nl200 JJ 3bet kassza OOP
$1/$2 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG x_cap99 ($237.70)
CO dirtydog71_x ($188.75)
BTN -jennifer89- ($401.20) 24/14/2,3 AGG 29% fold to 3bet 63% 4bet pf 4.2% 20K hand
SB Hero ($227.05)
BB viva74 ($102.90)
Pre-Flop: ($3, 5 players) Hero is SB :jd: :jc:
2 folds, -jennifer89- raises to $8, Hero raises to $24, 1 fold, -jennifer89- calls $16
Flop: :6d: :5h: :qd: ($50, 2 players)
Hero checks, -jennifer89- bets $37.50, Hero calls $37.50
Turn: :qs: ($125, 2 players)
Hero checks, -jennifer89- bets $60, Hero goes all-in $165.55
jó ez így?
hozzátartozik a dologhoz hogy Tenta szerint a leghülyébb nl200 as reg, és az én DB-mben is stabil vesztő 20K hand után, láttam tőle már furcsát, weaktight | Hand | KAo - $1/$2 No Limit Holdem ezt A5o val sikerült neki lecallolni.
Az ilyen játékost nem tartom regnek, én cbetelnék, és elég furának itélem meg a line -odat, mi volt a koncepciód, hogy igy jácottad?
Nekem tetszik a lejátszás.
hát nem kell egy potrippernek lenni, hogy tudja mi van nálad.
Az ilyen játékost nem tartom regnek, én cbetelnék, és elég furának itélem meg a line -odat, mi volt a koncepciód, hogy igy jácottad?
hát nem kell egy potrippernek lenni, hogy tudja mi van nálad.
nyilván c/c és a legtöbb river is.
nyilván c/c és a legtöbb river is.
Tokeletes a turn push.Q-nincs nala.88-JJ.El kell engednie.De hat ez is a cel nem?:)Kb 1/4stacja van bent meg annyi se,AT-AK val biztos nem kozkaztat de kisebb parral sem.Azonkivul nem eri meg megadnia
350kb a pot.130al van benne. meg 100at kene megadnia.230/450.a semmivel marha nehez kollolni ill smaller pockettal.ilyen aranynal:)Az meg hogy esetleg FD-ja lenne hat szinte kizarva.
hmm. Láttam a blogodban hogy működik:). Szted ez a blufföltetés nl200-on is ok? Vagy nincs akkora különbség a két limit között?
A/K riveren is callolunk? Te ilyenkor nézel vmi river agressziót vagy bet river %-ot? vagy csak szted ez call mert elégszer fog bluffölni?
Tokeletes a turn push.Q-nincs nala.88-JJ.El kell engednie.De hat ez is a cel nem?:)
Gyakorlatilag a pushal bloffbeforditod a lapod..
Tenyleg le tud javulni, de keves lap van amivel eddig jott es lejavulhat..
Ergo soxor abbol lesz + beveteled, hogy atengeded az iranyitast neki. A jobb lap meg ugyis megadja a pusht es akkor a roszabbakat meg eldobattad. igy -EV