Aha, nálam IP 12BB, OOP 13BB.
Na még egy kérdés utoljára. Mennyi a 3bet% totál nálatok és mennyi a fold to 3bet%? Most ezeket próbálom belőni, hogy megfelelőek legyenek...
(a saját 3bet% adataitokat jónak tartjátok egyébként?)
Köszi srácok!
BaLa, ez a 3bet% elég magasnak tűnik :) Az ilyen 10%-os 3bettel rendekező játékosoktól szokott a hideg kirázni és nem szeretem ha pozíciójuk van rajtam :)
A 3bet%-om egyébként nekem leak, mert nálam olyan 5-6% ez az adat, többet kéne 3 betelnem, érzem is itt, hogy egyes szituációkat, vaklopásokat jobban ki lehetne használni.
A fold to 3bet adatom egyébként nekem 66% utolsó 120k hand alapján, akkor ez kb. rendben van, ha nektek is ennyi.
Én vele nem tudok mit kezdeni:
vpip: 27.7
pfr: 22.8
3bet: 10.5
ag%: 39.4
fold-to-3bet: 49
fold-to-4bet: 27
cbet: 85
Várom az ötleteket :D
A legjobb megoldás eddig az, hogy elsírom magam és keresek másik asztalt :D
Itt a grafja is, megnyugtat hogy mások sem tudják mi a megoldás:
picit elment a topic off-ba, de ez a 3bet téma engem is érdekel.
nekem 5.5% a 3bet pf és 77% a folt to 3 bet, és látom/érzem sokszor hogy ez leak.
tudnátok pár példát írni arra hogy a 60-65% fold hogy jön ki? Azok a határeset lapok/szituációk érdekelnének amikor nem dobjátok el 3betre a lapotokat.
Ha van valami jó cikk erről a témáról szívesen elolvasnám.
A 3bet%-om egyébként nekem leak, mert nálam olyan 5-6% ez az adat, többet kéne 3 betelnem, érzem is itt, hogy egyes szituációkat, vaklopásokat jobban ki lehetne használni.
tudnátok pár példát írni arra hogy a 60-65% fold hogy jön ki? Azok a határeset lapok/szituációk érdekelnének amikor nem dobjátok el 3betre a lapotokat.
ha 4 betelek akkor 100-110 bb deep a 3bet 2,2-2,4 szeresét szoktam, mert igy tudjuk vegyiteni a 4betbloffoket a value 4bettel.
folosleges nagyobbat
Nem feltétlenül leak, NL600 fölött is van jó pár nyerő játékos, akiknek 6% körüli a 3bet. Mindenesetre ha többet akarsz 3betelni, akkor próbálgasd azt, hogy 70%+ fold to 3bet-tel rendelkező playereket 3betelsz K5s féle trash lapokkal co/btn-ról utg/mp/co-t vagy ha sb sokat lop, akkor bb-ről szét lehet szedni. (sc-kel én pl inkább callozok a postflop value miatt) . Sb-ről inkább olyan lapokkal érdemes tolni, amikben van postflop value, mert több call-t fogsz kapni és oop leszel.
Az a szép az egészben, hogy egy idő után megunják és simán tönkremennek preflop 77-tel és AQ-val. :)
picit elment a topic off-ba, de ez a 3bet téma engem is érdekel.
nekem 5.5% a 3bet pf és 77% a folt to 3 bet, és látom/érzem sokszor hogy ez leak.
3bet: 10.5
ag%: 39.4
fold-to-3bet: 49
fold-to-4bet: 27
cbet: 85
A legjobb megoldás eddig az, hogy elsírom magam és keresek másik asztalt :D