Na ez tetszik, sokféle vélemény jött.
Ouchi: a nagyobb 3bet jogos, viszont riveren nem tudom hogyan rakhatna minket air lapra. 3bet potban 3 utcát betelünk, soha nem lesz blöff. Továbbá azt írtad, hogy 10-es, flösh fizet. Ezek nem gondolod, hogy betelnek is check után? Riveren 226$ a pot. Ebbe beteljünk pot közelit? Full alatt sosem borítja ránk erre a linera.
Lucsi: Turnon ennél nagyobbat betelsz (talán még az enyém is nagy volt, a bet jogosultsága is kérdéses) akkor tuti eldobatod a húzóit, amik ugye drawing deadek. Riveren callozó lapokat mögémcheckel? Ami riveren callozó lap az mondjuk 10-7+ (ez a T még benne van a 3bet calling rangebe). Sztem ezt beteli, mert ha belegondolunk nagyon kevés lappal verem. Alacsonyabb párokat meg a flopon is eldobja sztem. De a turnon mindenképp....riveren meg ezek ellen nincs value a handünkben. Az indukáló bet viszont jó lehet.
Qwertibie: Tetszik a line. Ha nem lett volna history akkor én is ezt tartottam volna a legjobbnak. A meccs dinamikáka miatt beteltem, 3bet potokban rengeteget check-raiseltem a turnon addig. Meg amúgy is irtó magas a turn check-raisem 3bet potokban.
Amúgy jó, mert kompetens játékos turn betre dobja a húzóit, ezekkel blöffölhet check után. Továbbá elkaphatunk valami random floatot is. Rakjon csak KK-QQ-JJ-t a kezünkben. Sh-soknak meglepő, de gyenge ászokat is betelnek itt HU-ban. Aminek persze semmi értelme..
semmiképp nem checkelném a rivert, mert mögénkcheckelhet (ahogy történt is)... és ezzel kihagyunk még valuet.. ha már eddig megadott, nem hiszem hogy dobást tervezne riverre főleg nem fishként... ha mégis dobná, akkor ugyanott vagyunk mint a checkel: ugyanannyit nyerünk, de valszeg ritkán fog dobni, így a bet inkább +EV. szerintem...
[QUOTE=Mil;453826]Na ez tetszik, sokféle vélemény jött.
Ouchi: a nagyobb 3bet jogos, viszont riveren nem tudom hogyan rakhatna minket air lapra. 3bet potban 3 utcát betelünk, soha nem lesz blöff. Továbbá azt írtad, hogy 10-es, flösh fizet. Ezek nem gondolod, hogy betelnek is check után? Riveren 226$ a pot. Ebbe beteljünk pot közelit? Full alatt sosem borítja ránk erre a linera.
De valóban jogos,amit írsz... valóban betelne T-esel és flössel is. Riveren 226$-ra olyan 140-160$ között betelnék. Mellesleg -főleg,h. aggro- tényleg ez a turn ch-call, river c/r ai tűnik a legjobb linenak.
Alig lehet nála ász, s az se jó semmire ha eldobatjuk a drawing dead húzóit. Inkább húzzón ingyen vagy forduljon blöffbe egy párral, én sem betelnék turn.
így játszva riveren azon gondolkodok, hogy egy kis bet-re (pl 69 usd) nem raiselne e flössel, essetleg tizessel is valueból illetve azt még biztosan lecallolja A-val, talán ezzel a dámával is. S jóesetben már nem tudja utána elengedni pushra illetve lévén agró fish a kis betre kitalálhat vmit gyenge lappal is.
Annyiból tetszik ez joban a checknél mert a mögécheckelt ászokkal (+néha KQ, QJ) callolhat és a jobb lapokban pedig ugyan úgy érezhet value-t mintha checkeltél volna.
Pre nagyobb 3bet size ilyen játékosnál, aki nem dobál, szerintem is lehetett volna nagyobb. Riveren meg lehetett volna próbálni egy underbetet, és megnézni, hogyan reagál rá.
A river underbet is jó ötlet...egyébként ismeretlen játékos ellen qwertibie lineja talán a legjobb.
Mindenesetre köszönöm az eddigi hozzászólásokat, ha jó viták alakulnak ki akkor elkezdek postolgatni handeket rendszeresen.
ez egy jó parti volt, jöhet még ilyen :)
... ha jó viták alakulnak ki akkor elkezdek postolgatni handeket rendszeresen.
támogatom
A river underbet is jó ötlet...egyébként ismeretlen játékos ellen qwertibie lineja talán a legjobb.
Mindenesetre köszönöm az eddigi hozzászólásokat, ha jó viták alakulnak ki akkor elkezdek postolgatni handeket rendszeresen.