletesebben?
kíváncsi vagyok, hogy a shen féle regek milyen alapvető hibákat csinálnak :)
pl. utg nashen kívüli pushok, de olyan szinten, hogy az valami röhej (pl. 4bb utg+1 57o, 35 főig ez std lilbigkahunánál,shennél, és még jó pár regnél)
vagy utg raise QTo-val úgy, hogy mögötte van 5-6db 10bb alatti stack
vagy Q986x boardon 3utcás call 3bet potban TT-vel oop
stb.
gondolom akkor te ilyen hibákat nem követsz el. mindenféle sértő szándék nélkül csak érdeklődés szintjén kédezném: szerinted te kevesebb hibával játszol mint ök? amugy érdekes okfejtés.
nem játszok kevesebb hibával
matematikailag meg van adva, hogy melyik push +EV és melyik nem, ezek nem tartoznak a +EV döntések közé
értelek. akkor méginkább elgondolkodtató hogy ők miért topregek és miért nyernek ennyire sokat ha ekkora hibákat vétenek.
"romsyninja 2011/11/07 - 17:02:50
felső szomszéd trombitázni tanul, perfekt."
Te meg elevenítsd fel a dobtanulmányaid... Vagy ha az még nincs, megteszi pár fazék és fakanál az alapokhoz... ;)
"bigacsiga84 2011/11/09 - 09:41:30
@Zsipali orulok:) tervben van par vidi. 100VPIP 6m asztalon es PLO (LOLMAHA) is"
LoL, egy olyan challanges videó is izgi lenne, mint ami a whitelime vs pr1nnyraid DC-s sorozatban van (50 felett kell tartani a VPIP-et x handen keresztül, és aki több profitot termel, az nyer).
Te omaházol amúgy?o.O :D
"romsyninja 2011/11/07 - 17:02:50
felső szomszéd trombitázni tanul, perfekt."
Te meg elevenítsd fel a dobtanulmányaid... Vagy ha az még nincs, megteszi pár fazék és fakanál az alapokhoz... ;)