NL200 QJs 3betelt kasszában vs hiperaggro ellenfél
sokszor 3betelt - eddig 4* dobtam, egyszer a8-al 4betblöfföltem, arra dobott, most calloltam.
Call/látványosan commitáljuk magunkat és raise?
weaktight | Hand
http://kepfeltoltes.hu/090818/craig_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
KCraig - Full Tilt Poker - Online Poker Player Overview
stabil nyerő a szinten
KCraig - Full Tilt Poker - Online Poker Player Overview
stabil nyerő a szinten
inkább HU játékosnak tűnik (gondolom ezét ilyen mongol) aki tanulgatja az SH-t (legalábbis eddig úgy látszik nem ez a fő profilja)
Én itt egy nagyot visszaemelnék, 10 outtal lehet számolni és rengeteg fold equityvel.
Én itt egy nagyot visszaemelnék, 10 outtal lehet számolni és rengeteg fold equityvel.
100%-ban callozok, nem látok rá logikus magyarázatot miért lenne jó emelni.
akkor már a turn betre emelnék, az equitynk kb 8-10%-ot csökken, míg a pot sokkal nagyobb lesz és ugyanaz a calling range-e. (allin range-e)
Milyen range ellen van 10 outunk? Amit eldobatunk a raisel, az ellen gondolom teljesen mind1,hány outunk van, a push range ellen meg általában 4, nagyon jó esetben 7 outunk lesz. (extrémmázlista eset). A flop raise rakás FE jogos.
Nálam inkább fold\call >>>>>raise.
Jobbat csak A highot, K highot\közepes PP-t dobatsz flopon, ezeknek a 2nd barreljéből rakás value szedhetünk ki turnon(ha ott shoveolunk) és nyilván airrel nem fog callolni minket. + ha a range teteje van nála (tehát nem tudunk dobatni) még mindg felszedhetünk egy FD-t\párt(ezzel nem tudom mennyire akarunk dobatni) és ott az a szenzációs gutshoot.
Tehát ha már 10 outot számolunk ,akkor azt inkább a floatba számolnám (+BDFD), és mivel baromi tág a range,rakás $$$$$$-t vadászunk a 2nd barreljéből(arra toljuk rá)+floatból.
én emelnék mert spirited is emelne
én emelnék mert spirited is emelne
A call a legjobb.