AK nem jatszik... spuri szavazni...;)
szerintem a river push hiba godmode részéről.
az egyetlen rosszabb lap ami megadja (nagy nehezen) JJ/QQ.
inkább megadnám, mint betolnám.
check\call nem jobb riveren? tudom,hogy nagyon nagy a pot. DE, fold equity kb. 0, és az esetek 85%ban ezt csak jobb lap adja meg, és nagyon sok lapnak mögénk kéne checkelnie.
Nem tudom,milyen rosszabb lap callol, max KT.
AT\QT\KT szerintem.
szerintem a river push hiba godmode részéről.
az egyetlen rosszabb lap ami megadja (nagy nehezen) JJ/QQ.
inkább megadnám, mint betolnám.
check\call nem jobb riveren?
hát. most így jobban belegondolva, én lehet check/foldolnám a rivert.
ha belenyit, szinte csak jobb lappal fogja, és bár a pot oddsunk haláli, de olyan nagy százalékban nem fog blöffölni, hogy megkapjuk az oddsot a callra.
minden rosszabb kézzel check behindolni fog szinte.
viszont ha belenyit, blöffön max bustedFD-vel lehet.
erre vélemény?
hát. most így jobban belegondolva, én lehet check/foldolnám a rivert.
ha belenyit, szinte csak jobb lappal fogja, és bár a pot oddsunk haláli, de olyan nagy százalékban nem fog blöffölni, hogy megkapjuk az oddsot a callra.
minden rosszabb kézzel check behindolni fog szinte.
viszont ha belenyit, blöffön max bustedFD-vel lehet.
erre vélemény?
az oké, de tényleg _csak_ busted FD-vel blöffölhetne bele, gyakorlatilag úgy, hogy tudja, hogy nincsen fold equityje, mindezt megcsinálná 20%-ban?
nemhiszem.
showdown értékű lapot elcsekkol itt 95%-ban legalább. főleg úgy, hogy tényleg semmi értelme nem lenne itt JJ-vel mondjuk blöffölni, nulla FE-vel.
bármi mással belenyit, jobb nálunk.
az oké, de tényleg _csak_ busted FD-vel blöffölhetne bele, gyakorlatilag úgy, hogy tudja, hogy nincsen fold equityje, mindezt megcsinálná 20%-ban?
nemhiszem.
showdown értékű lapot elcsekkol itt 95%-ban legalább. főleg úgy, hogy tényleg semmi értelme nem lenne itt JJ-vel mondjuk blöffölni, nulla FE-vel.
bármi mással belenyit, jobb nálunk.
Ebben teljesen igazad van, ezért írtam én is, hogy hiba volt tőlem csak megadni a turnön, ott vissza kellett volna tolnom. Ott biztos nem dobott volna, míg riveren azért megfordulhatott volna ez a fejében, ha a river nem jó neki.