NL100: c/r all in blöff a riveren?
Egy barátom partija. Ellenfél ismeretlen.
Mi a véleményetek itt egy river c/r all in játékról?
$0.50/$1 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG pongobjorn3 ($72.15)
CO Fold_For_Sex ($100)
BTN luoti.una ($95.40)
SB Hero ($111.05)
BB ziborborrr ($107.35)
Pre-Flop: ($1.50, 5 players) Hero is SB :jd: :kd:
1 fold, Fold_For_Sex raises to $3, 1 fold, Hero calls $2.50, 1 fold
Flop: :kh: :th: :ts: ($7, 2 players)
Hero checks, Fold_For_Sex bets $5.50, Hero calls $5.50
Turn: :2d: ($18, 2 players)
Hero checks, Fold_For_Sex bets $16, Hero calls $16
River: :9h: ($50, 2 players)
Hero checks, Fold_For_Sex bets $20
Final Pot: $70
Válaszoltam a handre, de átpakoltad az nl200+ partikhoz. Nah mind1. Először azt gondoltam,hogy baromság itt a c/r ai, de jobban átgondolva,itt ha nem teljesen fogalmatlan az ellenfél,akkor csak fullal, A,K,Q high flushel callolhat. A betsize alapján bet/foldra van felkészülve, ilyen lap pl A,A, A,K, K,Q, 10,x + néha air (5% mondjuk). Ha a barátod szereti a varianciát akkor mehet c/r push. :) Persze ismeretlen ellen ongamen nem biztos hogy bevállalnám. Mondjuk a betsizeokból kiindulva,nem tűnik fishinek. Szerintem fold itt,jelen esetben ismeretlen ellen.
nem igazán lehet itt fullt előadni... én Tx-re rakom... lehet dobni fog, ha betoljuk, de elég rossz move szerintem itt az AI
én a foldra szavaztam
Válaszoltam a handre, de átpakoltad az nl200+ partikhoz. Nah mind1. Először azt gondoltam,hogy baromság itt a c/r ai, de jobban átgondolva,itt ha nem teljesen fogalmatlan az ellenfél,akkor csak fullal, A,K,Q high flushel callolhat. A betsize alapján bet/foldra van felkészülve, ilyen lap pl A,A, A,K, K,Q, 10,x + néha air (5% mondjuk). Ha a barátod szereti a varianciát akkor mehet c/r push. :) Persze ismeretlen ellen ongamen nem biztos hogy bevállalnám. Mondjuk a betsizeokból kiindulva,nem tűnik fishinek. Szerintem fold itt,jelen esetben ismeretlen ellen.
nem igazán lehet itt fullt előadni... én Tx-re rakom... lehet dobni fog, ha betoljuk, de elég rossz move szerintem itt az AI
én a foldra szavaztam
De mi az amit egy ilyen riveren thin-value betelne, és be tudja dobni? Egy Tt logikusan inkább mögéd csekkellne.
Az AI-val az is a bajom, hogy nem igazán hiszem, hogy leesett a színed és check, kockáztatva, hogy mögéd checkel...
Btw. a szín akár nála is lehet, ha kétszer semi-bluffolt draw-val.
De mi az amit egy ilyen riveren thin-value betelne, és be tudja dobni? Egy Tt logikusan inkább mögéd csekkellne.
Az AI-val az is a bajom, hogy nem igazán hiszem, hogy leesett a színed és check, kockáztatva, hogy mögéd checkel...
Btw. a szín akár nála is lehet, ha kétszer semi-bluffolt draw-val.
Én itt egy AA-t, AK-t, KQ-t is vbetelnék a helyében. Persze bet/foldon lennék.
az a baj, hogy hiába gondolja bet/foldnak a thin vbetet, belebeszéli magának, hogy kicsi a bet size és ezért shoveolod. meg amúgy is "fuck you, top párom/Tx-em van, ha jobb vagy kifizetlek" ---> call
En ezt nem forditanam bloffbe. Nem annyira plorizalt a range-e, h konkretan tudjuk, h K-t fogunk dobatni... Lehet nala full, flush, sor, es sokszor meg T-t sem dob. Nit ellen max, aki csak nutfullal adna meg... Szoval szerintem nem eri meg itt bloffolni/-be forditani, raadasul a szorast is megnoveli egy-egy ilyen move.
az a baj, hogy hiába gondolja bet/foldnak a thin vbetet, belebeszéli magának, hogy kicsi a bet size és ezért shoveolod. meg amúgy is "fuck you, top párom/Tx-em van, ha jobb vagy kifizetlek" ---> call