mrj
2009. dec. 17. 23:06

nl200 JJ 3bet kassza OOP

$1/$2 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG x_cap99 ($237.70)
CO dirtydog71_x ($188.75)
BTN -jennifer89- ($401.20) 24/14/2,3 AGG 29% fold to 3bet 63% 4bet pf 4.2% 20K hand
SB Hero ($227.05)
BB viva74 ($102.90)

Pre-Flop: ($3, 5 players) Hero is SB :jd: :jc:
2 folds, -jennifer89- raises to $8, Hero raises to $24, 1 fold, -jennifer89- calls $16

Flop: :6d: :5h: :qd: ($50, 2 players)
Hero checks, -jennifer89- bets $37.50, Hero calls $37.50

Turn: :qs: ($125, 2 players)
Hero checks, -jennifer89- bets $60, Hero goes all-in $165.55

jó ez így?

hozzátartozik a dologhoz hogy Tenta szerint a leghülyébb nl200 as reg, és az én DB-mben is stabil vesztő 20K hand után, láttam tőle már furcsát, weaktight | Hand | KAo - $1/$2 No Limit Holdem ezt A5o val sikerült neki lecallolni.

Terrorka
Válasz mrj kommentjére
2009. dec. 18. 1:50

Az ilyen játékost nem tartom regnek, én cbetelnék, és elég furának itélem meg a line -odat, mi volt a koncepciód, hogy igy jácottad?

Tibibacsi
Válasz Terrorka kommentjére
2009. dec. 18. 2:42

Nekem tetszik a lejátszás.

Romsy
Válasz Tibibacsi kommentjére
2009. dec. 18. 3:18

hát nem kell egy potrippernek lenni, hogy tudja mi van nálad.

mrj
Válasz Terrorka kommentjére
2009. dec. 18. 3:45

Az ilyen játékost nem tartom regnek, én cbetelnék, és elég furának itélem meg a line -odat, mi volt a koncepciód, hogy igy jácottad?

Pedig reg. Valszeg az RB kompenzálja a minuszos talán BE játékát. A koncepció az volt hogy nem dob 3 betre, és agro postflop, nagyon jó turn jött és a Q-t nem hiszem el. Ha nekem blank turn jön akkor c/call megint és c/f any river kb.

hát nem kell egy potrippernek lenni, hogy tudja mi van nálad.

szar játék? hogy kéne? amúgy dobott, de sztem ez sejthető...

Romsy
Válasz mrj kommentjére
2009. dec. 18. 3:47

nyilván c/c és a legtöbb river is.

mrj
Válasz Romsy kommentjére
2009. dec. 18. 3:52

nyilván c/c és a legtöbb river is.

hmm. Láttam a blogodban hogy működik:). Szted ez a blufföltetés nl200-on is ok? Vagy nincs akkora különbség a két limit között?
A/K riveren is callolunk? Te ilyenkor nézel vmi river agressziót vagy bet river %-ot? vagy csak szted ez call mert elégszer fog bluffölni?

ravasz
Válasz mrj kommentjére
2009. dec. 18. 3:57

Tokeletes a turn push.Q-nincs nala.88-JJ.El kell engednie.De hat ez is a cel nem?:)Kb 1/4stacja van bent meg annyi se,AT-AK val biztos nem kozkaztat de kisebb parral sem.Azonkivul nem eri meg megadnia
350kb a pot.130al van benne. meg 100at kene megadnia.230/450.a semmivel marha nehez kollolni ill smaller pockettal.ilyen aranynal:)Az meg hogy esetleg FD-ja lenne hat szinte kizarva.

Romsy
Válasz mrj kommentjére
2009. dec. 18. 4:02

hmm. Láttam a blogodban hogy működik:). Szted ez a blufföltetés nl200-on is ok? Vagy nincs akkora különbség a két limit között?
A/K riveren is callolunk? Te ilyenkor nézel vmi river agressziót vagy bet river %-ot? vagy csak szted ez call mert elégszer fog bluffölni?

nem tudom mennyire fog bluffölni 200-on, de bet/callozni szerintem kevesebbszer fog rosszabb lappal.

A és káró riveren gondolkoznék csak el a foldon, de szerintem sokszor calloznék azokon is, ha másért nem hogy több historym legyen az ellenféllel ilyen potoddsért.

postflop nem nagyon használok hud-ot, csak ha 1-2szer játszottam a villainnel korábban.

Tokeletes a turn push.Q-nincs nala.88-JJ.El kell engednie.De hat ez is a cel nem?:)

nem.

csoda
Válasz Romsy kommentjére
2009. dec. 18. 11:10

Gyakorlatilag a pushal bloffbeforditod a lapod..
Tenyleg le tud javulni, de keves lap van amivel eddig jott es lejavulhat..
Ergo soxor abbol lesz + beveteled, hogy atengeded az iranyitast neki. A jobb lap meg ugyis megadja a pusht es akkor a roszabbakat meg eldobattad. igy -EV

Élő ügyfélszolgálat