Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > NL1000: top 2pár river c/r-t kap

want2push
2009. okt. 16. 16:00

NL1000: top 2pár river c/r-t kap

Ellenfél krul, aki regular és 20/17-et játszik. River agresszió 1,5. Én 27/21-et, 7%-os 3bettel.

River bet/call, vagy bet/fold?

No-Limit Hold'em, $10.00 BB (6 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

SB ($1353)
Hero (BB) ($3096.25)
UTG ($1208)
MP ($622.25)
CO ($1149)
Button ($960)

Preflop: Hero is BB with 10Image, JImage
4 folds, SB bets $25, Hero calls $20

Flop: ($60) 7Image, 2Image, JImage (2 players)
SB bets $44, Hero calls $44

Turn: ($148) 10Image (2 players)
SB checks, Hero bets $109, SB calls $109, Hero?

River: ($366) 3Image (2 players)
SB checks, Hero bets $320, SB raises $1170 (All-In), Hero ?

Tecca
Válasz want2push kommentjére
2009. okt. 16. 16:06

Hogy merülhet fel itt a dobás gondolata?
Kb bármi lehet nála. Busted drawtól kezdve, dry boardon trükközött nagy pár, és pár kombónyi szet.
Esetleg vmi játékdinamika közrejátszhat?

gorcsy
Válasz Tecca kommentjére
2009. okt. 16. 16:25

Én nemtudnám dobni

addict776
Válasz Tecca kommentjére
2009. okt. 16. 16:28

lehető legjobb river jött, így már tényleg csak a szettek vernek, 89 nem lehet nála

call, ha szett akkor note

want2push
Válasz Tecca kommentjére
2009. okt. 16. 17:09

Hogy merülhet fel itt a dobás gondolata?
Kb bármi lehet nála. Busted drawtól kezdve, dry boardon trükközött nagy pár, és pár kombónyi szet.

Amennyiben húzót blöfföl a flopon - vagy arra javult a turnön, mondjuk KQ-val, AQ-val -, akkor miért nem folytatja a félblöfföt? Ha meg nagy lapja van, 2pár+ azzal se jó ez a játék, tény. Free cardot adni kétszer...

Talán közepes erejű lapja van (AJ, esetleg overpár), és indukálni akar, riveren meg úgy érzi, hogy van elég pénz a kasszában az emelésem után, tekintetbe véve azt is, hogy itt lightosan callolhatom. Vagy tényleg az ő turn c/c játéka volt nagyon light, és gondolta, hogy riveren meg már csak így nyerhet.
Esetleg vmi játékdinamika közrejátszhat?
Nem nagyon volt semmi.

jatekos22
2009. okt. 16. 17:48

Helló!

Engem az érdekelne, hogy milyen megfontolásból hívtál potot a riveren? Miért gondoltad hogy ki fog fizetni? Ez csak egy pusztán érdeklődő kérdés, támadó él nélkül, csak az ellenfél addig nem mutatott valami nagy erőt. Mert gondolom, ha a egy esetleges blöff indukálása lett volna a célod, akkor fel sem merül a feltett kérdés.

V.Peti
Válasz jatekos22 kommentjére
2009. okt. 16. 17:49

Helló!

Engem az érdekelne, hogy milyen megfontolásból hívtál potot a riveren? Miért gondoltad hogy ki fog fizetni? Ez csak egy pusztán érdeklődő kérdés, támadó él nélkül, csak az ellenfél addig nem mutatott valami nagy erőt. Mert gondolom, ha a egy esetleges blöff indukálása lett volna a célod, akkor fel sem merül a feltett kérdés.

historyval simán lecallol bubival, néha kisebb párral is a busted draw miatt.
jó így, én is bet/callolnám a rivert.

want2push
Válasz jatekos22 kommentjére
2009. okt. 16. 19:54

Helló!

Nagy lappal nagyot kell nyerni. Egyébként alap esetben nem szoktam a kritikát támadásnak venni, ez pedig csak egy kérdés volt a részedről. :D

want2push
2009. okt. 19. 17:25

Hmm, elég egyhangú. Én dobtam, ami ezek szerint hiba volt, és sajnos nem tudom megmondani mi volt nála.

ashnur
2009. okt. 27. 12:11

Hmm, elég egyhangú. Én dobtam, ami ezek szerint hiba volt, és sajnos nem tudom megmondani mi volt nála.

két pár

Élő ügyfélszolgálat