turn ch/c, river ch/rai sztem
Amennyiben betelem a turnt, ahogy Te is, riveren underbetelek. Kb 24 USD-t. SD képes lappal callol, mint Qx, T-vel raisel, amire berakhatjuk és busted drawval, illetve random junkokkal visszatolhatja.
Egyetértek az underbettel. Utólag magamban is sokszor végiggondoltam a leosztást. Akkor lenne jobb a check, ha sok lappal blöffölhetne. Miután callolt a flopon és a turnon, ezért a szememben a range legalja egy gyenge A. Itt a checkel elárult check-foldon lehetek a szemében, így sztem checkre többször kapok blöfföt, mint underbetre.
Úgy gondolom a riveren a check-raise all-in és az underbet-call a két jó megoldás, a normál betet én magam rossznak tartom. A turn játék még kérdéses lehet, ebben a konkrét esetben history miatt kellett betelnem.
Visszanézve a statokat a villain ellen, 3bet potban a turn check-raisem 50% felett volt, ezek után aligha betel ellenem turnon.. :)
Ismeretlen játékos ellen még mindig Qwertibie ötletében látom a legnagyobb +EV-t, ebben az esetben pedig riveren valamivel jobbnak tartom a turn bet-river underbet megoldást. Nem csak azért, mert utólag tudjuk lapjait..:). AMúgy meg az Ő szemszögéből abszolut nem értem miért checkel Q-val, egyértelműen blöffölnie kellett volna vele. :(
"Ellenfelünkről: Aggro fish, eltévedt betekkel." ...ezért bátrabban beteltem volna
Riveren valami pofátlanul kicsit hívnék, amit biztos megad vagy blöfföt indukál. Kivárni biztosan nem várnék ki.
Hal ellen inkább hívnék törnön is, mint a check/call-lal való próbálkozás.
Amúgy ritkán játszom HU-t.
AMúgy meg az Ő szemszögéből abszolut nem értem miért checkel Q-val, egyértelműen blöffölnie kellett volna vele. :(