Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > nl200 deep profitmaximalizálás

Terrorka
2010. júl. 9. 1:17

nl200 deep profitmaximalizálás

$1/$2 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG bethebosss ($211.70)
UTG+1 Hero ($589.75)
CO Makeitopen ($345.60)
BTN Trolis ($307.05)
SB 6sinnet ($66.95)
BB pepe2008 ($377.05) 22/16/3.2 agg:29/46/21 foldtocbet:14% 320 hand

Pre-Flop: ($3, 6 players) Hero is UTG+1 :9d: :Td:
1 fold, Hero raises to $7, 3 folds, pepe2008 calls $5

Flop: :7s: :8h: :Jh: ($15, 2 players)
pepe2008 checks, Hero bets $10, pepe2008 calls $10

Turn: :Qd: ($35, 2 players)
pepe2008 checks, Hero bets $24, pepe2008 raises to $72, Hero ???

Mi itt a legjobb lépés, ha csak callozuk mit teszünk egy J,Q illetve kőr river esetén

mrj
Válasz Terrorka kommentjére
2010. júl. 9. 1:53

clickback, azzal kevesebb mint PSB marad, és legtöbb riveren push
soha nem callozok ilyen deepen

Overcome85
Válasz Terrorka kommentjére
2010. júl. 9. 1:57

Sztem itt a legjobb lépés a visszaemelés mivel itt még beteszi nagyon sok lappal amivel hátul van/QJ,Qxs bár ezzel sztem visszaemelt volna,QT esetleg amivel float-olni akart,set bár ezzel elég veszélyesen játszott volna meg egy ilyen flopot/.
Véleményem szerint itt egy pár + draw esetleg egy OESD+FD max egy set van a dologban amit nagyon elronthat a river.
Adjuk meg neki az esélyt ,h betegye a pénzét under dog-ként.

Ha lecallolod és a rossz riverek egyike jön akkor kénytelen vagy Ch/C-olni+ a közepes lapkat mögéd chack-eli amiből ki tudnál szedni némi pénzt viszont sokszor fog betelni az erősebb lappal.
Száz szónak is egy a vége: reraise/call

Romsy
Válasz Overcome85 kommentjére
2010. júl. 9. 7:14

első lépésben ilyen drawy flopon ilyen deepen nagyobbakat betelnék, pl flop 13.5, turn 32

ellenfél szerintem itt túl sok lapot raise/foldol a 3bethez, csak calloznám, aztán nut riveren raise, nem nut riveren call.

Ha lecallolod és a rossz riverek egyike jön akkor kénytelen vagy Ch/C-olni+ a közepes lapkat mögéd chack-eli

ip vagyunk

Arsen
Válasz Romsy kommentjére
2010. júl. 9. 15:28

Epi magyarázta nekem tegnap, hogy itt igazából set nem nagyon lesz nála. Esetleg QQ, azzal 3betelne preflop ilyen deepen? Gondolom ez már history-függő.

Nálam is mindkét utcán nagyobb bet, nagyon húzós a board.

Nekem is talán jobban tetszik a call, és riveren call vagy raise.

qwertibie
Válasz Romsy kommentjére
2010. júl. 9. 15:41

ellenfél szerintem itt túl sok lapot raise/foldol a 3bethez, csak calloznám, aztán nut riveren raise, nem nut riveren call.

+1
adjuk meg neki az esélyt, h a bluffhandjeit tovább hívhassa riveren

Koksi10
Válasz qwertibie kommentjére
2010. júl. 9. 16:31

Flopon 12 ig hívtam volna, turnen ennek megfelelően kicsit többet, de nem nagy a különbség és nem biztos hogy rossz az amennyit hívtal, turnen a reraisere egy 190 körüli visszaemelést csinalnék. Semmiképp nem jön szóba a call nálam, hiszen ez a 2. utcai blöffje ha blöfföl és nem fogja meghívni a rivert blöffbe, tul kockázatos, esetleg egy duplapar fizetne ki riveren ami turnen a rereraisere eldobja, de egy settet csak akkor fogsz tudni itt kifizetetni full stackbe ha most visszahívsz. Nem fékezném a potot egy nutsal ahol lejavulhatnak, mar pedig itt erősen sett gyanus az ellenfél.
Egyszóval push

want2push
Válasz Romsy kommentjére
2010. júl. 9. 16:36

első lépésben ilyen drawy flopon ilyen deepen nagyobbakat betelnék, pl flop 13.5, turn 32

Ezzel egyetértek.

ip vagyunk

Ezzel viszont nem. Menjen csak az a reraise. Ahányszor eldobja, legalább ugyanannyiszor olyan river fog jönni ezen a draw heavy boardon, amire olyan handjei ellen nem tudunk elegendő valuet nyerni, amikkel tovább jönne a turnön. Arról nem is beszélve, hogy free cardot kap egy csomó húzó, meg pár + kombó típusú lap, ami ellen szintén a turn reraise a jó játék.

uzee101
Válasz Koksi10 kommentjére
2010. júl. 9. 16:40

Nekem tetszik Kokszi elmélkedése és amondó vagyok hogy most tegyük be, mert top setet top 2párt nem fog eldobni. Én itt visszatolnám. Miért akarjuk most fékezni a dolgot, ha már készek vagyunk és az ellenfél nagy valószínűséggel settel hősködik. PUSH

Arsen
Válasz uzee101 kommentjére
2010. júl. 9. 16:42

set-el ezen a flopon az esetek nagyon nagy százalékában c/raisel. (azért mert deepen vagyunk + drawheavy board)

Élő ügyfélszolgálat