BaLa
2009. júl. 18. 4:04

NL1k hu session

Úgy látom elég nagy érdeklődés van a heads up irányába ezért feltöltöttem egy mai sessionömet. Az ellenfél egy regular, Kingfishy - Full Tilt Poker - Online Poker Player Overview

A handekkel kapcsolatban kérdezzetek nyugodtan.

HandHistory - elemzés, fórum, értékelés

Zehy
Válasz BaLa kommentjére
2009. júl. 18. 10:23

11. 73s A draw-kat mindig ilyen aggron játszod?
57. 56o Valszeg 7-ese van amit a 3rd barrellel dobatsz?
90. A9o Miért ez a line? Minden lejött amit várhatott, de ezek szerint vmi sd képes lapja lehetett amit 3rd barrellel megint csak dobattál?

Egyelőre ennyi, majd folytatom, csak most mennem kell. Köszi a válaszokat!
Gratulálok egyébként, ameddig jutottam elég jól állsz :)

Littlemage
Válasz Zehy kommentjére
2009. júl. 18. 10:32

Miért fél BI?

Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2009. júl. 18. 10:32

jah latom a tovabbi handekben mar nem az.

pitli
Válasz Littlemage kommentjére
2009. júl. 18. 12:35

Grat, ellened postflop játékának hibáit nagyszerűen használtad ki. Csak azt 8 9o blöfföt sajnáltam, de ennyi benne van./111. hand/

BaLa
Válasz Zehy kommentjére
2009. júl. 19. 16:50

11. 73s A draw-kat mindig ilyen aggron játszod?

Többnyire igen.

57. 56o Valszeg 7-ese van amit a 3rd barrellel dobatsz?

És tizes.

90. A9o Miért ez a line? Minden lejött amit várhatott, de ezek szerint vmi sd képes lapja lehetett amit 3rd barrellel megint csak dobattál?

Ezt én inkább úgy mondanám, hogy minden lejött, amivel semibluffölhettem és neki szinte mindent dobnia kell a riveren. Flush nem nagyon lehet nála, mert azt a nagy turn betemre valószínűleg dobja (vagy rámtolja). Esetleg 7xss vagy Txss. Sorral biztosan visszaemelt volna a turnön.

andree
Válasz BaLa kommentjére
2009. júl. 22. 12:33

Szép kis session. Jó hogy van egy kis HUCG is végre. Összeirkáltam néhány handet, ahol kérdésem van:

7.hand: ATo 3barrel mennyire rossz itt? A second barrelt nyílván callolja minden PP és egy 4x is, de szerintem a range-e jó részét dobnia kéne riveren. Persze annyira azért nem álom lap itt a 9s.

15. hand Q6o monoton flop. Itt ezt megéri c.betelni? Van sd érték, és ezen a boardon könnyen megpróbálhat visszajátszani ránk. A-t 77+-t dobni nem fog és 1 lapos fd-vel/3x-el sem nagyon fog sztem callolgatni.

50. hand: Itt mennyire határeset a call? Itt egy jó playa már thin v.betel 88+ Ax-el? Mert ugye elég gyakran kaphat callt ilyen boardon, kérdés mitől? Egy gyenge Ax-et is hasonlóan játszanánk időnként, nem?

123. hand: Nyilvánvaló miért fordítottad bluffbe a lapodat, de ő hogy a frászba callolt? Mármint mi lehetett a logika, ami miatt itt nem jött be a dolog?

227. hand: TT Itt nem igazán voltak 4betek eddig, de 130BB deepen, a TT egy pre agrobb játékban 4bet/call lenne HU-ban ugye?

Tibibacsi
Válasz andree kommentjére
2009. júl. 22. 17:27

Grat, wp!
Amúgy mennyire általános az ilyen HU regular aki minden lappal flopot néz?
Mert te azért dobáltad a totál szemetet de Kingfishy nem nagyon..

BaLa
Válasz andree kommentjére
2009. júl. 23. 4:14

7.hand: ATo 3barrel mennyire rossz itt? A second barrelt nyílván callolja minden PP és egy 4x is, de szerintem a range-e jó részét dobnia kéne riveren. Persze annyira azért nem álom lap itt a 9s.

Nem nagyon tetszik, túl drága és lehet nagy lapja (9x, flush).

15. hand Q6o monoton flop. Itt ezt megéri c.betelni? Van sd érték, és ezen a boardon könnyen megpróbálhat visszajátszani ránk. A-t 77+-t dobni nem fog és 1 lapos fd-vel/3x-el sem nagyon fog sztem callolgatni.

Azért, mert ha jön a 4. szín, akkor szinte bármit el tudok dobatni. SD érték nincs, mert könnyen kiblöffölhet vagy lejavulhat a későbbi utcákon. Pl két, az én lapomnak overcarddal, amit dob a cbetre.

50. hand: Itt mennyire határeset a call? Itt egy jó playa már thin v.betel 88+ Ax-el? Mert ugye elég gyakran kaphat callt ilyen boardon, kérdés mitől? Egy gyenge Ax-et is hasonlóan játszanánk időnként, nem?

Nem hinném, hogy valaha is blöffölne, míg A-t 100%-ban betel a riveren.

123. hand: Nyilvánvaló miért fordítottad bluffbe a lapodat, de ő hogy a frászba callolt? Mármint mi lehetett a logika, ami miatt itt nem jött be a dolog?

Hehe. :) Az értékért ment. :) Szerintem std call két párral.

227. hand: TT Itt nem igazán voltak 4betek eddig, de 130BB deepen, a TT egy pre agrobb játékban 4bet/call lenne HU-ban ugye?

Igen, bár én alapesetben nem nagyon szoktam 4betelgetni hu-ban, szóval nálam legtöbbször call.

BaLa
Válasz Tibibacsi kommentjére
2009. júl. 23. 4:18

Grat, wp!
Amúgy mennyire általános az ilyen HU regular aki minden lappal flopot néz?
Mert te azért dobáltad a totál szemetet de Kingfishy nem nagyon..

Ty!
SB-ről még oké a 100% vpip, mert ki lehet hozni minden lapot plusszra, ha nem elég jó az ellenfél, de bb-ről már nagyon gyenge játék ennyi lappal callozni.

Élő ügyfélszolgálat