Póker Fórum Archívum > Medium-High Stakes No-limit Hold’em > NL200 HU AA-val riveren, nutsal a kezünkben.

want2push
Válasz qwertibie kommentjére
2012. júl. 24. 10:10

turn ch/c, river ch/rai sztem

Közelinek érzem ezt a line-t, illetve a turn betet is. Turnön viszont nagyobbat betelnék, olyan $75+ összeget.

A rivert is inkább betelném, mert sok lappal adhatja, amikkel esetleg nem betel.

Orang3J3ws99
Válasz want2push kommentjére
2012. júl. 24. 12:11

Amennyiben betelem a turnt, ahogy Te is, riveren underbetelek. Kb 24 USD-t. SD képes lappal callol, mint Qx, T-vel raisel, amire berakhatjuk és busted drawval, illetve random junkokkal visszatolhatja.

Mil
Válasz Mil kommentjére
2012. júl. 24. 12:47

Egyetértek az underbettel. Utólag magamban is sokszor végiggondoltam a leosztást. Akkor lenne jobb a check, ha sok lappal blöffölhetne. Miután callolt a flopon és a turnon, ezért a szememben a range legalja egy gyenge A. Itt a checkel elárult check-foldon lehetek a szemében, így sztem checkre többször kapok blöfföt, mint underbetre.
Úgy gondolom a riveren a check-raise all-in és az underbet-call a két jó megoldás, a normál betet én magam rossznak tartom. A turn játék még kérdéses lehet, ebben a konkrét esetben history miatt kellett betelnem.
Visszanézve a statokat a villain ellen, 3bet potban a turn check-raisem 50% felett volt, ezek után aligha betel ellenem turnon.. :)

Ismeretlen játékos ellen még mindig Qwertibie ötletében látom a legnagyobb +EV-t, ebben az esetben pedig riveren valamivel jobbnak tartom a turn bet-river underbet megoldást. Nem csak azért, mert utólag tudjuk lapjait..:). AMúgy meg az Ő szemszögéből abszolut nem értem miért checkel Q-val, egyértelműen blöffölnie kellett volna vele. :(

vadallat
Válasz Mil kommentjére
2012. szept. 22. 12:37

"Ellenfelünkről: Aggro fish, eltévedt betekkel." ...ezért bátrabban beteltem volna

thomyca
Válasz Mil kommentjére
2012. szept. 26. 19:28

Riveren valami pofátlanul kicsit hívnék, amit biztos megad vagy blöfföt indukál. Kivárni biztosan nem várnék ki.
Hal ellen inkább hívnék törnön is, mint a check/call-lal való próbálkozás.

Amúgy ritkán játszom HU-t.

crazy3317
Válasz Mil kommentjére
2013. dec. 24. 12:47

AMúgy meg az Ő szemszögéből abszolut nem értem miért checkel Q-val, egyértelműen blöffölnie kellett volna vele. :(

régi hand tudom, leszarom.

itt miért kéne Qx-t bluffbe fordítania? mi ellen? ha Ax-el játszol így, az mindig c/c river, minden mást meg ver.

Élő ügyfélszolgálat