Godmode
Válasz Littlemage kommentjére
2008. aug. 13. 18:13

AK nem jatszik... spuri szavazni...;)

peterpanic
2008. aug. 13. 18:15

szerintem a river push hiba godmode részéről.
az egyetlen rosszabb lap ami megadja (nagy nehezen) JJ/QQ.
inkább megadnám, mint betolnám.

bravesoul
2008. aug. 13. 18:17

check\call nem jobb riveren? tudom,hogy nagyon nagy a pot. DE, fold equity kb. 0, és az esetek 85%ban ezt csak jobb lap adja meg, és nagyon sok lapnak mögénk kéne checkelnie.
Nem tudom,milyen rosszabb lap callol, max KT.

AT\QT\KT szerintem.

Godmode
Válasz peterpanic kommentjére
2008. aug. 13. 18:31

szerintem a river push hiba godmode részéről.
az egyetlen rosszabb lap ami megadja (nagy nehezen) JJ/QQ.
inkább megadnám, mint betolnám.

Azert lenne jobb a megadas, mert megjobb oddsokat kapnek? Mi ellen lennek jo megadolap? Vagy a check-checkben kene biznom?

Skiboy
Válasz bravesoul kommentjére
2008. aug. 13. 18:56

check\call nem jobb riveren?

A lapot nem dobjuk el ha all-in megy az ellen (az összes miénknél jobb lappal emelni fog), és egy check után blöffölni nagy valószínűséggel nem fog. Viszont több vesztő lappal is megadhatja az all-int, mert nem hiszi el az A-t. A river all-in sztem jó lépés.

peterpanic
Válasz Skiboy kommentjére
2008. aug. 13. 19:27

hát. most így jobban belegondolva, én lehet check/foldolnám a rivert.
ha belenyit, szinte csak jobb lappal fogja, és bár a pot oddsunk haláli, de olyan nagy százalékban nem fog blöffölni, hogy megkapjuk az oddsot a callra.
minden rosszabb kézzel check behindolni fog szinte.
viszont ha belenyit, blöffön max bustedFD-vel lehet.

erre vélemény?

Skiboy
2008. aug. 13. 19:36

hát. most így jobban belegondolva, én lehet check/foldolnám a rivert.
ha belenyit, szinte csak jobb lappal fogja, és bár a pot oddsunk haláli, de olyan nagy százalékban nem fog blöffölni, hogy megkapjuk az oddsot a callra.
minden rosszabb kézzel check behindolni fog szinte.
viszont ha belenyit, blöffön max bustedFD-vel lehet.

erre vélemény?

Ebben van valami, de a pot odds 20%, 5-ből legalább egyszer sztem megnyerjük, és arról nem is beszélve, ha ilyet rendszeresen eldobunk akkor az gyengeséget mutat és az agresszív ellenfelek a fejünkre nőnek.

peterpanic
Válasz Skiboy kommentjére
2008. aug. 13. 19:39

az oké, de tényleg _csak_ busted FD-vel blöffölhetne bele, gyakorlatilag úgy, hogy tudja, hogy nincsen fold equityje, mindezt megcsinálná 20%-ban?
nemhiszem.
showdown értékű lapot elcsekkol itt 95%-ban legalább. főleg úgy, hogy tényleg semmi értelme nem lenne itt JJ-vel mondjuk blöffölni, nulla FE-vel.
bármi mással belenyit, jobb nálunk.

ceewyl
2008. aug. 14. 19:12

az oké, de tényleg _csak_ busted FD-vel blöffölhetne bele, gyakorlatilag úgy, hogy tudja, hogy nincsen fold equityje, mindezt megcsinálná 20%-ban?
nemhiszem.
showdown értékű lapot elcsekkol itt 95%-ban legalább. főleg úgy, hogy tényleg semmi értelme nem lenne itt JJ-vel mondjuk blöffölni, nulla FE-vel.
bármi mással belenyit, jobb nálunk.

Ebben teljesen igazad van, ezért írtam én is, hogy hiba volt tőlem csak megadni a turnön, ott vissza kellett volna tolnom. Ott biztos nem dobott volna, míg riveren azért megfordulhatott volna ez a fejében, ha a river nem jó neki.

ThxLittleFish
Válasz ceewyl kommentjére
2008. aug. 14. 19:47

Ebben teljesen igazad van, ezért írtam én is, hogy hiba volt tőlem csak megadni a turnön, ott vissza kellett volna tolnom. Ott biztos nem dobott volna, míg riveren azért megfordulhatott volna ez a fejében, ha a river nem jó neki.

tehát 66 ? :P

Élő ügyfélszolgálat