NL200 99 3-bet potban IP, turn kérdés
Party Poker $200.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 172595
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
Ray_Hollis (UTG): $273.30
oli68 (MP): $38.00
mikylee (CO): $307.29
Hero (BTN): $296.90--> 22/18 6% 3bet, 38%steal
hartz_fear (SB): $73.40
2kool4szkool (BB): $192.00 -->18/12/41%aggr. 3.1% 3bet(BB 3bet: 10%), CB: 76%, TCB: 54% tunr aggr: 37% 500 hand
Pre Flop: ($3.00) Hero is BTN with 9 9
3 folds, Hero raises to $6, 1 fold, 2kool4szkool raises to $19, Hero calls $13
Flop: ($39.00) T 2 2 (2 players)
2kool4szkool bets $26.00, Hero calls $26
Turn: ($91.00) 8 (2 players)
2kool4szkool bets $57.00
Hero?(ha adjuk riverre mi a terv?)
A statok nem tudom mennyire aktuálisak, mert a handek nagyrésze amit egymás ellen játszottunk több mint fél éves lehet, és az még NL50-100on volt, nem tudom mennyit változott/változott -e az ellen játéka mióta 200on tolja
Egy biztos,
az ellenfél helyében egy olyan statokkal rendelkező ellen, mint Te, én csak akkor blöffbetelném a turnt, ha a rivert is any card esetén hívnám (feltéve, hogy csak megadod a turn hívást).
Nem ismerem egyébként az ellenfelet, szerintem több hand és nagyobb history kellene, hogy itt jó megoldást tudjunk mondani. Én azt mondanám, h az esetek 75%-ában dobnék a turn-ön. Kiváncsi leszek, mit írnak a többiek...
Én ismerem a srácot, ellene fold turn, de a fold flop sem hiba.
Nem fog ám mindig cbetelni. :)
Nem fog ám mindig cbetelni. :)
Első kérdésre: igen, úgy cbetelni A-highal, hogy utána turnön checkelsz tényleg nem sok értelme van, max ha c/r-elsz olyan ellen aki gyakran floatol. Ez az ellenfél úgy vettem észre szereti végigtolni, lehetnek nála overek + fd is simán, meg TT+ gyakran, nem túl jó equity 99-el végigcallolni, ezért lehet flopon hajítanám, ha ilyen helyzetbe kerülnék :(
2: igazából nem tudom turnön a call, vagy a fold a helyesebb, szerintem kb ugyanolyan, de én inkább pre 4bet/callt játszanék pont az ilyen helyzetek elkerülése miatt, + egy ilyen 10%-ban 3bettel védő gyakran tolja a lightabb 5betet is.
Első kérdésre: igen, úgy cbetelni A-highal, hogy utána turnön checkelsz tényleg nem sok értelme van, max ha c/r-elsz olyan ellen aki gyakran floatol. Ez az ellenfél úgy vettem észre szereti végigtolni, lehetnek nála overek + fd is simán, meg TT+ gyakran, nem túl jó equity 99-el végigcallolni, ezért lehet flopon hajítanám, ha ilyen helyzetbe kerülnék :(
2: igazából nem tudom turnön a call, vagy a fold a helyesebb, szerintem kb ugyanolyan, de én inkább pre 4bet/callt játszanék pont az ilyen helyzetek elkerülése miatt, + egy ilyen 10%-ban 3bettel védő gyakran tolja a lightabb 5betet is.
Ide már csak egy kérdés: Te vagy villain, a line-od:
bet flop/bet turn
Hero adja a turn hívást is
River line: ? (beletoljuk az ai-t?)