ceewyl
Válasz Littlemage kommentjére
2008. aug. 13. 16:40

akkor ezek szerint godmode nyert? :)

Nem akarom lelőni a poént, majd Godmode berakja a party végét, amikor akarja.

bravesoul
Válasz ceewyl kommentjére
2008. aug. 13. 16:55

Nem akarom lelőni a poént, majd Godmode berakja a party végét, amikor akarja.

Blöff call riveren ? :)

kanrich_
Válasz bravesoul kommentjére
2008. aug. 13. 17:13

Szerintem szinte kötelező itt a turn hívás pozícióból és pozin kívül is. C/R a floppon, majd kapunk egy szép face kardot, ami egyrészt gutshot draw-t ad a színdraw mellé, másrészt meg kiváló blöff lap, szóval ez nálam kérdés nélkül emelés tovább (egyébként sincs ráadásul rossz lapunk, másrészt meg így van egy csomó Fold Equity-nk is...)

Amit másképp csináltam volna: AQs-el 17,5% Steal ellen is 3 betelek, amit nem tudom, helyesen teszek-e, vagy sem, mert jó eséllyel tényleg minden rosszabb lapot eldobatok. Na ez kérdőjel.
A riveren pedig nem tudom, mennyi értelme van ennek a kis hívásnak, talán ott én ahogy magamat ismerem c/c-t játszok, amit megintcsak lehet, h rossz megoldás.

Godmode
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. aug. 13. 17:25

Szerintem szinte kötelező itt a turn hívás pozícióból és pozin kívül is. C/R a floppon, majd kapunk egy szép face kardot, ami egyrészt gutshot draw-t ad a színdraw mellé, másrészt meg kiváló blöff lap, szóval ez nálam kérdés nélkül emelés tovább (egyébként sincs ráadásul rossz lapunk, másrészt meg így van egy csomó Fold Equity-nk is...)

Ezt pontosan ugyanigy gondoltam en is. egy az egyben...

A riveren pedig nem tudom, mennyi értelme van ennek a kis hívásnak, talán ott én ahogy magamat ismerem c/c-t játszok, amit megintcsak lehet, h rossz megoldás.

Egyreszt mar csak ennyi penzem volt:p, masreszt ugy ereztem, hogy a backdoor flush + A is lehetett scare card, harmadreszt inkabb tolom, mint adom...

Csinaltam szavazast, holnap, amikor lejar, akkor teszem fel Ceewyl kartyait!

bojanika
Válasz Littlemage kommentjére
2008. aug. 13. 17:47

A szavazásnál kizártam a Ceewyl nyert backdoor sorral (:Qc::Jc:) opciót, mert elméletileg a :Qc: nálad volt. :)

Godmode
Válasz bojanika kommentjére
2008. aug. 13. 17:49

A szavazásnál kizártam a Ceewyl nyert backdoor sorral (ImageImage) opciót, mert elméletileg a Image nálad volt. Image

basszus, pedig annyira igyekeztem... :D

ceewyl
Válasz Godmode kommentjére
2008. aug. 13. 17:50

basszus, pedig annyira igyekeztem... :D

Valakit azért sikerült behúznod a csőbe... :)

Nálam viszont megjelent, hogy szavaztam, pedig nem is nyomtam semmit, csak a szavazás állását akartam megnézni. Erre random bedobott egy szavazatot. :S
Így az én szavazatomat ne nézzétek, rendszerhiba.

Godmode
2008. aug. 13. 17:54

nekem nem mutatja, hogy szavaztal volna... :confused:

ceewyl
Válasz Godmode kommentjére
2008. aug. 13. 17:57

Az tényleg érdekes, nálam bent van a szavazatom AT-nél, amire így két szavazat van.

Littlemage
2008. aug. 13. 18:10

minek szavaztok, hisz meg van az eredmény :)))))) cs
ak titkolják a fiuk :))))

Élő ügyfélszolgálat