NL1000: call vagy raise a preflop 3bet megadása utána a flopon TPTK-rel IP
Ez egy tipikus és gyakran előforduló helyzet. Az ellenfél játékáról kérném ki a véleményeteket. Call vagy raise flop?
Ellenfél ismeretlen, én 27/21-et játszok kb. 8%-os preflop 3bettel.
$5/$10 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Stacks:
UTG ragnUts10 ($1,481.25)
CO D33RHUNT ($1,975)
BTN btpayer2 ($1,307)
SB el_nino_84 ($1,059)
BB Hero ($801)
Pre-Flop: ($15, 5 players) Hero is BB :as: :ad:
2 folds, btpayer2 raises to $30, 1 fold, Hero raises to $95, btpayer2 calls $65
Flop: :4h: :2c: :jc: ($195, 2 players)
Hero bets $130, btpayer2 raises to $585, Hero goes all-in $706, btpayer2 calls $121
Turn: :tc: ($1,607, 2 players, 1 all-in)
River: :3h: ($1,607, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: $1,607
Hero shows PAIR ACE
:as: :ad:
btpayer2 shows PAIR JACK
:ah: :js:
Hero wins $1,744 (net +$803)
btpayer2 lost $801
Flop call. Eldobat minden blöfföt, ami a rangednek nagy százaléka ezen a flopon.
kicsit túljátszotta az AJ-t már a 8% preflop emelésed is mutatja, hogy legtöbb esetben ezt csak JJ,QQ,KK,AA,AK esetleg AQ val csinálod és te emeltél is amit ő callolt a J magas flop amivel neki top párja lett itt te azonnal folytattad a támadást amit ő egy (véleményem szerint) eltúlzott emeléssel rontott el miután a te All-in-edre már nem dobhatott túlságosan benne volt a kasszába lényeg, hogy ő ezt nagyon elbaszarintotta :)
ez az én véleményem!
kicsit túljátszotta az AJ-t már a 8% preflop emelésed is mutatja, hogy legtöbb esetben ezt csak JJ,QQ,KK,AA,AK esetleg AQ val csinálod...
jah igen!
de a lényeg, hogy flopon nagyon elrontotta azzal a túlzott visszaemeléssel szal szerintem ez volt a parti kulcspontja
Bár én nem tudom, hogy csinálnám az ő helyében de az biztos, hogy nem emeltem volna ennyit vissza aztán az All inedre is még ha bukok is de jóval kevesebben és dobom.
kicsit túljátszotta az AJ-t már a 8% preflop emelésed is mutatja, hogy legtöbb esetben ezt csak JJ,QQ,KK,AA,AK esetleg AQ val csinálod
ez az én véleményem!
Call flop sztem, value handekkel all in mész, dobsz minden mást, fd-k ellen lenne jó equity, de ott meg nagyrésze combo draw a 3 bet rangednek. Szín turnon checkre félpot alá bet, allinra dobás, blank turnon passzra félpot alá call all in. A lapja nuts btn vs sb-ben, csak a megjátszása volt szar.
QK turnon meg az esetek 60%ban dobnék támadásra, 40%-ban meg raiselném magam potcomiteddé, Qs Ks turnon meg 80%-ban potcomitteddé raiselném magam.
az ellenfél játékát kérdezte, okos :)
az ellenfél játéka meg hmmmm "Call flop sztem, value handekkel all in mész, dobsz minden mást" ez a mondat miatt. Majd 1 3x-os visszaemelést callolok 2 overlapos fd-n meg overpárokon, seteken kívül ?
Biztos nem, ha saját szemszöget nézek.
Igazad van, vaksi voltam, bocsi :)
nagyon easy raise($280)/call