Én vele nem tudok mit kezdeni:
Várom az ötleteket :D
raise CB
hmm azthiszem egy jó regulart elég nehéz megfogni cbet raise-zel. alapfeltételezés gondolom ilyen statok/winrate alapján, hogy jól olvassa a boardtextúrát.
Romsy: a check raise, raise cbet flop - hány% a meg nem nevezett játékosnál, Romsy-nál, halandóknál?
Ezek az adatok olyan 12-17% körül vannak regeknél.
Nem statok határozzák meg, hogy ki mennyire játszik jól, hanem a postflop játék (ahogy ezt már geri is kifejtette). Azon belül is baromi sok számít, hogy a 3betelt kasszákat hogy játszuk meg, ott nagyon sokat lehet nyerni/veszteni, mert már egy cbet is elég sokat jelent. Szerintem egy loose/sokat 3betelő játékost a 3betelt partikban lehet megfogni, hiszen ha kap egy callt elég sokszor gyenge lappal játszik a flopon.
Visszatérve kanrich 6%-os 3bet statjára, nem hiszem, hogy ez különösebb probléma lenne, stílustól függ, hogy ez kinél mennyi. Egyébként a konkrét partiban ez nálam is allin. 5way pot.
Arcsen problémájára válaszolva, elképzelhető, hogy lehet nyerni 31/28-as stattal, de baromi jól kell játszani, bár a 28-as pfr szerintem sok a 31-es vpiphez, egy 31/25-tel talán "egyszerűbb" játszani.
Coldcallos probléma: Ha azért coldcallolsz, hogy squeezet indukálj, legnagyobb százalékban érdemes preflop eldönteni a partit 2 okból. Egyrészt már elég szép a pot, amit kockázat nélkül elvihetsz, másrészt, ha tényleg van valami a squeezelőnél, akkor a játékod alapján az ellenfél nem tud nagy lapra tenni, ezért sokszor marginális handdel is betolja preflop.
Ezt teljesen jól látod, raise cbet annyira alapstratégia, hogy egy ilyen agresszív ellenfél átlát a szitán, ha valueból csinálom akkor pedig tök mindegy mi a line-om, inkább hagyni kell barrelezni hátha abból több zseton összejön. Azt nem írtam még, hogy a wtsd-ja 32% és emellett 49% wonsd, tehát kiemelkedő read-képességekről beszélhetünk és jól használja az ellenfél és saját range-ét is.