Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > NL200 HU AA-val riveren, nutsal a kezünkben.

Mil
Válasz Mil kommentjére
2012. júl. 22. 12:34

Na ez tetszik, sokféle vélemény jött.
Ouchi: a nagyobb 3bet jogos, viszont riveren nem tudom hogyan rakhatna minket air lapra. 3bet potban 3 utcát betelünk, soha nem lesz blöff. Továbbá azt írtad, hogy 10-es, flösh fizet. Ezek nem gondolod, hogy betelnek is check után? Riveren 226$ a pot. Ebbe beteljünk pot közelit? Full alatt sosem borítja ránk erre a linera.

Lucsi: Turnon ennél nagyobbat betelsz (talán még az enyém is nagy volt, a bet jogosultsága is kérdéses) akkor tuti eldobatod a húzóit, amik ugye drawing deadek. Riveren callozó lapokat mögémcheckel? Ami riveren callozó lap az mondjuk 10-7+ (ez a T még benne van a 3bet calling rangebe). Sztem ezt beteli, mert ha belegondolunk nagyon kevés lappal verem. Alacsonyabb párokat meg a flopon is eldobja sztem. De a turnon mindenképp....riveren meg ezek ellen nincs value a handünkben. Az indukáló bet viszont jó lehet.

Qwertibie: Tetszik a line. Ha nem lett volna history akkor én is ezt tartottam volna a legjobbnak. A meccs dinamikáka miatt beteltem, 3bet potokban rengeteget check-raiseltem a turnon addig. Meg amúgy is irtó magas a turn check-raisem 3bet potokban.
Amúgy jó, mert kompetens játékos turn betre dobja a húzóit, ezekkel blöffölhet check után. Továbbá elkaphatunk valami random floatot is. Rakjon csak KK-QQ-JJ-t a kezünkben. Sh-soknak meglepő, de gyenge ászokat is betelnek itt HU-ban. Aminek persze semmi értelme..

vadallat
Válasz Mil kommentjére
2012. júl. 22. 12:38

semmiképp nem checkelném a rivert, mert mögénkcheckelhet (ahogy történt is)... és ezzel kihagyunk még valuet.. ha már eddig megadott, nem hiszem hogy dobást tervezne riverre főleg nem fishként... ha mégis dobná, akkor ugyanott vagyunk mint a checkel: ugyanannyit nyerünk, de valszeg ritkán fog dobni, így a bet inkább +EV. szerintem...

ouchi
Válasz Mil kommentjére
2012. júl. 22. 13:28

[QUOTE=Mil;453826]Na ez tetszik, sokféle vélemény jött.
Ouchi: a nagyobb 3bet jogos, viszont riveren nem tudom hogyan rakhatna minket air lapra. 3bet potban 3 utcát betelünk, soha nem lesz blöff. Továbbá azt írtad, hogy 10-es, flösh fizet. Ezek nem gondolod, hogy betelnek is check után? Riveren 226$ a pot. Ebbe beteljünk pot közelit? Full alatt sosem borítja ránk erre a linera.

De valóban jogos,amit írsz... valóban betelne T-esel és flössel is. Riveren 226$-ra olyan 140-160$ között betelnék. Mellesleg -főleg,h. aggro- tényleg ez a turn ch-call, river c/r ai tűnik a legjobb linenak.

BelaKecske
Válasz Mil kommentjére
2012. júl. 22. 13:48

Alig lehet nála ász, s az se jó semmire ha eldobatjuk a drawing dead húzóit. Inkább húzzón ingyen vagy forduljon blöffbe egy párral, én sem betelnék turn.

így játszva riveren azon gondolkodok, hogy egy kis bet-re (pl 69 usd) nem raiselne e flössel, essetleg tizessel is valueból illetve azt még biztosan lecallolja A-val, talán ezzel a dámával is. S jóesetben már nem tudja utána elengedni pushra illetve lévén agró fish a kis betre kitalálhat vmit gyenge lappal is.

Annyiból tetszik ez joban a checknél mert a mögécheckelt ászokkal (+néha KQ, QJ) callolhat és a jobb lapokban pedig ugyan úgy érezhet value-t mintha checkeltél volna.

Galambos Tarzan
Válasz Mil kommentjére
2012. júl. 22. 13:55

Pre nagyobb 3bet size ilyen játékosnál, aki nem dobál, szerintem is lehetett volna nagyobb. Riveren meg lehetett volna próbálni egy underbetet, és megnézni, hogyan reagál rá.

Mil
Válasz Mil kommentjére
2012. júl. 22. 17:35

A river underbet is jó ötlet...egyébként ismeretlen játékos ellen qwertibie lineja talán a legjobb.
Mindenesetre köszönöm az eddigi hozzászólásokat, ha jó viták alakulnak ki akkor elkezdek postolgatni handeket rendszeresen.

vadallat
Válasz Mil kommentjére
2012. júl. 22. 17:52

ez egy jó parti volt, jöhet még ilyen :)

qwertibie
Válasz Mil kommentjére
2012. júl. 23. 1:34

... ha jó viták alakulnak ki akkor elkezdek postolgatni handeket rendszeresen.

támogatom

ouchi
Válasz qwertibie kommentjére
2012. júl. 23. 10:02

támogatom

Én is :)

erikkke
Válasz Mil kommentjére
2012. júl. 23. 20:38

A river underbet is jó ötlet...egyébként ismeretlen játékos ellen qwertibie lineja talán a legjobb.
Mindenesetre köszönöm az eddigi hozzászólásokat, ha jó viták alakulnak ki akkor elkezdek postolgatni handeket rendszeresen.

Hajrá !

Élő ügyfélszolgálat