NL1000: top 2pár river c/r-t kap
Ellenfél krul, aki regular és 20/17-et játszik. River agresszió 1,5. Én 27/21-et, 7%-os 3bettel.
River bet/call, vagy bet/fold?
No-Limit Hold'em, $10.00 BB (6 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
SB ($1353)
Hero (BB) ($3096.25)
UTG ($1208)
MP ($622.25)
CO ($1149)
Button ($960)
Preflop: Hero is BB with 10, J
4 folds, SB bets $25, Hero calls $20
Flop: ($60) 7, 2, J (2 players)
SB bets $44, Hero calls $44
Turn: ($148) 10 (2 players)
SB checks, Hero bets $109, SB calls $109, Hero?
River: ($366) 3 (2 players)
SB checks, Hero bets $320, SB raises $1170 (All-In), Hero ?
Hogy merülhet fel itt a dobás gondolata?
Kb bármi lehet nála. Busted drawtól kezdve, dry boardon trükközött nagy pár, és pár kombónyi szet.
Esetleg vmi játékdinamika közrejátszhat?
Én nemtudnám dobni
lehető legjobb river jött, így már tényleg csak a szettek vernek, 89 nem lehet nála
call, ha szett akkor note
Hogy merülhet fel itt a dobás gondolata?
Kb bármi lehet nála. Busted drawtól kezdve, dry boardon trükközött nagy pár, és pár kombónyi szet.
Esetleg vmi játékdinamika közrejátszhat?Nem nagyon volt semmi.
Helló!
Engem az érdekelne, hogy milyen megfontolásból hívtál potot a riveren? Miért gondoltad hogy ki fog fizetni? Ez csak egy pusztán érdeklődő kérdés, támadó él nélkül, csak az ellenfél addig nem mutatott valami nagy erőt. Mert gondolom, ha a egy esetleges blöff indukálása lett volna a célod, akkor fel sem merül a feltett kérdés.
Helló!
Engem az érdekelne, hogy milyen megfontolásból hívtál potot a riveren? Miért gondoltad hogy ki fog fizetni? Ez csak egy pusztán érdeklődő kérdés, támadó él nélkül, csak az ellenfél addig nem mutatott valami nagy erőt. Mert gondolom, ha a egy esetleges blöff indukálása lett volna a célod, akkor fel sem merül a feltett kérdés.
Helló!
Hmm, elég egyhangú. Én dobtam, ami ezek szerint hiba volt, és sajnos nem tudom megmondani mi volt nála.
Hmm, elég egyhangú. Én dobtam, ami ezek szerint hiba volt, és sajnos nem tudom megmondani mi volt nála.