nl200 deep profitmaximalizálás
$1/$2 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG bethebosss ($211.70)
UTG+1 Hero ($589.75)
CO Makeitopen ($345.60)
BTN Trolis ($307.05)
SB 6sinnet ($66.95)
BB pepe2008 ($377.05) 22/16/3.2 agg:29/46/21 foldtocbet:14% 320 hand
Pre-Flop: ($3, 6 players) Hero is UTG+1 :9d: :Td:
1 fold, Hero raises to $7, 3 folds, pepe2008 calls $5
Flop: :7s: :8h: :Jh: ($15, 2 players)
pepe2008 checks, Hero bets $10, pepe2008 calls $10
Turn: :Qd: ($35, 2 players)
pepe2008 checks, Hero bets $24, pepe2008 raises to $72, Hero ???
Mi itt a legjobb lépés, ha csak callozuk mit teszünk egy J,Q illetve kőr river esetén
clickback, azzal kevesebb mint PSB marad, és legtöbb riveren push
soha nem callozok ilyen deepen
Sztem itt a legjobb lépés a visszaemelés mivel itt még beteszi nagyon sok lappal amivel hátul van/QJ,Qxs bár ezzel sztem visszaemelt volna,QT esetleg amivel float-olni akart,set bár ezzel elég veszélyesen játszott volna meg egy ilyen flopot/.
Véleményem szerint itt egy pár + draw esetleg egy OESD+FD max egy set van a dologban amit nagyon elronthat a river.
Adjuk meg neki az esélyt ,h betegye a pénzét under dog-ként.
Ha lecallolod és a rossz riverek egyike jön akkor kénytelen vagy Ch/C-olni+ a közepes lapkat mögéd chack-eli amiből ki tudnál szedni némi pénzt viszont sokszor fog betelni az erősebb lappal.
Száz szónak is egy a vége: reraise/call
első lépésben ilyen drawy flopon ilyen deepen nagyobbakat betelnék, pl flop 13.5, turn 32
ellenfél szerintem itt túl sok lapot raise/foldol a 3bethez, csak calloznám, aztán nut riveren raise, nem nut riveren call.
Ha lecallolod és a rossz riverek egyike jön akkor kénytelen vagy Ch/C-olni+ a közepes lapkat mögéd chack-eli
Epi magyarázta nekem tegnap, hogy itt igazából set nem nagyon lesz nála. Esetleg QQ, azzal 3betelne preflop ilyen deepen? Gondolom ez már history-függő.
Nálam is mindkét utcán nagyobb bet, nagyon húzós a board.
Nekem is talán jobban tetszik a call, és riveren call vagy raise.
ellenfél szerintem itt túl sok lapot raise/foldol a 3bethez, csak calloznám, aztán nut riveren raise, nem nut riveren call.
Flopon 12 ig hívtam volna, turnen ennek megfelelően kicsit többet, de nem nagy a különbség és nem biztos hogy rossz az amennyit hívtal, turnen a reraisere egy 190 körüli visszaemelést csinalnék. Semmiképp nem jön szóba a call nálam, hiszen ez a 2. utcai blöffje ha blöfföl és nem fogja meghívni a rivert blöffbe, tul kockázatos, esetleg egy duplapar fizetne ki riveren ami turnen a rereraisere eldobja, de egy settet csak akkor fogsz tudni itt kifizetetni full stackbe ha most visszahívsz. Nem fékezném a potot egy nutsal ahol lejavulhatnak, mar pedig itt erősen sett gyanus az ellenfél.
Egyszóval push
első lépésben ilyen drawy flopon ilyen deepen nagyobbakat betelnék, pl flop 13.5, turn 32
ip vagyunk
Nekem tetszik Kokszi elmélkedése és amondó vagyok hogy most tegyük be, mert top setet top 2párt nem fog eldobni. Én itt visszatolnám. Miért akarjuk most fékezni a dolgot, ha már készek vagyunk és az ellenfél nagy valószínűséggel settel hősködik. PUSH
set-el ezen a flopon az esetek nagyon nagy százalékában c/raisel. (azért mert deepen vagyunk + drawheavy board)