Valóban... Jó nagy baromságot sikerült írnom... :$
Az a 28% akkor játszana ha ő tolná be és callolnom kellne...
hello srácok, akkor jó a valuebet, ha legalább 50%-ban rosszabbal calloz, semmi köze a pot méretéhez, meg a betsize-hoz. semmi mást nem kell figyelembe venni a handben.
azon én is gondolkoztam, h meghívja e riveren amivel turnön még megad
flop call, turn raise, river shove, eleg egyertelmu sztem es a turn raise-river shove line-t meglehet itt eleg szeles range-dzsel lepni imo es callozzon, ha tud:)
Nem látok nagy hibát ebben a megjátszásban.
Kicsit másképp gondolom.
Abból indulnék ki, hogy mindketten nagy erőt mutattok a törnig. Riveren viszont kivár az ellen, én ezt fontosnak érzem és innen indulnék. A kivárás miatt szerintem polarizálódik a laptartománya az alábbiak szerint:
-- azért vár ki, mert - a licitmenethez képest - gyenge vagy közepes lapja van, és nem gondolja jónak a hívást. Azaz úgy gondolja, hogy ha hív, akkor csak jobb adja meg. Ide sorolok minden szettnél (J) gyengébb kezet. Ezeket a kezeket hívásodra dobja. Szerintem a Jx-val is kivárna, talán 2-es fullal is. Ezekben az esetekben river hívásodat talán megadja.
-- azért vár ki, mert tuti nyerőnek gondolja magát. Törn visszaemelésed miatt riveren újabb emlésre számít és megadásra készül. KK-val és KJ-val játszana így.
Riveren akkor emelnék, ha úgy gondolom, hogy az első csoporttól többet nyerek, mint vesztek a másodiktól. Ez akkor következik be, ha több lapot tudok az ellenfél kezébe adni az első csoportból, mint a másodikból.
Első csoport (amikor nyersz river hívással):
Ellenfél PFR=19 miatt UTG induló tartomány AJ és 22, más Jx nem igen jön szóba. AJ-ból csak a treff, a többit dobja river előtt. A riverre lent van egy darab 2-es és két darab J. Így maradhat nála összesen 4 lapkombináció (AJs - 1, 22 - 3).
Második csoport (amikor nem nyersz river hívással):
Ellenfél PFR=19 miatt UTG induló tartományban KK és KJ benne van. Riverre lent van 1 db. K, 2 db. J, így maradhat nála összesen 9 lapkombináció (KK - 3, KJ - 6)
Tehát 3 kombináció ellen nyersz, 9 ellen vesztesz egy river hívással. A partit én is így játszanám meg, kivéve a rivert. Ott kivárnék.
Thomyca + 100000000000000000000
Kicsit másképp gondolom.
Abból indulnék ki, hogy mindketten nagy erőt mutattok a törnig. Riveren viszont kivár az ellen, én ezt fontosnak érzem és innen indulnék. A kivárás miatt szerintem polarizálódik a laptartománya az alábbiak szerint:
nehogy összevesszetek egy 2 hónapos hand-en:)
az ellenfél nem betel előröl riveren nagyon semmit és ha turnon az emelést tartottuk helyesnek akkor a river könnyű bet értékért, a KJ kivételével ugyan azok vernek és feltehetőleg nem csak a 22-KJ tartomány ellen akartunk értéket nyerni a turn emeléssel, hanem Kx meg Jx ellen.
nehogy összevesszetek egy 2 hónapos hand-en:)
az ellenfél nem betel előröl riveren nagyon semmit és ha turnon az emelést tartottuk helyesnek akkor a river könnyű bet értékért, a KJ kivételével ugyan azok vernek és feltehetőleg nem csak a 22-KJ tartomány ellen akartunk értéket nyerni a turn emeléssel, hanem Kx meg Jx ellen.